Bir kız ilk adımı atamaz mı yani? Yaptım böyle birşey bir daha töbe yapmam yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNiye böyle bir şey düşündün ki bazen yeri gelir ipleri kadının ele alması gerekir. Öyle bir durum olur ki erkek çekingendir asosyaldir kendisini ifade edemez karşıdaki kadından emin olamaz kadında o adrenalinle bir anda ipleri eline alıp ilişkiyi yönlendirebilir sevdiğini söyleyebilir bu genelde kadınlar için basitlik olarak adlandırılıyor nedenini anlamadığım bir şekilde ama kadınlar da açılır ilk adımı atabilir. Hatta yeri gelir atacağı ilk adım yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. O yüzden öyle düşünmek yanlış bana göre her şeyi erkeğe bağladığınız için kadın ilişkide hep geri planda olduğunu görüyoruz ama ilişki çift kişilik yani kadında bu ilişkide bir başrol o yüzden geri planda tutmak öyle görmek biraz bana saçma geliyor. Bunu erkeğe bırakmak bazen başlayacağımız ilişkiye bile geciktirebilir ilişkiyi elle itmek olabilir. yaptım bir daha yapmam demekte ne biliyim ama kadınlar da adım atabilir bana göre 🤞
#vazgeçme00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır öyle bir kural kesinlikle yoktur bu eskiden beri gelen bir gelenektir ama ben böyle bir yere niye her zaman için karşıyım kim seviyorsa kim gerçekten karşı tarafı istiyorsa o adım atsa daha doğru olur Daha doğrusu Sevgisini belli etse değilim Adım atmak değil de Sevgisini belli ise daha mantıklı olur Ama bunun kadını erkeği asla ve asla yoktur
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hayır öyle bir kaide yok bir kız tarafından ''Ben seni beğeniyorum senin ile arkadaş olmak ciddi olarak arkadaş olmak istiyorum ''denilmesi muhteşem bir onurdur.. O hanımefendinin önünde diz çökülür ''Bu onuru bana bahşettiğin için şükranlarımı sunuyorum ve yüreğim senindir''denilir.
00 Yorumla
+1 yılBence ikisi de birbirini seviyorsa, her iki tarafta birbirine adımlaşmaları gerekiyor,
ya da hangi taraf daha çok seviyorsa onun adım atması iktiza eder.
Ben adım atmaktan daha çok nefret ediyorummm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmamalısın, ilk adımı her zaman Erkek atmalı 😌
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kadından da gelebilir ilk adım ama ben atmam..
00 Yorumla
+1 yılya ben bu olayi hic anlamiyorum ilk adimi erkek atar erkek evlenme teklifi eder erkek onu yapar bunu yapar sunu yapar bana butun iliski islerinin erkeklere birakilmasi cok sacma geliyor yani kadinlari da anlamiyorum bence bunun cinsiyeti yok esitlikse esitlik yani seven herkes adim atmali ben bu konuda kadinlarin da ilk adimi atabilecegi kanaatindeyim sahsen ben seviyorsam, tanismak istiyorsam ilk adimj atarim iliski ilerledi mi evlilik teklifini de ben yaparim yani bunda sakincali ya da kotu bi sey yok reddedilebilirsin olur yani insanlik hali karsidaki istemiyosa reddetme gibi cok dogal bi hakki var yani tabi saygi cercevesinde. ama bi kere reddedildim bi daha yapmam olayi da dogru degil dogru insan karsina elbet cikar ki bence kadinlarin da ilk adimi atmasi gerekir istedigi seyleri teklif etmeli. her seyin erkeklerden beklenmesi olayi bana oldukca sacma geliyor. pismanlik da duymamalisin senin icin hayirlisi buymus demek ki dogru insan o ise zaten yollariniz kesisir degilse de nasip kismet abartma yani bi kadin olarak eminim sen de cok kez reddetmissindir erkekleri. boyle devam bence.
