Ruhunuz uyuşuyor ama görüntü size cazip gelmiyorsa, ilişkiye başlar mısınız¿

Ruhunuz uyuşuyor ama görüntü size cazip gelmiyorsa, ilişkiye başlar mısınız¿

Ben yatıyorum dikkat et kendine yarın erken kalkicam ise gidicem yarin kaldığım yerden devam edicem havalar soğudu üstünü kalın giyin hasta olma sağlıkla ilgili sorunun olursa yaz bana doktorun olurum sağlıkcıyım güzelim geçen güzel olsun seviyorum seni ❤️
Hasta
Sana fazlasıyla ama bil istedim 🙂
Sende haklısın hayatında bu kadar sevilmedin 😅
Anlaşmak benim için daha önemli.
Tip olarak değerlendireceğim şey kendine olan bakım seviyesi olur. Benim hayatıma girmek istiyor ama benim için kendine güzellik katacak bir şey yapmıyorsa ben bunu saygısızlık sayarım. Aynı şey benim içinde geçerli, beraber güzel olalım, niye paspal paspal dolaşalım.
Yürüdüğümüzde yer titresin.😏
Oha sana hak vereceğim 😋
İlk defa oluyor djjd
İlkler unutulmazmış sjsj
Ekran mı alsam acaba zja
Komple al tepesini aşağısını falan :D çıkartır asarız
Şey gibi, mekanı ilk açtığında aldığın ilk para hatırası😂
Yine çok romantiksin sjfjs
Romantik olmayı hatırlamaya çalışıyorumdur. 😄
Ah başıma belasın 😏
Kurşun mu döktürsen başından aşağı🤔
Sıktırayım kendime ne dersin
Bu şey mi, Allah'ın yanında olmak😄
Hıhı, olayım mıı
Vakitsiz olma ya ne yapcan hemen gidip
Burada olmaktan iyidir.
Dua yerine geçer sus sen
Geçerse geçsin aman..
Sen bunu dikkate alma rabbim
Bu sensin buuu
😂 ben hep bu
Şu bozuntusu, bu gıcığı, o :D djfjs yazamicam
Yazma
Yazıcam
😄 Kahin misin sen djdj
Sen ne sandın aslanım jsdj
Boğa sns
Orangutan 😏
Aynı ben
Güzel bulmadığım birisine karşı hoşlanmam ama konuştukça iyi geldiğini hissedersem beni etkilerse olurum. İlk olarak dış görünüşe baksam da zamanla onun çok bir önemi kalmaz. Ben onu beğendim ama o benim farkımda bile değil gerçi farkında olsa da istediği birisi değilim :D
🥹
Hiç mi oluru yok yahu 😕
Ahaha ya :D
Umarım olur be sıkma canını 🙏
Ben görmeden aşık olmuş biriyim ve benim için sorun olmaz..
Fakat şöyle bir gerçek var tipini beğenmediğimiz karşı cinse şans vermiyoruz. Haliyle normal şartlarda beğenmediğim birine şans vermem. Ama yakışıklı waoov dedirten erkekler tercihim olmadı gerçeği var.
Benim için, kişiliği aurası daha etkili oluyor.
Uff.. 🫠
Bence ruhların uyumu her şeyden daha değerli! 😍 Bazen görüntüye fazla takılabiliyoruz ama asıl önemli olan, karşındakinin seni nasıl hissettirdiği, değil mi? Görüntüye alışılır, ama kötü huylara asla... Şimdi ballandıra ballandıra anlattığın o özel özellikler varsa neden bir şans vermeyesin? 💞 Peki sen hiç böyle bir durumda kaldın mı? 😏
Cevap
56Cevap
Evet tipi ile turşu kurmak yerine bana hissettiği hislere odaklanırım gözüme her güzel hareketinde daha da yakışıklı gelir
Ah canım sjdj biz akıllanmayız
Tip sevmiyorum ben 🤣
Hıhı aferin 😅😅
Sanmıyorum, huy çok önemli ama gözüme de hitap etmeli
O sebepten kahve içelim sjdj
Yakışır djd🤍
Tanimaya çalısırım. Karakteri beni etkiler belki jsjsj
Yani soruya göre zaten karakteri etkilemiş ama tip etkilememiş 😅
Veririm, her şey tip olsa ooo. Karakteri önemli, karaktersiz olacağına tipi kesmesin daha, karakteriylle doldurur
Aşırı çirkin değilse şans veririm, tip bir yere kadar.
