• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İnsanlar bu kadar erken yaşta neden evleniyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
513
Yapay Zekaya Sor
daha iki yıl oldu okul biteli bir sürü liseden kız arkadaşım evleniyorlar
İnsanlar bu kadar erken yaşta neden evleniyor?
Lise Soruları Evlilik Soruları Okul Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Selinawoman
    Selinawoman Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Evliliği bir başarı olarak gören kesim var, şöyle ki en basit örneği sosyal medyada insanların hayatına o kadar dahiliz ki, ne zaman sevgili olmuş nerde ne yapmış, nişanı, sözü, kınası, bekarlığa vedası ve düğünü derken balayına bile şahit oluyoruz. Yarış var adeta, kim önce nereyi keşfedecek gibi, başkası orada olunca taklit etmiş oluyor gibi bir hava 😀

Evliliği başardım, elde ettim şimdi benim saltanatım başlıyor herkes izlesin diye düşüncelere kapılanlar var. Bu bir marifetmiş gibi lanse etmeler falanlar falanlar..

Bu da yine toplumsal ve aile baskından oluşan bir şey..

Belkide bir an önce yuvamı kurayım önüme bakayım diyorlardır bilemiyorum 😀

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Gözlemlerime göre 25'ten önce evlenenler ya her şeylerini erkenden yoluna koymuşlar, ya tek bildikleri bu, ya baskıya dayanamıyorlar ya da çaresiz olduklarından evleniyorlar.

Bu zamanda 2 kişinin de 25'ten küçük olup da gereken olgunluğa erişmiş, hayatını yoluna koymuş ve cidden sevdiği kişiyle mantıklı bir evlilik yapmış olduğunu pek görmüyoruz.

Genelde amaç evden uzaklaşmak, düzenli c. nseIIik olacağı düşüncesi, aileleri susturmak ve/veya verdikleri destekten faydalanmak, evlenmeleri gerektiğini düşünmeleri vs.

Bundan sadece 100 yıl önce ortalama ömür 30, evlenme yaşıysa 18'di ama şimdi yaşam süresi 2.5 kat arttı ve evlenme yaşıysa 30'a yaklaşıyor. Zamanın şartlarına ayak uydurmalı, yoksa doğal seçilim seni eler.

0
    0 Yorumla
  • Bahtıgüzel00
    Bahtıgüzel00 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    8 ay

Anne babadan para gelirse ya da evleneceği erkek ya da kadın zenginse, hayatlarını kurtarırlar çalışmadan diye düşünüyorlar. Hem de erkenden aile sahibi olurum hiç bedel ödemem diye düşünüyorlar. Evlilik için bir olgunluk gerekli. Ayrıca kendi ihtiyacını karşılayaman kadın ya da erkekler ebeveyn olmaya kalkıyor. Önce eliniz ekmek tutsun. Nice insan tanıyorum erken yaşta evlenip sürekli ailesinden para isteyen, kardeşlerini huzursuz eden. Böyle para isteyip insanları huzursuz edeceksiniz erken evlilik yapmayın. Çok geç de kalmayın. Önce eliniz ekmek tutsun. Kendine yetemeyen kadın, erkek evlilik yapıyor, toplumca bedeli ödeniyor.

0
    0 Yorumla
  • Zayaraad
    Zayaraad Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    8 ay

Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Belki bazılarının mecburiyeti, bazılarının tek çıkış yolu, bazılarınında kaderidir. Her ne kadar tasvip etmiyor olsam da, kimin ne yaşadığını bilmiyoruz. 33 yaşına geliyorum hala bekârım. Her şey kısmet elbet. Varsa kısmette hayırlı bir eş, elbette evlenirim. Aceleye gerek yoktur.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Bazen insanlar bir an önce hayata atılmak ya da aile baskısından kurtulmak için erken yaşta evlenmeyi tercih edebiliyor. Bu, onların doğru ya da yanlış bir karar verdiği anlamına gelmez; tamamen kişisel tercihler ve hayat şartlarına bağlı 🌸. Ancak erken yaşta evlilik çoğunlukla bireyin kendini tam olarak tanımasına, olgunlaşmasına ve kendi hayallerini gerçekleştirmesine engel olabilir. Ben olsam hayatı, işimi ve hobilerimi biraz daha deneyimledikten sonra evliliği düşünürdüm. 💫 Senin de bu konuda hislerin önemli, çevredeki bu durumlar seni etkiliyorsa düşüncelerini paylaşman güzel olur. ❤