310 Yorumla- +1 yıl
Bütün düşüncelerimi kelimesi kelimesine yazmışsın resmen bravo 👏
- +1 yıl
dogru olanin bu oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 Seviyorsan ilgin varsa ilk adımı karşı taraftan beklemek manasız
- +1 yıl
ahahahhaha neden ki. ozguven iyidir bi de iki iliskide ilk adimi atmis bi tamesinde de reddedilmis biri olaraktan dusuncelerim bunlar. tsk
- +1 yıl
yok ya devam etmiyor kisa bi seydi bitti gitti onumuzdeki iliskilerde kismet artik hxhxnsh
- +1 yıl
ayni fikirdeyiz ben de benim gibi birini bulsam su dakka bos gecmem de insanlar kaba bencil. ne ugrascam. hayatq bi kere geliyorum onu da insanlari ya da hayati kafaya takip zehir edemem kendime. kendimi ve hayatima aldigim her insani seviyorum. bana zarar veren ozel alanima saygi duymayanlara da kapim acik. hayatta basarilar..
tuhaf oldu ndnxhbxbs
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen zaten hic anlamiyom bu hep karsi tarafdan (erkeklerden) bekleme olayini, yani kim uydurup cikardiysa Allah kahretmesin onu, hani neden erkekler, bu bir kural mi illa ki erkekler aticak ilk adimi diye bir kaide mi var, seven atar acilir, erkekler de sonucta insan hani bizde de cekingen utangaci var, kizlar atsa ne olur, hem sevdikten sonra bunda nasil bir sorun olacak.
Bak kendiniz atmisiniz tobe diyorsunuz, bide erkeklerden bekliyorsunuz her seferinde bide boyle dusun, bide hani bizi dusun bizim halimiz nasil... Hos bir durum mu yani bu. Seviyorsan/seven atar adimini acilir bu kadar basit, ne gerek var bu erkek atacak ilk adimi falanlar, harbiden oyle birisi uydurmus oylece gidiyor...🤷♂️🙄10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki.
Kadınlar da atabilir ama bazı erkeklerin gözünde küçük görünüyormuşuz.
Her erkeğin düşüncesi farklı.
Kimisi küçük görür, kimisinin hoşuna gider.10 Yorumlaİlk adım korkusu,
İlk buluşma korkusu,
İlk ayrılık korkusu
İlk gece korkusu,
İlk hamilelik korkusu.
Kadın ve korku...
Gerçekten yaşamaktan korkuyorsunuz siz hanımlar. (Bazılarınız)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılNe geldi kız başına sanki erkekler ilk adımı atınca hiç hüsrana uğramıyor, ne fark eder erkek kız bide ayrımcılık yapıyorsunuz diye laf sokuyorsunuz, sonra ilk erkek yazsın diyorsunuz yazınca da millete sapık damgası vuruyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYoo öyle bir kural yok. Benim mutlu ilişkilerimin çoğu kız ilk adım attı
10 Yorumla
+1 yılHayır. Seviyorsam ve karşımdakinden eminsem ilk adımı ben de atarım.
41 Yorumla
+1 yılİlk adımı erkeğin atması şart değil seven her türlü adım atar.
40 Yorumla
+1 yılDevir olmuş 2021 hala ilk adamı erkekten beklemek saçma biraz öz güvenli olun artık sonra erkekler neden öz güvenli değil derler bu durum Kadınlarda da var aslında ama kabullenmiyorlar sadece
00 YorumlaErkeklerin yok öyle bisiy kadın ilk adimi atar demesine bakmayın. Kadın ilk adımı atınca erkeğin gözünde kolay olan oluyor. Degersiz sevmediğim tabirle cepte olan biri gibi. Belki ilk onun yazması adım atması için sinyal verilebilir ama bence ilk adimi kadın atmamalı.
00 Yorumla
+1 yılBu düşünceden nefret ediyorum. İki cinsiyet de birbirleriyle eşit. Gerekirse kadın da ilk adımı atabilir ve atabilmeli de.