Önemli olan karakter benim için olabilir
Yok tipe de bak artık :D hem tipsiz hem karaktersiz çıkıyorlar sonra djdj
Merhaba,
Hayır, canı cehenneme! 😅
Benim için tipte önemli gadası
Hiç kimse hayatın ne getireceğini bilemez. Bizde bu tür şeyler olmaz gerçi ama özellikle yurt dışında ki ünlülerde akıl sır erdiremediğim evli veyahut sevgili olanlar var. Baktığında aralarında görsel olarak gram uyum yok ama medya da okuduğumuz kadarı ile ruh eşim dedikleri görülüyor. Nice örnekler var. Her şey tip değil onu anlıyoruz. Cristiano Ronaldo' nun Irına Shayk ile olan ilişkisini bitirişini inceleyin. Benim için en çarpıcı örnek o. Diğer örnekler için Keanu Reeves ve yine Hugh Jackman' ın (gerçi o ayrıldı) ilişkilerine de bakabilirsiniz.
İster inanın ister inanmayın evet. Yokluktan vs değil. Zamanla anlıyorsun sadece güzel olmanın sorunları çözmediğini ve karşı tarafın güzellik seviyesi arttıkça bencil olup aptallaşma oranının yukseldiğini
Katılmıyorum ne alaka yahu
Empati yapabiliyoruz sonuçta 🙄
Dış görünüş önemli fakat tipi de kusursuz insanları tanıyınca karakterinin vasat olduğunu anlıyorsun, tipi de direkt gözümde berbat bi hale dönüşüyor. O nedenle az biraz gözüme hitap etmesi kâfidir. Huyu huyumaysa mükemmel uyum ben için hdsj
Huy çok önemli bir unsur tabii
Huyu iyi olan karakterli kişilikli biriydi gayet hoş bir asam pek yakışıklı deyildi üstelik kel kısa süreli bir birlikteliğimiz oldu ama bazı konulardan dolayı tartışma ve zitjaama oldu bu yuzdn ayrılma kararı aldım bilmiyorum sabırsız ve inatçı olduğum tahammülsüzlük benim en kötü huyum bunu bildiği halde ters yapan biri ile. Birlikte olmam bidaha
Kesinlikle şans veririm. Zaten önemli olan iyi anlaşabilmek. Gözünü kapattıktan sonra bütün kadınlar da erkekler de aynı. Cinsiyet belirten parçaların boyutları farklı sadece. Gözünü kapatınca herkesten aynı tadı alırsınız. O yüzden karakter ve zeka benim için ön plandadır.
Şöyle bir şey var dış görüntüsel kavramlar göreceli ifadeleri kapsıyor. Başkası dışarıdan bir göz olarak yanına yakıştırmamak deriz ya onu hayatımdaki insan için belirtirse ona benim gözümle bakması mümkün olamayacağı için ona çirkin olan bana güzel geliyor olabilir. Zaten dış görüntü olarak beni hiç çekmeyen biriyse ilişki nasıl kurabilirim bir şeyinin beni çekmesi lazım bakışı sesi düşünceleri falan fistan
Dürüst olmak gerekirse, ilk görüşte bir çekim hissi benim için önemli. Yani, huyu huyuna uyan, sohbeti çok keyifli olan biriyle bile, eğer o ilk fiziksel çekimi hissetmezsem, bir ilişkiye başlamak konusunda tereddüt ediyorum.
Bu biraz yüzeysel gibi gelebilir, biliyorum ama sanırım bu benim için o ilk kıvılcım gibi bir şey.🌸
Huy da çok önemli ya özellikle bizim yaşlarda artık daha önemli hale geliyor ruh öküzünü pardon ikizini bulmak 🤣🤣
Ahaha aynen 😅
Sen çok kafa dengi kadınsın mesela ama bence tipe de önem verdiğini düşünüyorum 😅 (hakkındır zaten ver bence de shfkfjfk)
Sen benim hayatıma aldığım tipleri görsen :D kadının gözleri bozuk herhalde dersin ajdjs
Yok artık ciddi misin 🤣 kızma ama en iyisi olmadan hayatına sokmadığını düşünürdüm söylemeden önce sorsaydın 😅
Tipe önem vermiyoruz ya biz kadınlar :D ama karakter olarak en iyisinden aşağısı kesmiyor ya.