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

86

Cevap

92

Cevap

• SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Evliliği marifet sanıyorlar. Küçük yaşta evlilik yasaklanmalı bence. Sonra olan çocuğa kendi gençliklerine oluyor. İki sene geçmeden soluğu boşanma dairesinde alıyorlar. 25 yaşından önce evlilik bana göre uygun değil. Ben kaç yaşına geldim hala kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum. O yaştaki çocuklar nasıl hissedilebiliyor aklım fikrim ermiyor

2
    6 Yorumla
    • Ragnar25
      Ragnar25
      8 ay

Sana göre yanlış diye yanlış olmuyor bence bir yandan da erken evlenenler daha uzun süre evli kalıyor bu kanıtlanmış senin hazır hisedememe nedenin yaşın geçmiş yanlızlığa ya da normal sevgili ilişkilerine alışmışsın vs 20 ile 25 arası evlenmediysen daha da zor evlenirsin hem istediğin birini bulamazsın hemde kendine alışmış olursun ikinci kişinin hayatına her konuda dahil olmasını kabul edemezsin uymaz sana şimdi düşündüğün gibi sen 40 yaşında nasıl 15 yaşındaki ergen gibi davranamıyorsan bir yerden sonra da evliliğe adapte olamazsın 30 40 yaşında da yeni çocuk yapmak çok zor hem kadın için hemde erkek için

Yorumla
    • güneşveyaprak
      güneşveyaprak
      8 ay

@Ragnar25 “kanıtlanmış.”

Yorumla
    • Okyanusmavisi97
      Okyanusmavisi97
      8 ay

@Ragnar25 Asla katılmıyorum. 26 yaşındayım ama evlenmeyi düşünmüyorum. Bunu bir kimseyi beğenmemek değil evlenmek veya çocuk yapcak kadar sağlıklı psikolojide olduğumu düşünmüyorum. Bu bir eksiklik değil tercih. Aile olmak yuva kurmak tabiki kötü değil güzel ama bizim ülkemiz de jenerasyonumuz da insanlar birbirini daha çok strese sokuyor kaldı ki hayatın kendisi de stresli.

Yorumla
    • Ragnar25
      Ragnar25
      8 ay

Ha işte bu dediğin kişisel ve bunu anlatmaya çalışıyorum senin şartların psikolojin yaşın uygun olmayabilir ama bu demek olmuyor her kesin ki uymuyor mesela bende 30 ve 30 dan sonra kessinlikle evlenmem o yaştan sonra işin yok çocukla uğraş ha şu an da isteğim yok ama olursa 25 yaşı geçirmeden evlenirim geçerse evlenmem 21 yaşındayım maddi de manevide evliliğe hazırım ama şu an başka hayallerim var benim demek istediğim her kesin şartları bir değil sen uygun değilsin zamana ihtiyacın var en azından öyle düşünüyorsun diye genelleme yapıp herkese böyle diyemezsin benim dediğimde ilk yorum yapan arkadaşa sen tekil konuşuyorsun kendinden kast ediyorsun ama her kesi bir kefeye koyuyor bu hoş değil işte

Yorumla
    • MaskeliPanter
      MaskeliPanter
      8 ay

@Ragnar25 Daha bu sene tanıdığım bir kız arkadaşım 18 yaşında evlendi. Sence bu normal bir şey mi yani anlayamıyorum neyi bekleyememiş bu kadar erken. Daha yaşayacak çok şeyi vardı. Böyle şeyler herkesi üzüyor maalesef.

