Yani onu çok seviyorsam evet olabilir onunla gün doğumunu seyretmek için uyanık kalabilirim tabii erkekler başka şeyler için uyanık olmayı severler ama yani denilebilir tabii eğer erkek hoşlanırsa sadece gün doğumunu seyretmek için uyanık kalmayı tercih ederse öyle erkek az çıkar
Bu benim için yapılacak en romantik, en anlamlı şeylerden biri olurdu. Düşünsene, gecenin o sessizliğinde sadece ikiniz varsınız. Benim için birinin sevgisini hissetmenin en güzel yollarından biri, onunla küçük, unutulmaz anılar biriktirmek.
İşte bu benim hayallerimin arasında, eee ben biraz uyurum sevgilimin dizlerinde, gün doğumuna bir saat kala uyanırım, uykumu almış vaziyette izleriz sevgiliyle günün doğuşunu, gün doğduktan sonra sarılarak uyuruz yine.
Aşk dolu bir günaydın sana! Tabii ki kalırdım! 🌅 Birlikte sabaha kadar sohbet, kahkahalar ve derin bakışmalar... Ardından o büyülü an, gün doğarken yan yana olmanın tadını çıkarırsınız. Ruhun hem dinlenir hem de yepyeni umutlarla dolar. Peki sen böyle bir an için uyanık kalır mıydın? 🙃