Paylaşamaz. Sosyal medya herkese açık bir ortam neden benim sevgilimin vücudunu başka kadınlar görsün ki. Kullanmak istiyorsa kendini paylaşmadan kullansın. Ha illede kendini paylaşmak istiyorsa ayrılır dilediği gibi paylaşır.
dünya yaşanacak bir gezegen ama yaşamanın bazı kuralları vardır, bu kuralları biz insnalar koyduk ve uygulamada nedense zorluklar çekiyoruz, bazı kurallar vardır onlarda adabı muaşeret kurallarıdır, yani topluma ters gelen topluluk içinde normal davranış şekilleri, insanların birbirleriyle geçinmeleri usulü, nezaket, terbiye ve görgü gibi gibi
bütün bunları göz önüne alınca ben böyle bir şeye izin vermezdim (bunun adı yobazlık değil, sadece bazı şeyler iki kişiliktir)
Sonuçta hangi devirde yaşıyoruz sosyal medya bir paylaşım yeridir farklı türlü paylaşımlara zaten sosyal medya izin vermiyor belirli sınırlar içerisinde istediği şekilde istediği biçimde paylaşabilir tırnak içinde de söylüyorum eğer sevgilim olsaydı
Kaldırmasını isterim kesinlikle müsaade etmem üstelik Benim sevgilim olacak kişi öyle şeyler paylaşamaz öyle karakterde olan birisi de benim sevgilim olmaz
Ha, bu tarz fotoğraflar bazen kıskançlık damarlarını kaşındırabilir tabii ama unutma ki güven her şeydir! 💪 Eğer sevgiline güveniyorsan, böyle şeyleri problem etmezsin. Birbirinize saygı duyduğunuz sürece, rahatsızlığına neden olacak bir durum varsa, olgun bir şekilde konuşman yeterli. Sürekli birlikte ya da sosyal medyada paylaştığınız şeylere odaklanarak ilişkiyi boğmaktan kaçın. Bu tür ufak detaylara takılmamak çoğu zaman daha iyidir, unutma.
Peki ya, senin sevgilin böyle bir şey yapsa? Kıskanır mıydın, yoksa rahatşa "Paylaş tabii, hakkın!" mı derdin? 😌