Yorumla
    • Ragnar25
      Ragnar25
      8 ay

Reis evlenmeden cinsellik yaşayıp orada burada barlarda takılıp bir günde hamile kalıp ortada kalmaltansa sevdiği biri ile evlenmesi bence gayet normal evlilik tatile engel mi oluyor evlilik gezmeye engel mi oluyor evlilik nefes almaya engel mi oluyor sadece kötü hayat yaşantıları yaşayamayacak diye bar pavyon gezemiyecek diye yaşayacak her şeyini kaybetmiş mi oluyor 4 yıl çocuk yapmaz eşiyle çalışır daha iyi gezer siz evliliği o kadar kötü biliyorsunuz ki size göre sanki hayatın sonu ama her kesi her adayı sevgili olarak bakmazsanız doğru kişiyi mantıklı olana odaklansanız kadın erkek onlar inanın evlenipte pişman olmuş tek kişi kalmaz doğru kişilerle eşleşmiş insanlarla bir konuş derim evlilik nasıl diye sana bir güzel anlatırlar

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

tek amaçları bu çünkü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Erken yaşta evlenmenin birçok farklı nedeni olabilir, ve bu durum kişisel tercihlerden toplumsal baskılara kadar geniş bir yelpazede değişebilir. İşte bazı olası sebepler:

Toplumsal ve Kültürel Etkiler: Bazı toplumlarda, evlilik genç yaşlarda bir norm haline gelmiştir. Aileler ve çevre, çocuklarının erken yaşta evlenmesini teşvik edebilir. Bunun arkasında, gelenekler, dini inançlar ya da toplumun değerleri bulunabilir.
    Aile Baskısı: Özellikle bazı kültürlerde, aileler çocuklarının erken yaşta evlenmesini isteyebilir. Aileler, evliliği çocuklarının geleceği ve güvenliği için önemli bir adım olarak görebilir. Bu bazen duygusal ya da maddi güvenceden kaynaklanabilir.
    Eğitim ve Kariyer Hedeflerinin Eksikliği: Bazı gençler, eğitim ve kariyer hedeflerini fazla önemsemeyebilir ya da bu fırsatlara sahip olmayabilirler. Bu durumda, erken evlilik, hayatlarını kurma ve bağımsızlık kazanma yolunda bir seçenek gibi görülebilir.
    Aşk ve Romantizm: Bazen insanlar, özellikle genç yaşta, aşka çok büyük bir anlam yükler ve sevgilerini hayatlarının geri kalanında yaşamak isteyebilirler. Bu durumda, romantik duygular evliliği tetikleyebilir.
    Ekonomik Koşullar: Özellikle bazı ülkelerde veya kırsal alanlarda, erken yaşta evlenmek, ekonomik güvence sağlamak adına bir yol olabilir. Genç bireyler, evlilikle birlikte ailenin bir parçası olarak daha kolay geçim sağlayabileceklerini düşünebilir.
    Hızla Değişen Toplumlar: Modernleşen toplumlar, bazen erken evliliği zorlaştırabilir ya da toplumsal yapıları değiştirebilir. Bu durumda, bazı bireyler geleneksel normlardan sapmak yerine, yeni yaşantılarını erken yaşta kurmayı tercih edebilirler.
    Erken yaşta evlenmek, bazen sağlıklı ve mutlu bir ilişkiye dönüşse de, bazen olumsuz sonuçlar doğurabilir. Genç yaşta evliliklerin zorlukları arasında olgunlaşmamış bireysel kimlik, ekonomik zorluklar, ya da duygusal olgunluk eksikliği gibi unsurlar olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Sevdikleri için, bir hayat arkadaşları olsun diye evleniyorlardır. Neden herkes erken evlenmeye karşı? Asıl 40 yaşından sonra evlenenler neden evleniyor hiç anlamıyorum. Yol yarılanmış, evliliğe geç kalınmış, aşık olmanın zorlaştığı yaşlarda insan neden evlenir ki? Erken evlenmek daha güzel. Erken evlenenler daha bağlı olur. Hayata beraber başlamak, her şeyi beraber keşfetmek, hayatı beraber tanımak, en güzel zamanları en yakınınla geçirmek daha güzel ve en önemlisi de erken yaşta ebeveyn özellikle de anne olmak daha sağlıklı ve mantıklı.