Ayrıca özel değilse neden bir daha yapmam dedin.00 YorumlaNiye atmasın, kizin ayakları tutmuyor mu? 😀 Bizim erkek milleti havaya girmesini yeter o adımla. Ben emeklemeyi oğrensem bir ama daha mama koltuğundayım. 😂
00 Yorumla
+1 yılErkekten gelmesi evet daha hoş olur ama sırf bu beklenti yüzünden karşımızdaki insanı kaybedebiliriz. Kimin hisleri varsa o açılsın bence. 2 günlük dünya sonuçta keşkelere ver vermemek gerek
00 Yorumla
+1 yılBazı seylerin kendiliğinden gelişmesi gerekir adım atmak için adım atılmaz o anki ortam ambians o hava karşılıklı hareket etmeyi gerektirebiliyor bol şanslar :)
00 Yorumlailk adımı attında ayagına mı bastık gel kucaga rahat oll bidaha yapmam deme bi adım atan ikinciyide atar mantıken düz durmak icin diger adımıda atmak zorundasin.. makara bi yana bunun erkegi kadını yok istedigi seyi yapmak icin adım degil kosmayanin ap
00 Yorumla
+1 yılYani erkekten gelmesi makbul olandır, ilişkide de bu daha çok mutlu eder çünkü erkek avcıdır kovalamayı sever kovalanmayı değil.
11 Yorumla
+1 yılilk adımı erkeğin atması ilişkinin geleceği açısından daha sağlıklı bir durum bence. Çünkü erkeğin g*tü kalkarsa inmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yaptım bir daha tövbe dedirtecek ne olmus olabilir...🤔
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok güzel bir davranış, neden tövbe ediyorsunuz ki bunu hak edecek birine yapmış olsanız şükredecektiniz yaptığınıza öyle düşünün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan için ilk adım falan yoktur seven yürür koşar dağları deler bunun erkek ya da kadınla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılKadın ın iç yapısında ki özgüven e ve ezikliğe göre değişir. Ezikler ilk adım atmazlar bunun yerine basitliklerini gizlemek için zor kadını oynarlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kanun mu var? Tabi ki hayır, bu tür şeyleri de mesele haline getiriyorsunuz. Seven, isteyen atsın işte ilk adımı; ne var bunda.
00 Yorumla
+1 yılBen hoşlanıyorsam ilk adımı atarım. Ama mesele şu ki kolay ısınamıyorum kimseye. 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekil de ben de :))
+1 yılİlk adımı atan kız benim için daha önemli. Gereksiz komplekslere girmeden ilgisini cesurca belirttiğini gösterir bu
00 YorumlaEşitlikte bu tür algıların yeri yok. İlk adımı hatta teklifi kadın yapsın hesabı da kadın ödesin ne çıkar. Kadın yüzüğü bile takabilir yani :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılAtarsınız niye atamıyorsunuz. Ama ben ilk adımdan kastı anlamadım bir türlü. Haber gönderip flört etmek mi?
00 Yorumla
+1 yılEvet erkek atmazsa ben atmam. Yeterince atım ve her seferinde pişman oldum. Özelikle Türklerde ilk adım atılmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler öncüdür yem gibi kullanıyorsunuz gariban bizleri 😂😂
10 Yorumla
+1 yılkadınlar ortam hazırlar erkekler adım atar bu işin raconu budur
10 Yorumla
+1 yılNeden? Erkeğin tepkisinden mi çekiniyorsun yoksa çevrenin hakkında konuşmasından mı?
Samimi bir tavsiyem eğer biriyle çıkmak istiyorsan, sadece yemek yiyeceksen bile harekete geçmen gerektiği. Eminim dünyadaki her erkek tarafından reddedilemezsin.20 YorumlaBen hiç bir kıza adım atmadım vallah ne yalan sölim sen ben yok
00 Yorumla
+1 yılKadında atabilir herşeyi erkeklerden beklememek lazım.
