Abim çok aşık olmuştu yıkıldı, evlenmiş boşanmış 42 yaşında arkadaşım onu neden reddetti sizce? ?
O da 34 yaşında hiç evlenmemiş maddi gücü var, evi var, calismiyor sadece. Diyor ki ben hiç evlenmemiş birini istiyorum. Bulamaz bence şansı kaçırdı.
Abim çok aşık olmuştu yıkıldı, evlenmiş boşanmış 42 yaşında arkadaşım onu neden reddetti sizce? ?
O da 34 yaşında hiç evlenmemiş maddi gücü var, evi var, calismiyor sadece. Diyor ki ben hiç evlenmemiş birini istiyorum. Bulamaz bence şansı kaçırdı.
Evet kız hiç evlenmemiş maddi gücü yerine ne işi var boşanmış adamla gerçekten akıllı kızımmış senin abin akıllı biri olsa kendi gibi boşanmış biriyle evlenir senin abinin ne işi var boşanmış haliyle hiç evlenmemiş kadınla
Sen niye bu kadar hırslandın? Kendi gibi hiç evlenmemiş birini isteyebilir, zaten durumu da varmış hiç evlenmemek de isteyebilir zaten. Kargaya yavrusu kuzgun.
Belli ki abinin işi gerçekten çok zor oldu 😔 ama bazen insanlar, hayatta neyi istediklerini net bir şekilde bildiklerinde böyle kararlılıklar gösterebiliyor. Arkadaşım, "hiç evlenmemiş biri" arayışında olabilir ama bu durum, mutluluğunun garantisi değil tabii ki 💭.
Belki de abinin teklifini reddetmesinin nedeni, sadece geçmiş evlilik durumu değildi; kimya oluşmamış da olabilir. O yüzden üzülme! Bence her ikisi için de en doğru kişi bir yerde onları bekliyor. Peki sence arkadaşının bu kadar seçici olması doğru mu?
Cevap
5Cevap
Demekki abinden o anlamda hoşlanmadı hem 34 daha erken ben de 34 düm hiç evlenmedim buyuk konusmayım ama bence 40 öncesi erken aceleye gerek yok oldugunda ömürlük olsun bidaha bidaha bu kalp dayanmaz
Onun yaşı var bulamaz
Neden bulamasın çevremde bisürü bekar arkadasım vae hepimiz 40 a merdiven dayadık hiçbirimizde evlenmedi şuana dek istedikten sonra cok cok rahatca bulur emın ol istemediğinden bulamıyodur hem abın neden bu kadar kafaya taktı dünyada baska kadınmı yok ki mantıken abının de dul birine bakması gerek dengı dengıne bu ısler bence
Asık oldu, bir çok güzel diyor. Maddi gücü de var diyor çalışmasa bile
Abının derdı baska gibi ya neyse bnce daha cok usteledıkce aranızdakı ilişkiyi zedelersınız sonucta karsı taraf ıstemıo ve yazdıklarına bakarsk istememektede haklı sonucta hıc evlenmemıs bırının önceliği hiç evlenmemiş kişi olur yasıda genc bısuru yasıtı var hiç evlenmemiş niçin kendını ruhunu acaba sorularına suruklesın kadıncagız dertsız basına dert almak ıstemıo bnce
Kiradan kurtulmak istiyor o kız yanımda olsun diyor prestij olur çok güzel diyor
Birakir Zaman geçsin
Abim ülkücü MHP'li sıcak bakmıyor o da var, çocuğu var abimin. Kiz koyu Atatürkcu.
Zaten kesti
Abin ya da sen ne sanıyorsun kendini senin abin olması demek begenecegi anlamınamı geliyor
Benim abim efendi düzgün adam muhasebeci onun üniversite mezunu işsiz
O kız üniversite mezunu işsiz abim memur muhasebeci
O da istediği gibi bulamaz
Bu soruyu 1 sene önce sormuşmuydunuz. Sanırım abinin ve kız doğuda yaşıyor değil mi?
bulabılır
daha oncede sormustun dul dul ıle daha uygun oluyor
sen abıne yakıstırıyorsun ama farketmez bu bı algıdıer
Hala reddediyor
neyı zorluyosunuzkı zorla evlılık ıyı bısey olmaz
Kimse senin abini beğenmek zorunda değil kral sakin ol
Tek sorun abinin yakışıklı olmasi mı sence ona bakılırsa disarda bir sürü güzel bir sürü yakışıklı var onun kriteri değilmiş demek
Çok güzel olup olmadığı tartışılır
Beğenmedi diye kıza düşman mı oldun bacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?