Sevdiğiniz 5 senelik ilişkiniz olan kız arkadaşınızın bir ara 40 günlük bir ayrılık süreci geçirdikten sonra o süreçte başkaları ile buluşması başkalarından hoşlanması mesajlaşması takılması ve bunun 1-2 yıl saklanıp baskı sonucunda itiraf etmesi aldatmak sayılmıyor mu? Bu kişi affedilmeli mi?
Eğer 40 gün süreli ara vermek dediğin ayrılık ise aldatmak sayılmaz, ama gerçekten ikinizin de anlaşmalı bir şekilde ara verelim sonra tekrar çıkarız demesi ise o zaman bir aldatma olabilir.
0
5 Yorumla
Soran
8 ay
Benimle birlikteyken bu kişi ile 2 kız 2 erkek olarak çay içmeye gidiyorlar. Normal mi?
Bak şimdi 40 gün içinde olmuş dedin, şimdi de benimle birlikteyken diyorsun. Seninle birlikteyken gitmesi zaten yanlış. Benim dediğim siz ayrı iken ayrılık varsa ortada sen niye gittin diyemezsin
Ama anlattım bak sana Eğer siz 40 gün içinde ayrı kalmışsınız ve girmişse onu suçlayamazsın. Ama seninle birlikteyken gitmişse o zaman belki olur diyorum
Ahh bu aldatma işleri ne kadar karmaşık, değil mi? Şimdi şöyle bakalım; ayrılık döneminde herkes kendine göre hareket edebiliyor ama bunun sana 1-2 yıl sonra baskıyla itiraf edilmesi, bence dürüstlük konusunda bir sorun yaratıyor. 🙄 İlişkidedir güven en önemli temel filtrelerden biri. Güvenin sarsıldığı bir ilişkiyi onarmak zor olabilir.
Sence bu olayın üzerine içinden affetmek geçer mi? 🌸
Kişiden kişiye değişir sevdiğim kişi başka bir kişiye mesaj atsa hemde flört gibi o anda tekmeyi atarım
0
1 Yorumla
Soran
8 ay
O kadar kolay olmuyor işte. Onlarca kez affetmeye çalıştım. Ama kendi içimde bi türlü kabullenemedim. En son bitirdim. İçim içimi yiyor bu yüzden buradayım ve yazıyorum belki farklı bi açıdan bakabilirim umudu ile.
Bak şimdi bir ilişkidesin bişeyler olmuş ayrılmışsın evet ama onunda konuşmaya kafasını dağıtmaya hakkı vardı ayrıca çay içmeye gitmiş yani 40 günde evlenicek hali yoktu ya
Ama sonuç olarak flört veya girişimi sayılmaz mı? Ben birilerine yazmasını bile doğru bulmuyorum. Ayrıca çok sonradan o kişiden hoşlandığını söyledi bana. Ama direkt itiraf etmedi baskı sonucu anlattı. Ve çok sayıda buluşmalar çıktı ortaya. Belkide o süreçte sevgili oldular. Bunu bilemiyorum.
Sadakatsiz birisi aldatma demeyelim ama ayrılıkta hemen başka şeyler yapabilirmiş bunu öğrendin sende anlaşılan senin için huzursuz peki ne yapmayı düşünüyorsun
Önce affettim sonra tekrar ayrıldım sonra tekrar affettim yine ayrıldım. En son kendi içimde bu sorunu çözemedim şimdi kesin olarak ayrıldığımı düşünüyorum. Ama süreç zorluyor çünkü içimde sevgi ve özlem var. Ayrıca yanlış bir karar vermek istemiyorum eğer normal bir şeyse belki son kez affedip devam edebilirim. Çünkü evlilik aşamasına geldik.
Bence kendini dinle önce bi dinlen ne barıştığın için pişman ol nede ayrıldığın için çünkü evlilik aşaması olucaksa bu süreçte içinin bunlar yüzünden birdaha huzursuz olmaması gerekir
Daha fazlası var mıydı diye sorup duruyorum. Bundan dolayı aşırı huzursuzum. Ayrıca bu kişi benden gizli başkaları ile sosyal medyadan ufak konusmalar yaptı. Ve yanımda bi kaç kez başkalarına baktı. Ama sevdiğine eminim. Gerçekten sevdiği konusunda şüphem yok. Ama tüm bunları düşününce ne yapacağımı bilemiyorum. Bi kafa diyor ki insanların %90 civarı bunu yapıyor. Sadece görmezden geliyorlar.