00 Yorumlaİlk adımı hep erkek atmak zorunda değil kadın da o adımı atmalı
00 Yorumla
+1 yılHayır bu görüşün artık yıkılması gerek, isteyen istediğine ilk adımı atabilir bu kız ya da erkek fark etmiyor
00 YorumlaHayır illa erkek adım atacak diye bir şey yok.
Saçmalık tamamen böyle bir söylenim.00 Yorumla
+1 yılKlasik bir soru ve en genel cevap hayir. Olay su ki bu kisinin karakterine gore degisiyor. Cekingen insanlar duygularini acmakta zorlanabilir bilindigi uzere cekingenlik cinsiyet ayirt etmiyor. Tipki medeni cesaret gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim özgüvenim yüksektir yani "bu çocuk dedim içimden benimle sevgili olur "dedim bir anda söyledim ama yanlış kişiye söyledim galiba 😄
- +1 yıl
Gelecekte daha iyi durumlarla karsilasirsin umarim
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın karakterine göre değişir. Egosu yüksek ise ilk adımı atmamak iyidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Egosu yüksekse belkide onunla çıkmamak daha iyi olabilir...
- +1 yıl
@misshannabaker ben de aynı fikirdeyim. Ama kimi insan buna cesaret edebiliyor. Aksi durumda ilk adımı her iki taraf da atabilir.
Selam, bence atabilir bir kız ama kızlar egolu olduğundan atmaz.
00 YorumlaKızı erkeği olamaz bu işin seviyorsan ilk adımı da atarsın
30 Yorumla
+1 yılIlk adimi ben atmam sahsen erkek atmalı sevsem bile atmam yani o derece
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldu olacak evlilik teklifinde kız diz çöksün.
İlk adımı kız atmalı diyen özgüvensiz adamdan hayır gelmez00 Yorumlakızlar da atabilir tabii ki de ama neden pişman oldun adım atmakla?
10 YorumlaHayır erkek bakar gözlerim içine karşısına çıkar sürekli birşeyler konuşmaya çalışır kız umursamaz bakmazssa susar gider adım atmaz
00 YorumlaSen de iyi seç ilk adımı atacağın adamı, kaybettireceği bir şey yok asla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek atacak ilk adımı kardeşim. Doğada bile dişilerin hangisi erkeğe yanaşmış. Hep erkek yanaşıyor. Çiçek erkeğin ayağına gitmez erkek çiçeğin ayağına gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı atan kız delikanlıdır çoğu erkekden bile adamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla illk adımı ben de attım ve bir daha da ölsem yapmam
00 Yorumla
+1 yılSaçma adımlar karşilikli olmalı, yani benden uzak durup ml ml trip atip benden adım atmamı beklememeli bi kiz ki hep de boyle oluyor bi sene sonra... Ben senden hoslaniyodum diyor laaaa
00 YorumlaBu düşünce tamamen yanlış ilk adımı kadınlarda atmalı erkek senin ona olan düşüncelerini bilmediği için çekingen yaklaşıyor ama karşılıklı adımlar atıldığında sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılİla erkeklerin adım atacak diye birşey yok kızda atabilir cesaretliyse tabi
20 Yorumla
+1 yılYoo isteyen istediğini yapabilir seviyorsan git söyle kalıpları kırmamız lazım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. güven ve sevgi varsa sorun olmaz da genelde kızlar pas versin erkek atsın
00 YorumlaBana göre erkek atmalı uzaktan kuzenim galiba benden hoşlanıyor hissediyorum inşallah da hoşlanır amin onun yazmasını bekliyorum inşallah yazar😊
00 Yorumla
+1 yılYap ama ergenlere değil 😃 ben de 20li yaşlarda reddetme sanatında ustalaşmıştım. Şimdi garip gelen o zaman Egomu okşuyordu
00 Yorumla
+1 yılHayır, kadında atabilir.
10 YorumlaBenim için evet ben utanğaçım yaa ilk adımı atamam o atsın noluykiii😊😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılBir kadın da ilk adımı atabilir.
10 Yorumla
+1 yılKız da atabilir ilk adımı da ben atmam
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!