Biz kadınlar deme orada zıt düşeriz 😂 biz kaliteli ve mantıklı kadınlar diye düzeltelim. Ama bence tipe de önem ver ya ortalama bir tip için hayattaki tüm şansını kullandığı sonuç olursun hahaha 😅
Artık çok geç ortalama tiplere öz güven aşıladık, gerçekten maharet tiplerinde sandılar ama bunların karakteri de oynak çıktı.
Gerçekten onlara baktın diye kendilerini olduklarından iyi mi sandılar? Karakteri oturaklı biri, kendini şanslı hissedip bu kadını nasıl dünyanın en mutlu kadını duygusuyla yaşatırım diye düşünürdü. Tip gelir geçer de senin bulduklarında dediğin gibi karakterler de dansöz çıkmış 🥲
Ben senin arkadaşlığını daha kıymetli buluyorum mesela. İlişkiler biter, insanlar hayatından çıkar çünkü. Sen güzel olduğun kadar hem iyi hem de çok kafa/eğlenceli birisin. Ben fazla iyi gördüğüm hiç kimseye yürümedim, hep yakın arkadaş olup hayatıma kattıkları değeri aynı şekilde yansıtmayı daha kıymetli buldum. Kimileri için bu ezikçe geliyordu ama bu huyumu hiç değiştiremedim
Veririm ya, önemli olan benim sevmem tipi tipime uymuyorsa bile benim gözüme yakışıklı gelir.
Düşme alyasımsııı düşme sjdj
Of ama niyeee ahsahahdj
Öyle diye diye maymundan beş dakika sonra doğmuş tiplerin totosunu kaldırdı kadınlar arşa djfjs
Valla sen de haklısın ahshsjs sonra karakterinin tipinden daha kötü olduğunu anlayınca gelen pişmanlık hissi
Heh işte.. 😏
🥲
Sacmalama cirkin erkegin hic sansi yok cirkinsen, kasli degilsen, statü sahibi degilsen konusmayi bilmiyorsan bir erkeksen yalnızsın
Cazip gelmeyen yanları varsa o ilişkiye başlamak biraz kumar oynamak gibi oluyor. Ya zamanla seversin, gözünde güzelleşir ya da aksine birlikte vakit geçirmek boğucu hale gelir. Bana kalırsa en doğrusu işte bu diyebileceğimiz kişiyle birlikte olmak.
Başlarım çirkin bir tipi güzel yapabilirsin ama karaktersiz birini asla duzeltemezsin
Çok doğru.
Yemeyelim birbirimizi, göz daima ona güz görüneni ister. Bundan dolayı huyu suyu bir yere kadar.
Hani karakter şey olsa şey olurdu
Karakteri elbette önemli. Fakat dünyanın en lezzetli yemeğini, berbat bir sunumla yemek ister mi insan?
İstemez tabii :D
Fikirleri iyidir, kafalar uyumludur, frekans tutmuştur tamam bunların hepsi çok güzel. Ama her gün, çoğu saat bakacağın yüzün de seni çekmesi gerek.:)
Doğruya doğru tabii..
Ve son olarak gerek burada gerek başka yerlerde ve reelde "ben tipe değil karaktere bakıyorum" diyenlerin alayı yalan söylüyor.
Hayır öyle ya en azından kadınlar için sjdj
Tabi tabi.
Valla öyle ya, kadınlar duyduklarına erkekler gördüklerine demişler 😅
Bir de karakteri ve tipi değil de parayı ve statüyü ön planda tutan kitle var.
Bir de din skfj
Aa evet o apayrı bir boyut:)
Kimisi de mezhep ve etnik köken takıntılı.
🤷🏼♀️
Görüntü zamanla cazip geliyor jfjfk olabilir o yüzden.
Evet en çok kadınlar düşüyor bu tuzağa djdj
Biraz daha uğraşırsam olmaz katiyen diyecek gibisin djcjd
Olsun tamam olsun 😅
Seni hak etmesi lazım gelir dkfk zor iş
😕 zalım kader djd
Şans veririm. Her şey tip değil ya da ben o “ Yakışıyor muyuz?” veya sitede “ 1.80 altı erkek de erkek mi?” diye soru soranlar gibi bunu düşünecek yaşlarımda değilim.
Çok zor bir soru. Tam içime sinmez açık konuşayım ama bu devirde huy güzelliği her şeyden önemlidir. Muhtemelen çok da takmamaya çalışırım diye cevap verebilirim...
