Sevgiliniz ya da evleneceğiniz kişiye önceden ilişki yaşadığınızı dürüst bir şekilde söylermisiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Yaptığım her şeyin arkasındayım, evet söylerim! 😅
Kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı insan!
Merhaba kanka nasılsın bayadır denk gelemedik 😂
Evet kesinlikle katılıyorum dürüst olmak iyi bir şey bence kaybedeceksek böyle kaybedelim ya da birisini kabul edeceksek böyle edelim değil mi
He valla bana da tanıdık geldin profile baktım 😅
Yoktum uzun zamandır yeni yeni geliyorum 😅
Çok şükür iyiyim çalışıyorum sen Napıyorsun nasılsın 😅
Aynen öyle 😅bir tane kız vardı sana aşık oldum dedi ama eski sevgilisi ile yaşadıklarını anlatıyordu. 😅
Ama sen bakire değilsin dedim 😅yok yok bakireyim oradan vermedim demişti 😅 gülmekten ölmüştüm 😅 böylesi dürüstlükse kalsın 😂
Valla kanka yorum enerjinden bir şey kaybetmemişsin
Bi ara baya konuşmuştuk iyiyim bende teşekkürler
O nasıl aşık olmakmış hani eski bir yerde konuşulur ama sürekli bahsedilmez ki orada saçmalamış
Tabiki canım orada vermeyince bakire olunuyor zaten onun aklı bozuk önü bakire olsa ne yazar 😂😂
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅 hatırlıyorum yahu hatırladım 😅
Allah iyilik versin 😅
He valla canı cehenneme 😅am böyle düşünen çok var 😅her şeyi yapıp bakire olduğunu düşünenler çok 😅
Devir nesil çağ çok kötü sıkıntı
Rica ederim kanka 😎 amin inşallah
Amman öylesi denk gelmesin bi sağlam orası duranlar kendini kız zandediyor işte 😅 olay bi ince zarda bitmiyor insan her şekilde güven vermeli 😉
EyvAllah, amin inşaAllah 😅🌸😅
Canları cehenneme hepsinin 😅
Güven veren de yok anasını satiym sıkıntı orada 😅
Yapacak bir şey yok ama her şey güvende bitiyor o olmazsa ilişki yürümez
İlişkim yok zaten yakın zamanda iki tane oldu ikisi de bir hafta sürdü reelde 😅
Sebeplerini tam bilmiyorum ama belli gibi kanka 😅
Aynen öyle 😅benzer şeyler 😅evler de uçmuş şimdi baktım en ucuz 2 trilyon anasını satiym 😅
Walla mal mülk için geliyorsa hiç gelmesın daha iyi sanki kendilerinde çok var 😂😅
Canları cehenneme yahu 😅 ondan değil ev sahibi aradı bugün çok misafir geliyor diye şikayet almış 😅 canımı sıktı 😅mal mülk yok zaten 😅
Yaw ev sahibine neymiş sen evin kirasını veriyorsun gerisi onu ilgilendirmez ki 😁😅 oldu olacak başına koruma diksin 😁
Ne bileyim aile binası falan filan giren çıkan belli değil demişler. 😅Hiç kadın sıkmadım eve Allah'tan..
Bende anlamadım valla ama ev sahibi işte dikkat ederim dedim bende 😅ikinci şikayet başka eve geçeriz mecburr
Eve kadında gelmiyorsa neyine şikayet ediyorlar saçmalık bu madem öyle sende onları şikayet et kanka ya evin kirasını veriyorum giren çıakandan onlara neymiş 😂
Ben evi tutmadan ev sahibine söyledim çok gürültü olmadığı sürece eve girip çıkana kimse karışamaz dedi
Bilmiyorum ki, benimki kızdı işte, bana da saçma geldi ama ev yok. İlk defa kiraya çıktım.
Bana eve girerken uyardılar, iste aile binası, aile var, alem yapmayın vs vs diye, bende alkol de yok hiçbir şey yok sigara harici..
16.500 kira var şimdilik uygun 😅ses gürültü şikayeti yok lanet olasıcalar ayar oldum anasını satiym
İşte kimin şikayet ettiğini öğrenirsen sende onu şikayet et bende kız işi hariç içki sigara hafif yollu gürültülü hepsi var hiç kimse şikayet etmiyor 😅
Sordum ama söylemedi ben biraz dikkat edeyim 😅en iyisi 😂
Bi bakın dikkat et kim olduğunu anlarsan sende onu şikayet et nasıl olsa şikayet edenin adı verilmiyor 😅😁
Canları cehenneme ya Allah belasını versin hepsinin kafam kazan gibi hiç uğraşamam ki onlarla 😅 sağolasın kanka 😅
Rica ederim kankam kafana takınlan bir şey olursa ben buradayım 😅
Kendimi toparlayım daha güzel eve geçerim 😅 başında konuşurum filan 😅
Daha iyi olur baştan konuşmakta fayda var 😂
Tecrübe etmiş olduk 😅 öğrenmiş olduk 😅gürültü yok patırtı yok gelen giden çok diye şikayet çok saçma düşünemedim 😂
her şey tecrübe ile öğreniliyor başa gelmeden öğrenmek zor 😅
Kesinlikle katılıyorum 😅 mutlu akşamlar dilerim kanka
Eyvallah kanka sanada mutlu akşamlar görüşürüz 🙃😅
Teşekkür ediyorum 😅 şimdi eve geçiyorum 😅bir ev kardeşim var onunla istişare edeyim kapak resminden bir çocuk 😅
%100
Böyle olmak her ne kadar kaybettirsede bir yerde bir yerde çok güzel kazandırır 👏
Umarım
🙏☺️
Böyle konularda dürüstlük bence her şeyin temeli, özellikle bir ilişki içindeyken. 💬 Güven kurulmazsa ilişki de sağlıklı yürümez zaten. Önceden yaşananları saklamak, sonradan ortaya çıkarsa daha büyük sıkıntı yaratabilir. Bu yüzden ben söylerim, açık olmayı tercih ederim. Peki, senin böyle bir durumda yaklaşımın ne olurdu? Dürüst olmak mı, yoksa söylememek mi? 😊
Cevap
5Cevap
güvenilir ve dürüstüm
Dürüst biriyim bu konuda asla taviz vermem karşımdaki de öyle olmalı
Böyle olmak güzel her iki tarafında o şekilde olması lazım
Kalp krizi gevirmeyecek sekilde
Umarım geçirmezsin 😂
yüksek derecede.
Güzel bir oran
Yeterince.
Ne güzel olması gereken bu
Söylerim