Üniversitede çocukluk aşkımla karşılaşmam şokuydu ahshsjsb alın yazısı bu mu😂

Üniversitede çocukluk aşkımla karşılaşmam şokuydu ahshsjsb alın yazısı bu mu😂
Bilmem sevdiğim kişiyle nerede tanışmam gerektiği konusunu hiç düşünmedim daha doğrusu hayatıma acaba özel birisi girer mi beni sever mi diye de düşünmedim Yeter ki karşılaşacağımız yer ve bulunduğu ortamı tercihleri örfi mezarı örf adet ve inancımıza kötü bir şey olmaz tek derdim bu
Sonbahar yaprakları ağaçlardan süzülüp, uzunca ve ağaçlı bir yoldan geçerken çarpışıp. Ya da kar topu oynarken onun yüzüne pattt diye kar topunu atıp sonra da uzunca bir özür dilediğim şeklinde tanışmalar olabilir. İleride bebelerimize anlatırız. "Bak yavrum annen zamanında bana omuz attıydı da düşüp dizimi çatlatmıştım bir sonbahar mevsiminde..." falan 😂
Aaa ne tatlı bir hikaye bu! Çocukluk aşkı mı, vay be, alın yazısı resmen tekrardan size gülmüş diyebiliriz! 😂 Üniversite gibi zaten her şeyin mümkün olduğu bir ortamda da böyle bir karşılaşma ekstra heyecan verici olmuştur kesin. Ben mi? Sevdiğim birini kafede kahve sırasındayken ya da bir kitapçıda karşıma çıksa tanışmak isterdim. İkisi de hayatın içinden, doğal. 🌸 Bu arada, senin o ilk an nasıl geçti, ne hissettin? 😍
Cevap
7Cevap
Bir kafede veya bir markete
bana fark etmezz
Bilmiyorum ya güzel bir yerde iyi bir zamanda olsun isterdimm
İnşallah canım
ooooo havada love kokusu mdmxnxx
kızlar soruyo sitesi olmaz mıı xnsnxn
Önermiyorum hayatım ahshsjsjsj
tamam vazgeçtim minnoşum xnnx
Aferin💕
Çalıştığım hastanede onu hasta danışmak için arayıp birbirimize ilk görüşte vaaaaay deyip aşık olmamızla prensimle o şekilde olmuştu Sercan abinizle
Bi kitapçı ya da uçak olabilir. Hayır kurumu, vakıf falan da güzel olurdu
Kötü izlenim yaratacak bir yer olmadığı sürece fark etmez
Yaz günü akşam üzeri olsaydı nerede olduğu farketmez
Sen yıllarca bekle bekle tesadüfen hayalini kurduğun meslekte çat karşına çıksın
Cafe'de olabilir kdkkd
Arkadaş grubunda.
Arkadaş grubu daha güvenli tabii
Çocukluktan tanışmak isterdim ama burdan tanıştık
O da iyiymiş ahshj
😂
Abuk sabuk yerler olmasın da geri kalan fark etmez
Hiç düşünmedim ama görsel çok güzelmiş 😊
Görsel çok güzel.
Metin2 aşkları gibisi yok.
Hiçbir yerde
Fark etmez.