1
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Gençken insanlar evlenmeyi ve bir arada yaşamayı çok isterler, heves ederler. her şeyi çok kolay zannederler. Bu yüzden de Hadi evlenelim diye atlayabilirler. ama maalesef erken yaşta yapılan evliliklerin çoğu kötü bitebiliyor. Evlilik ciddi anlamda büyük sorumluluklar gerektiren birbirlerine çok çok iyi tanımayan iki insanın aynı evde yaşamaya çalışması. Aynı evde yaşamak çok daha başkadır öyle Hadi görüşelim bir sevgiliyiz gibi olmuyor. Iki tarafta birbirinin görmediği bilmediği huylarını aynı evde yaşayınca görebiliyor Öyle kolay değil o işler :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Bence bunların nedenlerini sorgulamak bize düşmez düşmemeli. insanların hangi psikoloji de bu kararları aldıklarını bilemeyiz. kimisi çok sevmiştir aşık olmuştur, kimisi aile baskısından evlenmiştir kurtulma düşüncesi ile, kimisi de zorla evlendirilmiştir, kimisi maddi sıkıntıdan kurtulmak için kurtuluş olarak görmüştür. Ben kendi hayatımız ve kendi tercihlerimiz dışında başkalarının hayatlarına yorum yapıp sorgulamayı doğru bulmuyorum. İnsanız hepimiz anne olacağız. Neden ya da niçin bunlar bizi bağlamaz.

1
    0 Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sonra da erkenden boşanıyorlar. Bence yatıp kalkmak için evleniyor çoğunluk, çünkü evlenerek bu isteklerini karşılayınca toplum tarafından linçlenmeyeceklerini biliyorlar lakin zaman da değişti, sırf bazı meraklarını dindirmek için evlenenler evliliğin sadece cinsellik olmadığını görüyor, halbuki ne gerek var, küçücüksün, gez, dolaş, toz, ne diye kayınvalide kayınbaba gibi dış unsurları dahil ederler ki hayatlarına çocuk yaşta daha kendilerini tanımadan, bireyselleşmeden hemencecik evlenerek.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 ay

bende böyle diyorum olan kadına oluyor

• YanlızcaAyaz
    YanlızcaAyaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    8 ay

Geleceği düşünmüyolar amerika avrupa gibi ülkelerin istatistiklerinde 20lerinin başında evlenenlerin %60-%70 i boşanıyor. Bizim ülkede böyle ama ülkede evlenmek zor ve boşanmakta zor olunca boşanmayı mantıksız bulup mutsuz evlilik yaşamayı tercih ediyolar.

Yani özetle 20 lerin başında anlık hevesle evlenmek hiç mantıklı değil.

1
    0 Yorumla
  • Cheiisy m
    Cheiisy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    8 ay

Ya aslında çoğu evlenmeyi marifet sanıyor veya toplum ve aile baskısı yüzünden evleniyorlar ama genelde evliliklerin çoğu mutsuzlukla sonlanıyor. Benim de çevremde benim yaşlarımda olup da evlenen tanıdıklarım var ve çoğu boşandı ya da hiç mutlu değiller

0
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.

