fotoğraf istemedikleri sürece bilmiyorlar
ya genelde kötü tepki almıyorum ama ne biliyim işte ya hoşuna gitmezse düşüncesi beni yiyip bitiriyor
ya genelde kötü tepki almıyorum ama ne biliyim işte ya hoşuna gitmezse düşüncesi beni yiyip bitiriyor
Özellikle kapalı olmasını isteyen erkeklerde var. Sadece olumsuz tarafını düşünme lütfen. Bana kalırsa erkekler eğer bir kız güzelse ve karakter olarak da düzgün biriyse kapalı veya açık olmasına pek dikkat etmezler. Önemli olan onda güzel bir intiba bırakmandır. Fakat aşırı seküler biriyse bunu sorun yapabilir.
Bence bu asla çekinecek bir konu değil canım. Çünkü den Allah'ın emrini yerine getiriyorsun, bir başkasının değil. Bu yüzden ilk önce bahsedeceğin mevzularlardan birisi bu olmalı bence. Kendini sevmeyi denersen, benliğini de seversin. Unutma senden bir tane daha yok. Millet seni olduğun gibi sevmeyecekse eğer zaten defolup gitsin. Misal veriyorum. Bir erkekle konuşuyorsun. Demedin, demedin. Çocuk dedi ki "evlenelim" sana tutuldu kör kütük. Ama çocuk ateist. Olmaz yani. En başında her şeyi konuşmak gerekir ki sonrasında kafana kakılacak bir konu kalmasın geriye 😇
çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız 🥹
Tesettür kişiye yakışıyor ya da yakışmaz 6 ile takılmamalıdır O yüzden bence direkmen söylemek senin için en mantıklısıdır zaten seni kabul eden böyle kabul etmeli
Bunu konuşmanın başlarında söylerseniz daha açık ve net olursunuz ya da bunu profilinize yazın. Net olmaktan zarar gelmez, Hatta size zaman kazandırır :)
Biliyorum, bu hisler seni biraz tedirgin ediyor; ah bu insanlar bazen ön yargılarla dolu olabiliyorlar değil mi? Ama unutma ki sen olduğun halinle çok değerlisin. Kendini saklamaya çalışmak yerine, rahatça ifade etmelisin. Ne de olsa seni gerçekten tanımak ve anlamak isteyen biri, seninle olduğun gibi mutlu olmalı.
Hadi biraz düşünelim: Karşındaki kişi ön yargılıysa, zaten bu sana uygun biri olmayabilir mi? Kendin olmaktan hiç korkma ve düşüncende daha net ol. Peki sana sorayım, biriyle konuşmaya başlamadan önce bu tarz şeyleri hemen açmak mı iyi yoksa biraz zamanı mı bırakalım? Ne dersin? 🙈💭
Cevap
52Cevap
Ben şoklar içinde okudum 🤔 kapalı olmaktan mi uyanıyorsun yoksa yaptıkların dan veya yapıcak ların dan
Kapalı olmak ayıp değil ya ayrıca kapalı kişilerde çok güzel

Kapaliysan kendine kapalisin bu kompleksden cikin insan degilsen kimseyle irtibat da kurma.
Tesettürümü söylemekten assla çekinmiyorum sevmeyen sttir olup gidebilir kapıyı açmakla bile yormasın beni
Kendinize değer verin.. inançlarınıza değerlerinize
ya bırak istemezse istemesin ne dert ediyorsun kapalı acık fark etmez insanda edep haysiyet olacak
Giyim şekli Kişisel tercihtir saygı duyulması gerekir
Bunu seçim için kriter yapan adamdan olmaz hiç bir Şey
Kapalılara yönelik geniş, renkli bi fantezi dünyamız var. rahat ol, 1-0 öndesin
Sende karsındakinin dini yaklasımını çevresi ile senın kültürünün uyumlu olup olmadıgını öğren ona göre hareket et misal ben tanrılara inanmayan biriyim karsındakide böyle biriyse şok gecirmeyin sonra iki taraf içinde
Kafan değil beynin kapalı olmasın
İmaj önemli değil
Seni Sen ilk önce kabul etmiyirsun..
İlk önce kendini kendine kabullendir..
Yani baştan soyle sevmiyorsa bile sen etik olanı yapmış olursun
alakası yok , takıntı yapıyorsun. senin kalbin güzel olsun gerisi boş
Hoşuna gitmezse basta gitmesin neden sen tribe giriyonki kapalı kızlar daha tatlı oluyor hem
Hiç resmini görmeden yillarca karsi tarafla konuşan insanlar var. boyle açlık çeken insanlar arasında kendini bu kadar kasmanangerek yok balım rahat ol
Hiç çekinme bu utanacağın bir durum değil ki. Herkesin yaşayışı, söylemleri farklı olur. Elbet seni seven senin gibi düşünen biri çıkacaktır.
