Benden ayrıldı üzülmeli miyim?

Öğretmenler odasında oturuyordum hastaydım biraz karnim ağrıyordu erkek arkadaşım görüntülü aradı bende sesimi kapattım onunda sesi kapalıydı müsait ortam olmadığı için bide özel bir kurumda çalışırken pek uygun olmuyor görüntülü konuşmaya fakat o bunu anlamıyor benden utaniyorsun falan diyor anlatmaya çalıştığımda fakat orası bir öğretmenler odası neyse bana sesini aç dedi zorladı sesimi açtırdı ortamı dinledi tam o sırada erkek bir öğretmen fazla fotokobi çıkarmış bana hocam fazla çıktı kullanabilirsiniz dedi tamam dedim sadece muhattap olmadım sonra kadın bir hoca laf attı onla konusuyodum o erkek hocada o kadına laf attı erkek arkadaşım ise bana söylediği onunla muhattap olan kadınla konuşuyorsun sırf onla konuşmak için falan diyor sesimi acicam şimdi falan demeye başlayınca yüzüne kapattım insanlara rezil olmamak için beni aradı acmadim bana direk yazdığı " hadi ordan git benden utanan embesil insanlık yoksunu seni git kimin altına yarardan yat umrumda değilsin" yazdı bende cevap vermedim küfür ettiği için " aynen böyle bidaha bana asla yazma hakkımıda helal etmiyorum " dedi ve beni wpdan engelledi instagramdanda takipten çıkarmış sizce ben bunları hakediyormuyum?

Benden ayrıldı üzülmeli miyim?