Aile baskısından kurtulmak için sanırım başka açıklama bulamıyorum ama el adamı da ne kadar iyi olabilir nereden biliyorsun yani ne kadar aşık olursan ol. Büyü bozulunca da anlıyorlar hanyayi konyayı hislerin olması güzel bisey ama doğru karar verdiğine de emin olmak lazım bir kötüden kurtulup diğer kötüye gitmek doğru değil sonra kişi zaman içinde hayat sevincini kaybediyor işte

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Kızlarda evlilik yaşı en iyi ihtimalle 20-25 yaşlar arasında daha iyi olur. Erkeklerde 25-30 yaş iyi bir kriterdir. Fazla geciktiğinde insanların karşısındakini beğenmeme durumları oluyor. Sanki herkes Full kalite birini arıyor. Beklentiler tavan yüksek oluyor. Böyle düşünenler zaten 40+ hala bekarlar.
    Eskiden beri gelen bir sistem vardı ona uyum sağlamak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Saf oldukları için 16-22 yaşında erkenden evleniyorlar en ufak duygulara kapılıp olgunlaştıkça insan değişiyor bir insanın karakteri 25 yaşında falan oturuyor karakter 25-30 yaşına gelince karakter oturmuş oluyor sonra bakıyorlar biz uymuyoruz birbirimize ve boşanıyorlar olan sadece çocuklara oluyor

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Her insan farklı düşünceyle o yaşta evleniyor. Kimisi erken çocuk sahibi olup, çocuğuyla arkadaş gibi olmak için atıyorum, kimisi gerçekten aşık olup erken evliliği tercih ediyor çünkü gözü başka bir şey görmüyor, kimisi de dediğin gibi belki de para için. Bence evlenmeyi düşünenler için çok da mantıksız değil ama tabii ki benim de erken yaşlarda evliliğe sıcak baktığım söylenemez. 🙂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Kimisi gerçekten dengini buluyor ve aile hayatı kuruyor. Kimisi özenti olup o yaptı bence yapıcam diyor. Kimisine ailesi buluyor. Kimisi hazır talibim var sapı çöpü bırakıyorum bu olsun diyor. Kimisi kariyere yatkın değil bari seviliyim yuvam olsun diyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Cidden erken yasta evlenmek sacmalik ben 22yasimda evlendim ama cok erkenmis keske Şu an 29da evlenseydim. Daha akillica ve daha mutlu olgun bir evlilik olurdu. Ama yine de cok mutluyuz bir defa ayrilip yeniden evlendik:)) bu yuzden 30yas alti evlenmek dogru degil ne kadin ne erkek icin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

Çocuksu bir heves ve eğitimsizlik yüzünden. Bir kısmı da sadece özgürce cinselliğini yaşamak için evleniyor. Yine aile evinden kaçmaya çalışanlar da fazla.

Bana saçma geliyor, çocuğum olsa asla müsaade etmem. İnsanlara çocukluktan meslek edinmeyi, çalışmayı, kendini geliştirmeyi aşılasak evlilik yaşı yükselecek bence. Zaten iyi görevlerdeki kişilerin de "geç" evlendiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

bana da saçma geliyor ama ben olduğum için. onlar başka düşünüyor. sevgili olarak kalmaktansa yaşımız uygun artık evlenebiliriz diye. ben bireyci bir insanım önce kendime zaman ayırmak ve kendimi geliştirmek isterim ama bazı insanlar yalnızlıktan hoşlanmaz ve yanlarında mutlaka biri olsun isterler. evlenmek de en kolayı.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Eğitim, kariyer hedefi yoksa görüştüğü ciddi anlamda birileri de varsa tek amaç o oluyor. Ama bende çok erken evliliği sağlıklı bulmuyorum. İnsan 20 de başka 30 da bambaşka tercihlerini ilerde begenmeyebiliyorsun nitekim

1
    0 Yorumla
  • eğlenbenimle
    eğlenbenimle Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    8 ay

Hem biyolojik, olarak hem toplumsal olarak gayet normal bir olay. 18 neyse de 20 yaşını geçmiş birinin evlenmesinin neyi garip anlamadım.

