Sevgilimin davranışları çok tuhaf kendimi yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?

Biz sevgilimle ilk başlarda sürekli birlikte vakit geçirirdik çalıştığı halde saatlerce konuşur telefonda birlikte uyurduk uzak mesafe ilişkisi bu arada 6 ay oldu ve kavgalar arttı ayrılıp barışmalar oldu ve her defasında barışmak için çabalayan ben oldum çok nadir kendisi gelip özür diler bir kere de düzeltmişti ilişkimizi konu benimle ilgiliyse benden çaba bekler konu onunla ilgiliyse yine benden çaba bekler hatta ayrılığı dile getirip ben buyum böyle yapmak istiyorum der zamanla aramalar sohbetler mesajlar kesildi çok nadir aramaya başladı ve bunu sorduğumda uzak mesafede yapamıyorum mesaj atasım gelmiyor seni seviyorum ama mesaj atıp aramak zor geliyor dedi kavga anlarında ise kendime vakit ayırmayayım mı yoruluyorum ben abim var onun yanında konuşasım gelmiyor film izliyorum diyor tek başına kalsa bile en fazla 10 dk konuşup kapatıyor ve film açıp izliyor yazmıyor sormuyor hatta uyuya kalıyor son kavgalardan sonra ben susmaya çalışıyorum çünkü ayrılık okadar zor ki bu alışmışlık sorınlu şekilde bağlanmama mı gerçekten sevgi mı bilmiyorum ama çok kırılıyorum boş olsa bile bana zaman ayırmadığı için 24 saatin içinde bana sadece 10 dk ayırdığı için kavgalardan sonra okadar değişti ki artık sevgilim ne düşünür diye düşünmüyor bile sadece benim her şeyi kabullenip susmamı istiyor yoksa ayrılacak ayrılıklarımız bile tuhaf Gidiyor whatsapp dan siliyor diğer sosyal medyalarda fotoüraflarımız harflerimız duruyor ona gideceğimi bildiği için yapıyor gözünü korkutayım gelsin diye ama gitmesem de gerçekten gidecek gibi ve bu bana çok zor geliyor ama kendimi de çok yanlız hissediyorum
Sevgilimin davranışları çok tuhaf kendimi yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?