Her ne kadar bunun aldatmaya girdiğini bilsem de kendime engel olamıyorum?

Bir çocuktan çok hoşlanıyorum ama çocuğun sevgilisi var.3 yıl falan önce aynı ortamda bulunduk aynı takımdaydık. O zaman benim de sevgilim oldugu için hiç konuşmadık arkadaşlık bile kurmuyordum ama ona karşı bi gariplik olduğunu anlamıştım. Sonra tekrar karşılaşmamaya çalıştım. Benim artık sevgilim yok. Hala aynı takımdayız ve diğer hiçkimseye bişey hissetmezken bu çocuğa korkunç bir merak hissediyorum. Sevgilisi var diye yine hiç yazmıyor etmiyordum bu çocuk da benimle normalde çok iyi anlaşmasına rağmen küs gibi selam dahi vermiyordu. Bi gece ansızın aradı bi sebepten ve ben ondan sonra kendimi toplayamadım. Arkadaşca bi mevzu konuşulmuş olsa da içimde biriktirdiğim duygular bi anda hortladı. şu an sevgili olmak istiyorum sanılmasın sadece bu duygudan kurtulmak istiyorum. Ben çok aktif bi insanım sürekli orada buradayım ülke ülke geziyorum ediyorum yarışmalara projelere katılıyorum. bu çocukta hiç benim ilgimi çekecek bişey yok dümdüz bir insan ama merak edip duruyorum neden böyle anlamıyorum 😭 (asla mesaj atmıyorum sadece o bi kaç kez gündüz yazdı işten vs konuştuk o kadar , sevgilim varken bu bile asla olmadı )

Her ne kadar bunun aldatmaya girdiğini bilsem de kendime engel olamıyorum?