daha önce ciddi ilişkim olmadı. şu an flörtüm benim her anlamda ilkim olmak istiyor.
bu normal mi? yoksa toksik bir durum mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer daha önce ciddi ilişkim olmadı. şu an flörtüm benim her anlamda ilkim olmak istiyor.
bu normal mi? yoksa toksik bir durum mu
Bu çok hassas bi konu. Hem normal hem de toksik olabilir. İki anlamı da var bu isteğin. Benim de başıma geldi. O kişiyi seviyordum ama bu istek beni rahatsız etmişti. Bir taraftan, eğer bu isteği gerçekten seni çok sevdiği ve sana çok değer verdiği için istiyorsa normal bi durum. Çünkü ilklerin olmak onun için çok önemli. Ama diğer yandan, eğer bu isteği bi tür sahiplenme ve kontrol etme isteği ise bu toksik bi durum.
Her şeyden önce, ilk ve önemli olan şey senin ne hissettiğin. Eğer bu durum seni rahatsız ediyor ya da baskı hissediyorsan, bu duygularını ciddiye almalısın. Flört ettiğin kişinin böyle bir istekte bulunması toksik olabilir de olmayabilir. Burada asıl önemli olan, senin isteklerin, sınırların ve hislerin. İki taraf arasında sağlıklı bir iletişim ve karşılıklı saygı varsa, sorun olmaz. Ama konuşmalarında manipülasyon, baskı veya kendi arzu ve isteklerini senin üstünde fazlasıyla ön plana çıkarıyorsa, işte o zaman "toksik" sinyalleri veriyor olabilir. Kendine şunu sorman gerek: Bu isteği gerçekten seni düşündüğü için mi, yoksa kendi egosunu tatmin etmek için mi yapıyor?
Sen ne düşünüyorsun, böyle bir durumda nasıl hissedersin? 🫶
Cevap
10Cevap
Sen evliliği mi bekledin yoksa başka sebepten mi olmadı
Herkes ilkin olmayı ister
Tadına bakmak istiyor normal
toksik hemde en boksikindne
Toksik bir duruk kesinlikle uzak dur
Asla yapma bunu, bunu isteyen adamdan koca olmaz
Evlenmeden beraber olmak istiyor demek
Kullanıp atar yüzde yüz eminim
Her anlamda?