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 ay

iyi bir anne baba olacaklarını düşünmüyorum

Yorumla
    • eğlenbenimle
      eğlenbenimle
      8 ay

Neden işte anlamadım hala kurduğun mantığı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 ay

eğitimsiz insanlar nasıl iyi anne baba olur tik tok bağımlısı geri kafalı insanlar

Yorumla
    • eğlenbenimle
      eğlenbenimle
      8 ay

E bunun erken evlenmekle alakasi ne bu insanlar 5 sene sonra evlenince yine aynı olacaklar

Yorumla
    • Prekursor
      Prekursor
      8 ay

Evlenmek isteyen erkek kız arıyor diye yorumladım

Yorumla
    • eğlenbenimle
      eğlenbenimle
      8 ay

Hepimiz düzgün eş aramıyor muyuz zaten

Yorumla
    • Prekursor
      Prekursor
      8 ay

Benn aramıyorum

Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Yasli iken niye evlenesin. Tabiki erken devirfe evlenip tadini cikartacaksin. Yas gelmis 40 a yol gelmis yariya zaten emeklilik degilki bu. Hayatinin en guzel zamaninda evliligin tadini almadiktan sonra ne diye yasayacaksin ot gibi

0
    0 Yorumla
  • begumcumm0
    begumcumm0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    8 ay

seninkiler yine iyi 2 yıl beklemişler biz son sınıfken bizim sınıfımızda imam nikahlılar alt sınıflardan evlilik teklifi alanlar vardı hayretle bakıyordum şimdi kocalarının ayaklarını yıkıyorlar ne bir sosyal hayatları var ne bir meslekleri

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merak etme 1 seneye boşanıolar sonra bıdahada bıdaha bızım gıbı 30 üstü olunca bakıosun her evde bı cocuk bırakmıs 3 evliliğinde ondanda mutlu değil acelenin sonu

1
    0 Yorumla
  • şehrezan21
    şehrezan21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    8 ay

Şunu kesinlikle unutma bir kızın hayattaki tek başarısı evliliktir tabi şansı yaver giderse doğru birini bulursa erkeğin ise kimseye muhtaç olmadan para kazanıp iyi yerlere gelmesi başarıdır onun için hiç şaşırma kızların%90 ı doğru bir yere kazık çakıp evlenmek için mücadele verirler

1
    0 Yorumla
  • Derinblack
    Derinblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    8 ay

Evlenmeden beraber yasama gibi bir durum olmadigindan erken yasta evlilige karar veriliyor olabilir.

iliski uzarsa cikilmaz durumlara girebiliyor uzatmak istememek olabilir.

okumak, kariyer falan istenmeyip kisa sekilde hayata atinilinmistir.

vs. Vs. Ama galiba en búyúk faktòr ilk sòyledigim

1
    0 Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    8 ay

Hayata atılıyorlar, zaman çabuk geçiyor bunun farkındalar, sen gözü açıp kapadığında yaşın 35-40 olduğunda evlenmekte zorlanabilir hayatı o anlamda kaçırmış olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • nanofyorbizinıs
    nanofyorbizinıs Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.

Yapacak daha iyi birşeyleri yok da ondan. Çoğu kız zaten çoğunlukla aile evinden kurtulmak için evleniyor. Büyük çoğunluğu da pişman oluyor zaten. O yğzden takılma bunlara.

0
    0 Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yeterince fakir olabilmemiz için bir an önce evlenip yavrulayip çoğalmalıyız 🤣

Sisteme çalışıyoruz çünkü düşünmüyor dayatılana şartsız koşulsuz inanıyoruz 🤣

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Benim arkadaşlar daha ortaokul bitmeden evlenmişlerdi. Şimdi üni bitirdim. 30'a az kaldı. Ama daha benim bile gözüm kesmiyor evlenmeyi. Millet cidden çok hızlı.

