Aşk acısının mide bulantısı nasıl geçer?

Lütfen okuyun çok kötü hissediyorum akıcı anlattım.

3 senelik yakın arkadaşıma deliler gibi aşığım. Ölüyorum bitiyorum onun için geberiyorum, elimi istese kolumu keser veririm.

Başta abi kardeş gibiydik, ama bir abinin demeyeceği ve yapmayacağı şeyler yaptı. Bana ilerde eşim senin gibi olsun diye dua ediyorum her gece dedi, çok komiksin çok kafa dengisin dedi. Gece 3 gibi canım dondurma çekti diye dolanıp, o dondurmayı bulup, gizlice pencereme getirmişti. Penceremde sabaha kadar oturup dondurma yemiştik. Bazen okulu asıp, arabasıyla gezdiriyordu, çiçekler alıyordu bana. Bir keresinde aramız bozulduğunda, ounla küstüğümde, ağlamıştı. Gece beni arayıp ağlayıp yalvarmıştı.

Benim de ilk defa başıma geliyor böyle bir şey, yüzümü tek güldüren oydu, kaptırdım gönlümü, ama bana bunları yapıp “bacım, kardeşim” demeye devam etti. O yüzden hiç açılamadım.

Şimdi ise bir kızla konuşuyor. Bunu öğrendiğimde çok garip hissetmeye başladım, böyle iştahım kesildi, karnımda bir düğüm var gibi hissediyorum, kusma hissim var. Durmasan bana kızı anlatıyor şöyle güzel, böyle komik. Eskiden bunları bana derdi. Kıskançlıktan geberiyorum… gözyaşım kalmadı ağlamaktan. Annem bile bir şeylerden şüpheleniyor, herkesi tersliyorum, moralim çok bozuk. Midem çok bulanıyor nasıl geçer bu berbat hissediyorum.

Aşk acısının mide bulantısı nasıl geçer?