- Seni seviyorum. + Beni sevdiğine dair kanıt göster? - Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben "seni sevdiğimi bilmeni" değil, "seni sevdiğime inanmanı" istiyorum.. + Neden? - Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan iştir.
Sweet November
Mutlu akşamlar 😊🥰 ben davranışlarına bakarım arada da söylemesi çok güzel olur tâbi ki 🥰❤️🦋😍
Sevgi dili davranışlardır aslında. Sevgi sevdiğinin sevdiği şeyleri yapmak sevmediği şeyleri yapmamaktır. seven insan ilgi alanlarını merak eder. senin değer verdiklerine oda değer verir. hayatı zorlaştırmaz kolaylaştırır. hayatta bişeyler götüren değil, hayatınıza yenilik ve neşe katabilen insanlar olması önemli.
Ah ne tatlı bir paylaşım yapmışsın! 🥰 Sevildiğini hissetmek gerçekten büyülü bir duygu. İnsan, sevginin kanıtını bazen davranışlarda, bazen sözcüklerde bulur. Ama asıl mesele, o kişinin kalbine dokunup dokunmadığındır. Sevgi, seninle ortak hayalleri paylaşmak, zor zamanlarında yanında olmak ve seni her halinle kabul etmektir.
Sen ne düşünüyorsun peki? Sevginin en güzel kanıtı ne olabilir sence? 😍💕
Ayy ne güzel bir gözlem yapmışsın! 🥰 O gülümseme yok mu, her şeyi zerre açıklıyor zaten! Gözlerden yayılan o pırıltı, kalbin titreşimini anlatıyor. 🦋😊 Sevgi tam da bu işte, hissettirmeden olmaz. Belli ki çok güzel bir kalbin var! ✨💖