0
    0 Yorumla
  • nedersem0
    nedersem0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 102%
    8 ay

Bı profesör şey demişti
    Gençken evlenin olgunlaşınca evlenmiyor kimse demişti.
    Gençken her şey tozpembe görünüyor da evleniyorlar gerçekte ne oldgnu öğrenince de bosanioalr zaten

0
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

E ulkede kriz var is yok. Ileri goruslu aplalar erkenden koca parasi yemeye atiliyor. Pasif gelir ajxndjx

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 ay

herhangi öyle 30 yaşındaki erkeklerle evleniyorlar

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      8 ay

Bence ileri goruslu olmadigin icin kiskandin ahsnsnx

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 ay

tıp fakültesinde okuyorum onları neden kiskanayım ben ülke ülke gezerken çocuk bakıcaklar

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      8 ay

Ironi iste 😅

Yorumla
  • sᴀᴋuʀᴀ
    sᴀᴋuʀᴀ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    8 ay

Yaşın küçük olunca cahillik oluyor, aşık oldum sanıp bu kişi doğru kişi diyorsun. Sonra yiyorsun ayvayı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

30 yaşlarında evlenmen çok zor. 25 li yaşlarından sonra bile zor. Tek yaşamaya alışıyorsun ve canın sıkıldığın da ben böyle iyiyidim ya gibi düşünüyorsun bazen anlık. İleri de evlenmek zordur gençken en güzeli.

1
    0 Yorumla
  • yengeçburcuyumcanım
    yengeçburcuyumcanım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    8 ay

Hem maddi açıdan hemde manevi açıdan boş kalmıyor ondan

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

S.. eks yüzünden durdukları yerde patlıyorlar 😂😂 hayır bir de neden yangından mal kaçırır gibi evlendiklerini anlamadığımızı sanıyorlar ya o daha komik 😂😂 aklı fikri cinsellik olan 25 yaşına gelmeden firariiii

0
    0 Yorumla
  • FTHCKN
    FTHCKN Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Erkenden evlendin evlendin zaman geçtikçe büyüdükçe evlilik mantıklı ve cazip gelmiyor sanırım en azından gözlemlediğime göre

0
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Aileden kurtulmak, cinsellik, artık beni kimse istemez ondan başka diye düşündükleri için evleniyorlar bence

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    8 ay

Bazı insanların hayatının en büyük amacı evlenmektir. Okul bitmiş, koca bulunmuş. Daha neyi bekleyecek :D

0
    0 Yorumla
  • Ser4pyalcin
    Ser4pyalcin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.

Hormonsal tepkimenin kurbanı oldukları için evleniyorlar. Erken yaşta evlenmenin başka bir açıklaması yok

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Evlenilecek kişiler demek ki karşısına çıkan, sonuç olarak onlarda evleniyorlar. Kendini tanıyorlar demek. Sen düşünme onları boş ver.

0
    0 Yorumla
  • helebidinle00
    helebidinle00 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    8 ay

Olabilir. Herkesin kendi tercihi. Benim evlenmeyi istememe sebebim çok anaç bir insanım ve erken yaşta anne olmak istiyorum

0
    0 Yorumla
  • Serappturk
    Serappturk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    8 ay

İnsanlık yüzyıllarca bu yaşlarda evlendi, garipsenecek bir durum değil; evlilik yaşının 30lara uzaması şurda çeyrek asırlık bir yeni durum.

0
    1 Yorumla
    • vetiso
      vetiso
      8 ay

Katiliyorum ceyrek asirlik bir durum lakin
      Ortalama yasin 75 lere gelmesi de
      Seyahat etme surelerinin kisalmasi da
      Internetin bu kadar yayginlasmasi da
      Daha niceleri de bu zaman araliginda oldu.

Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

Çünkü okul bitince iş derdi oluyor para kazanma geçinme defdi oluyor hemen koca bulup tüm yükü kocaya yüklüyorlar

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    8 ay

Kültürel olarak ve yaşam tarzı gereği öyledir. Onlar da kendi zihinsel yapılarında en doğrusu bildiklerini yapmak için çabalıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Ustabilirkişi
    Ustabilirkişi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    8 ay

Kurtuluş sanıyorlar ama sonra boşanıp daha beter oluyorlar

1
    0 Yorumla
  • Izleyici1
    Izleyici1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 100%
    8 ay

sevdiğin güvendiğin birini bulunca hemen evlenilmeli

1
    0 Yorumla
  • dorukcantas
    dorukcantas Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 94%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Eğer düzenin varsa işin özellikle aileden paran varsa neden evlenmeyecen ki

1
    0 Yorumla
  • aynadanyansiyanlar
    aynadanyansiyanlar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay

Kalıp ne yapacaklar ki? Evlenip yuvalarını kuruyorlar işte.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

Koca dırdırı çekmek için eskiden kızları zorla veriyorlardı şimdikiler kendi isteğiyle evleniyor mxjxj

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 ay

evet kesinlikle kendi isteğiyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Oda bir şey mi 14 yaşındaki arkadaşım evlenmişti kimse kalmadı bekar çevremde ve arkadaşımda yok şu an

2
    0 Yorumla
  • bitcoinbiletcom
    bitcoinbiletcom Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

Çile gençken çekilir. 35 ve üst yaşlarda olanların evliliği genelde erken sonlanıyor.

0
    0 Yorumla
  • yaren2147
    yaren2147 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    8 ay

Sevdiğiyle beraber yaşamak ister insan ya. Aynı hayatı paylaşmayı

0
    0 Yorumla
  • Secil0000001
    Secil0000001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Sonra mantıklı düşünmeye başlıyorlar , evlenemiyorlar nereden biliyorsun diye sorma 🥲

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

bi kac yil once gec evlilik modaydi herkes kariyer yapma pesindeydi önce okul okul diyorlardi simdi baktilar okumaktan fayda yok okusanda issizsin erkenden 18 de evlenmeye başladılar okumamak icin

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Sana ne kızım, insaların aile kurma amaçları vardır evlenir

0
    0 Yorumla
  • John__
    John__ Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    8 ay

Kimilerine rahat batıyor, kimileri de maalesef aile ya da çevre baskısı yüzünden evleniyor.

0
    0 Yorumla
  • Müverrih96
    Müverrih96 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bence insanlar yarış halindeler. Başka açıklaması yok..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

Evlensinler kotu degilki. Ya da iyi de degil. Sadece seçim. Bekarda olenler var. Ya direk olenler var. Hersey var ya. Olabilir , sasirdinmiki sen bu duruma.

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evde kaldım diye korkuya mı kapıldın yoksa ponçik sen

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Kimisi evden uzaklaşmak için kimisi de istediği o olduğu için.

0
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Okul zaten çok erken yaşta bitmiyor. Erken değil yani. Gayet normal yaslar 20 li yaşlar

0
    1 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      8 ay

Tıp okuduğunu iddia etmişsin ama eğer insan biyolojisi hakkında biraz fikir sahibi olsaydın biyolojik ve psikolojik olarak en uygun doğurganlık yaşının 24-25 civarında olduğunu bilirdin. 30 u beklemek senin tercihin olabilir ama daha genç ve doğru yaşta evlenen başkalarına laf etmen hem kendi mesleğine hem de biyoloji ve psikoloji verilerine saygısızlık

Yorumla
  • Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanlar bu kadar erken yaşta neden evleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden Herkes Erken Evleniyor? 9 cevap verildi
İnsanlar nie erken yaşta evleniyor? 27 cevap verildi
Neden herkes evleniyor ya erkenden? 30 cevap verildi
Neden gec evleniyor insanlar? 13 cevap verildi
İnsan neden erken yaşta evlilik der? 15 cevap verildi
Genç yaşta evlenenleri neden linçliyolar? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