Bence senin için avantaj. Seni sen olduğun için mi seviyor yoksa görünüşün mü? İnancın gereği kapalıysan sorun etmemelisin, benim yaşam tarzım dindar değil çevreme baksan demezsin ki bu çocuk tesettürlü kişilerden hoşlanıyor, bilemezsin
Ben soruyu yeni gördüm, 14 saat olmuş.
Kapalı severizz
herkes aynı düşünmüyor işte
Öyle düşünme erkekler kapalı kızlara daha çok ilgili artık sevinirler bile kapalı olduğunu bildikleri icin
Direk söyle başta zaman kaynı benim gibi kapalı kızlarla muhatap olmayan çok erkek var çünkü
Başkasını değil kendini düşün kim ne demiş düşünmüş uğraşma seni seven olduğun gibi kabul etmeli
Ne değişik düşünce. Kapalılığın anlamını tam kavrayamamışsın kusura bakma.
Çokta memnun olurum. Kapalılar da aşırı iyi olur hele ateşlisi ise efsane
Çok merak ediyorlarsa kendileri sorsunlar senin bunu belirtmek gibi bir şartın yok ki
Öyle biriiyle neden beraber olmak istiyorsun kapalıları sevmiyorsa ya da sevmiyor diye açılıcan mı
Ne alaka şimdi kapalı olman seni utanc duygusu yapmaması lazım
Bu çok yanlış , başkası içinde kendini saklamana gerekyok, onlara ve konuşmalara sen yönver
Onun için neden kendi değerlerinden vazgeçeceksin ki? Sevmiyorsa gitsin kendine uygun birini arasın.
Ben Kapalı Kızlara Bayılıyorum ♥️ ♥️ 🦋 🦋 😍
Keşke Partnerim olsaydın Her istediğini Yapardım
Allahın erkekler olmuş aq :D sevmezse sevmesin ne olacak yani seveni gelir...
Neden böyle düşünüyorsun ki ne güzel modern kapalı olanlar var
Tam tersi ben olsam kapalı diye daha çok severim en azından Dinini imanını bilen biridir (Kapalı olup gtunu başını gösteriyorsa ayrı)
Erkekler kapalı kızlarj merak editor özellikle sen niye böyle yapıyorsun gerek yok
Acıl sende neden kapalı olmak zorunda mı hissediyorsunuz
Bak ben sevmediğime rağmen Bence bu konuyla alakalı takılmamalısın seven birini bul Bu kadar basit.
Kapali ya da acik farketmez kisilik onemli gorunus olarakta yakisani giymeli
Ben hiç kıyafete takılmıyorum. Her şeyi en açık haliyle konuşuyorum. En ayrıntısına kadar
Çok saçma bı düşünce gerçi sormadan söylemekte manası ama yanlış düşünüyorsun yinede
Neden çekiniyorsun söyle
çocukken hep bu yüzden dışlandım şimdi de yargılanmaktan korkuyorum
Korkma lütfen umrunda olmasın kimse kapalı ve çok güzel kızlar çok fazla çok dikkat çekici çok kız var
Adının Baş harfin b mi
hayır
Başörtünden bu sebep yüzünden mi utanıyorsun yani?
utanmıyorum da yargılanmaktan korkuyorum hep bu yüzden dışlandım
Kim tam olarak niye yargılasın seni?
belki kapalı fantazisi vardır :D
neyse sustum :D :D
Cehennemin dibine kadar yolu var sevmezse sevmesin
Kompleksli birisin bunı yenmelisin
sen güzelsen bitmiştir
Bu düşünceden kurtulmalısın
Neden kçtü olsn kapalı olmak
Görmeden seninle konuşması sana ne hissettiriyor?
Ben kapalı bir kız arkadaş arıyorum ne dersin tanışıp arkadaş olalım mı?
Kapalı olduğun için tercih sebebi de olabilirsin
konuşurken anlaşılır zaten o
Kendin ol. Sevmiyor ise bırak gitsin
Öyle düşünmene gerek yok çok güzel sin galiba
Ben aksine kapalı seviyorum
Kapalı olmak kötü değil ki
Allahın rızası?
onun için kapalıyım ama işte bazen nefis ağır basıyor
Beğenmeyen beğenmesin
Nerde konuşurken
instada
burada konuşuyomusun