Kafa olarak bana uyuyorsa benim için problem yoktur çok güzel biri olmasına gerek yok güzellik, tip , yanına yakışması bunları geçeli çok oldu
Ortalamanın altında ve gerçekten itici gelen bir tipse hayır. En azından ortalamayı yakalaması önemli.
Tipten ziyade öz saygısı varsa, bakımlı biri ise bence verilebilir. Zaten, huylar birbirine benzedimi, uyumda varsa sevgi de çoğalır.
Sadece huyu iyi diye tipi beni çekmeyen biriyle olamam karakter kadar fiziksel çekim de önemli İlişkide denge şart sadece biri yetmez
Veririm karakter önemli zaten güzellik gelip geçici he biraz tip olarak iyi olsunda ama önceliğim karakter 😅
Burada boyle diyip erkekleri kandirma yakisikli olmayan erkegin gitar calmayan fitness yapmayan ucak/elektronik/makine muhendisi falan olmayan erkegin hic sansi yok kaldi ki benim bile konustugum kiz yok Şu an
Hayır zaten tipi ya da dış görünüşü bnede sıcak bi izlenim oluşturmauyorsa muhtemelen huy ve kafa yapısı olarak da uyuşmuyoruzdur
Hayır, vermem. Kendime boşu boşuna eziyet edemem
Huyu huyuna gittikten sonra gözlerin kusurları törpüler zaten.
Beni yok sayan aşağılayan umursamayan gözü doymayan biri ile olmaktansa böylesi daha iyi olur
Ruhum uyduysa ben görüntüyü de beğenmişimdir bende otomatik çalışıyor ikisi
Huyu huyuma olduktan sonra isterse solucan olsun severim
Ben oyle dis gorunuse pek bakmam yani bi kusurlari olsun ama sadece 1 yerini begenim huylarimiz uyuyorsa sans veririm ama hic uymuyor hic hic begenmiyorum o zaman biraz zor
Kafa yapısı uyumluysa, anlaşabiliyorsak benim için dünyanın en yakışıklı insanı olur.
Muhabbetimiz ve kafamız uyuşuyorsa hoşlanabiliyorum. Bu yüzden tipi çok da etkileyici gelmese bile etkilenebiliyorum. Ama yine de bazı tipler var ki onlardan hiçbir şekilde etkilenemiyorum.
Bakmam açık konuşayım. Dış görünüşe önem veriyorum çünkü bu konuda özgüvenliyim
ruhlar anlaşıyorsa bedenler sadece bi kabuk 😏
Ben veririm huy önemli tıp şekil geçici, sonuçta herkes bir gün yaslanacak
Ben tipe takılan biri değilim huyları karakteri önemli
Bırak tipi, bu devirde huyu huyuma uyanı bulsam basıcam nikahı ama yok zor yani devir kötü sonuçta….
Ben görüntüden değil kafadan etkileniyorum sohbet edip gulebiliyorsam çekiliyorum.
ben gormeden asik oldum o yuzden tipi guzel olup ama ruhuna dokunamayan adam... ondan olmaz. O nemli olan ruhların anlaşması
Ben kimseye şans vermem
İstersem gider alırım😎
Sanmıyorum. Hani tarzı bana hitap etse bile huyu bana ters ise, o zaman da olmaz.
Kafasina poset geciririm😂😂😂😂😂
Lan ahahaha
Ahshahhaa
Çok iyiydi ama ya
Hayır katiyen, huyu suyu önemsiz güzel olması önemli.
Dünyanın en iğrenç en kötü hatta mal erkeği ol ama francisco lachowskinin bedeninde ol.. Ruh muh kalmaz
Lahmacun yapmasını biliyor mu
Hee shs biliyormuş
Ahaha :D tamam söyleriz
Biz veririz de, kızlar vermez
Hayır tam tersi jsjd
Nee sjdj
Verirdim yas ilerledikçe hepimiz buzuceguz kimsede güzellik baki degil onemli olan uyum
Zamanla alışırsın ve en güzel şey bile normal gelmeye başlar.
Huyuna aşık olunur zaten alırım evet
Bence sans vermelisin
Gözlerden haber ver demişler
İşim olmaz, tip önemli
Evet tip önemli değil
Görünüş uymuyorsa noo
Zannetmiyotrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?