Evet yapıyor maalesef sen bende onunla konuş güzelce ona bak onu izle kabini dinle kafanı bi dinle topla bak ona bu benim yanımda olur mu yapabilirmiyim dışarı çıkın biyerlere gidin insanların içine çıkın bi otur izle ben yapabilirmiyim bu şekilde de tabikide anlattıkların oluyorsa
Uzak bi ilişkimiz var bu yüzden yanyana sık gelemiyoruz. Ciddi miktarda harcamalar yapıyorum. Otel uçak biletleri. Hatta o üniversiteye gittiği zaman yanına yerleşip ev bile tuttum. İnan bana en iyi yerlere götürdüm. En iyi yerlerde konakladı. Öyle basit harcamalar ve yerler değildi bunlar.
Senden ayrıldıktan sonra yaptıysa aldatma olmuyor sen sanki yapmadın yeme bizi şimdi burada. İlişkiniz devam edecekse bu şüphelerle de olmaz onu da belirteyim güven bitmiş zaten olmaz yani
0
9 Yorumla
Soran
8 ay
Ben asla böyle bir şey yapmadım. Ayrıca benimle birlikteyken 2 kız 2 erkek bu kişi ile çay içmeye gidiyorlar. Benim o ara gidişim bi iliskinin başlamasına neden oluyor. Ayrıca bu kişiden hoşlandığını çok sonradan baskı sonucu bana anlatıyor. Yine aynı şekilde başkaları ile mesajlaşmaları var bi forumda. Öyle sevgili şeklinde değil ama bildiğin konuşuyorlar. Bunuda baskı sonucu anlatıyor.
Neyi sorguluyorsun? Ayrılan sensin bırakan sensin aldatıp aldatmadığı da net değil hata ayıklamaya çalışamazsın bu yönde. Neden ayrıldıysan artık daha geçerli bir sebebin daha olmuş işte kendince. Var git yoluna kardeş olmaz o ilişkiden
Peki diyelim ki haklısın 1 ay sabredemiyor mu yeni bi ilişki için? Hemen gidip birilerini mi buluyor? Ayrıca ben varken bu kişi ile oturup 2 kız 2 erkek çay içiyor. Sevgilisi olan biri bunu yapar mı?
Her 2 erkek 2 kadın sevgili mi oluyor illa belki bir konu hakkında 2 insanla oturup konuşamaz mı belki ihtiyacı olduğu bir konu var? Yanlış düşünce hem terkedip hem de fitne fesat düşüncelere girmen de tuhaf
Yahu öyle bi konuşuyorsun ki sanki bu sana para verip buraya yollamış gibi. Kız sadece gidip birilerinden hoşlanıp buluşmadı.. Yanımda başkalarınada baktı. Benden gizli birileriyle sosyal medyada mesajlaştı. Sonradan gelip bunları itiraf etti ve baskı sonucu tabi. Bu kişiden hoşlandığını başka bir kişi ile telefondan sohbet ettiğini ve denediğini gelip itiraf etti.
var ama bu maalesef zamanla oluyor simdi söyle yazim sana
su an biri ile bir olay yasamisin korkuyorsun 2. bir kisiyi bulmaya tanismaya cünki sarsilmisin 2. buluyorsun oda sana ihanet ediyor ama farkli bir ihanet onuda birakiyorusn 3 . geliyor tam bu diyorusn onunda ailesi veya tanidiklari karsi cikiyor oda yok 4. de buldum diyorsun senin icin herseyi yaparim diyor sen artik diyorusn ki bu zamana kadar basina gelen herseyi anlatiyorusn ve sen bana kacar miydin diyorsun onada evet diyor yemin ediyor kurani kerimi getiriyor sakin beni sevdamla kiyaslama diyor öpüyor kurani kerimi gün geldinde telefonla ayriliyor bu ne demek bilir misin cevapsiz bir ayriliktir bu
küsmüsün cünki birinden ayrilirken arkana baktinda 10 kisi ile ayrilmisin belki 5 kisiyi ailenee tanitin kendinden bile süpe ediyorusn yoksa sorun bendemi diye
ama sonra öyle biri geliyor ki mutlulugu sorulamadan yasiyorsun iyide yasiyorsun ve ne diyorusn biliyor musun
Affetmeyi tekrar tekrar denedim. Ama en ufak kavgada bunlar ortaya çıkıyordu. Beceremedim şimdi kesin olarak bıraktığımı düşünüyorum. Ama içimden atamıyorum.