Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
Örneğin cafede, herhangi bir etkinlikte, sokakta okulda, iş yerinde, sosyal medyada ya da hiç beklemediğiniz bir anda tesadüfen karşınıza çıkması olabilir..

Var mı bir hayaliniz yoksa gelişi güzel mi?
Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
Örneğin cafede, herhangi bir etkinlikte, sokakta okulda, iş yerinde, sosyal medyada ya da hiç beklemediğiniz bir anda tesadüfen karşınıza çıkması olabilir..

Var mı bir hayaliniz yoksa gelişi güzel mi?
Benim için nerede tanıştığım önemli değil yeter ki tanışayım :D :D yani aşk nereden gelirse gelsin sadece gelsin isterdim. bu yüzden de tanışma yerine dikkat etmiyorum hiç bir şekilde ama romantik olmasın bakacak olursa tabi ki de sinemada tanışmak benim için daha güzel bir durum olabilirdi. ya da mesela yolda giderken parka oturmak sonra da orada ağlayan bir kız görmek ve neden ağladığını sormak falan filan :D
Bence de yer mekan zaman önemsizdir kardeşim her türlü olur😂
Güzelmiş valla 😅Bu başıma geldi de çekindim adım atmadım ne olur ne olmaz 😂
Gönlünce olsun 😅
Cevap
3Cevap
Tanışacağımın yerin önemi yok ki Her yerde tanışabiliriz İyi biriyle tanışayım yeter diye düşünüyorum
Çok güzel düşünüyorsun bence de yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir 😅
Gönlünce olsun
Daha gençsin ilk kız arkadaşım senin yaşında olmuştu 😂
Bende hiç aramadım gelenler oldu ilki gizliden arayıp parka çağırmıştı hiç aklımda yokken 😂
Yoo hiç tanımıyordum numaramı bulmuş bir yerden gizli numaradan arayıp parka çağırmıştı😅
Facebook'ta numaram vardı 😅İş ilanı vermiştim 😅 Instagram faceden de gelenler olmuştu uzaktan da bulan olmuştu normaldir 😅 Aramak şart değil ama kendimizi göstermek lazım sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalıyız
Eskidendi 😅Kurye ilanı vermiştim 😅Eleman lazımdı yetkiliydim 😅
EyvAllah 😅Mutlu ve serin günler dilerim 😅
EyvAllah 😂
Nerede tanıştığım değil de birbirimize uygun olmamiz filan önemli olan 😀
Evet evet bence de her zaman dediğim gibi yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir 😅benim sözüm skdjd
😀😀
😅😅Hep gül gıcık rjdjd
Havada, karada, denizde, yerin altında, yerin üstünde
Vay vay vay yakışır kanki 😅Bende bende her türlü 😂 Gönlünce olsun
Senin de gönlünce olsun 😂
Amin kanki 😅
bebemize anlatacağımız romantik bir hikayemiz olsun yeter olur mu acaba 🤔😂 hiç sanmıyorum 😪
Mantıklı aslında güzel bir şey 😅 Bende isterdim şahsen romantik güzel olsun ama olmasa da olur 😂Yeter ki olsun sjdjdj
😂😂😂 olur olur.
Romantik bir şey olması çok zor zaten
Heheeh 😂Ben hep şey mesela böyle biri rahatsız ediyor bende onu kurtarıyorum filan ya da denizde boğulurken kurtarıyorum ya da çantasını filan çalıyorlar kurtarıyorum gibi 😂ama hiç olmadı 😂bence de zor didje
Hastanede bile olabilir...
Vay anasını 😅Bu da güzel 😅 Başka 😅
Benim için de her türlü 😅 Gönlünce olsun Bahar
EyvAllah 🫡
Konserde
Hımm 😅Neden konser ki 😅
Ya mesela çok sevdiğim bi şarkıcın konserinde tanışmak çok iyi bence aynı tarz sarkılar dinlemek falan.. çok pop sarkı dinlemem benimle aynı tarzda olması hosuma gider
Mükemmel, katılıyorum olabilir süper fikir 😅Hangi tarzları dinliyorsun peki 😅
tanışmak istemem
Neden desem 😅
bu aralar öyle bi isteğim yok
Teşekkürler, olduğu zaman buyrun gelin lütfen 😅 Gönlünüzce olsun mutlu günler dilerim 🫡
Damdan düşer gibi düşsün önüme pat diye 😂
Güzelmiş, gönlünce olsun kardeşim 😅
Amin cümlemizin 😂
Amin inşaAllah 😅
Amin amin çok çok amin 😀
Her yerde Mümkün
Bence de 😅 Gönlünce olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?