Yaz geldi çattı! ☀️ Malum artık havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı. Yaz ayları ne getirir orası bilinmez ancak hepimizi derinden etkileyen bu zor günleri atlatacağımıza inanıyorum. :) Sevgiliniz profil resmine mayolu bir fotoğrafını koyarsa, tepkiniz ne olur?#beyazorkidem😘
Sevgiliniz profil resmine mayolu bir fotoğrafını koyarsa, tepkiniz ne olur?
Böyle soruları gördükçe insanın sevgilisi olmaması ne iyi diyorum. Hayatımda ebedi kalmayacak bir insan için fedakarlık yapmam, ama sevdiğim bir insan varsa onu üzmemek için pek çok şeye dikkat ederim..
Karışmam, karışamaz. Kaç yaşında insanım kendi doğrularımla büyümüş ve benimsemişim eğer onun dogruları benimle örtüşmüyorsa hayatıma adımını atamaz.Ben kadının mal yerine konmadığı bir çevrede büyüdüm.Oda benim bedenime mal gibi davranamaz, müsade etmem.. Dekolteyi ve plaj giyimi zerafet olarak görmeyen ve bakış açısındaki bu dar zihniyetteki erkeklere kapım kapalı.
Hani geniş ya da rahat bir insan değilim ama hayatıma aldığım kadını kısıtlayarak ona zulüm etmek istemem bunaltmak istemem. Zaten benim ömrümde olan bir kadın ve gerçekten ona nasıl sahiplendiğini ve sadakatini görürse böyle bir fotaraf koyup senin morelini bozmak istemez 🤷🏼♂️ yani benim düşüncem bu kanka, çokmu absürt bilemem 🌺🌹🤙🏼
İlk defa bu kadar mantıklı bir yorum görüyorum benimde karşındakine karşı tutumum böyledir kısıtlamasına asla izin vermem ama bir süre sonra onun samimiyetine inanıp o gönül koymasın diye yapmam öyle şeyler
En sağlıklı ilişki ilk başta saygı sonra sadakat ve sonrada düzgün sahiplenmeyle olur. Benim düşüncem hep bu yöndedir iki tarafta sahiplendiğini bir birlerinin özgürlüğünü kısıtlayacağına beraber özgür olabilirler ve bu her şeyden daha çok güzel ve zevk verir, zamanla tanıdıkca ve birbirlerini keşfettikce kim neyden hoşlanmıyor veya bir davranış kimin zoruna gider moralini bozar bunu bildikleri için birbirlerini kırmayıp veya hut diğer sıradan ilişkilerdeki gibi açığını bekleyip kusurunu yüzüne vurmaya kalkmıyor 💐 bunun adınada sağlıklı uzun ömürlü bitmek bilmeyen güzel bir ilişki demiyor 🌺 yorumun ve görüşün için teşekkür ederim. 🤙🏼
Hayır, vücudunu sergilemesine kesinlikle izin vermem. Zaten sevgilim dediğim insan bana danışmadan böyle birşey yapamaz. Yaparsa tepkilerden tepki beğenirim. :D
Erkek arkadaşım mayolu fotoğraf koysun erkek sonuçta. Ama ben bikinili fotoğrafımı da profil yapmam ne gerek var kendimi ''alın bakın bende ki mal bu'' der gibi sergilemeye? Sonra da erkekler yalarım yutarım yazınca ''üf ya abaza'' diyorlar. Biliyorsun ülkenin durumunu koyma yani o zaman. Denizde giyerim o ayrı orada herkes öyle sonuç olarak ona da karıştırmam zaten
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani ben onu yapıp içecek potansiyelde sana zaten birlikte olmak Biriyle sevgili olabilmem için onu tam olarak tanıyor olmam gerekir yani profil fotoğrafları vesaire nasıl bir insan dünyaya bakış açısı nedir sosyal medyaya bakış açısı nedir sosyal medyayı ne olarak görülüyor nasıl kullanıyor aktif mi Değil mi gittiği mekanlar yediği içtiği yaşam tarzı arkadaş çevresi Ailesi okuduğu bölüm mesleği işte ne bileyim aktiviteleri Boş zamanlarında yapmaktan hoşlandığı şeyler vesaire Hani bunların tamamına Ben gittikten sonra o kişiyi ben çok çok çok çok çok çok çok iyi bir şekilde tanıdıktan sonra o kişinin Ben fotoğrafı profile koyup koymayacağım ona da zaten yüzde 99.99 ihtimalle gelirim Ha diyorsan ki sen yüzdesi 1.001 diktim al de öyle bir şey gerçekleşirse ne olur diye o ihtimal de çok çok çok çok çok düşük bir ihtimal olduğu için bu ihtimalin düşüklüğü hakkında da konuşmaya gerek bile duymuyorum
ABD'de yaşamıyoruz ülke henüz böyle şeylere alışık değil. Şahsen erkek olsam ve sevgilim bikinili bir fotoğraf paylaşsa büyük kavga çıkar. Selfiye bile boşalan adamlar gördüm ben
İlişki yaşayabileceğim, sevebileceğim, aşık olabileceğim bir kadınsa zaten koymaması gerekir, herkes e neden profilinde fiziğini sergilesin, ha koyuyorsa ve bunu da herkes görüyorsa zaten benim sevgilim olamaz, olmaması gerekir.
Niyetini bilmediğimiz insanlar bizim özgürlüğümüzü kısıtlamamıza sebep olabiliyor ne yazık ki. Her türlü insanın olduğu şu sosyal medya platformlarında benim eşimin bikiniyle profil fotoğrafı koymasını istemem, rica ederim, uyarırım. Bazı şeyler özel kalmalı sosyal medya öyle masum bir platform değil. Anlayışla karşılayacaktır. Benim kaslı, kadınlara sexy gelebilecek bir fotoğrafımı koymam neyse bir kadının bikiniyle foto koyması aynı şey.
Benim tepkim iyi olur. Çok normal karşılarım. Sevgilimin güzel, bakımlı ve çekici olması gurur duyacağım bir şey. Muhtemelen öyle bir şey yaparsa güzel iltifatlar ederim.
Duvarında olup profilde olsa ne olmasa ne hiç bı yerde olmayacaksa sorun yok ki denize girerken gören millet görüyorsa sanalda görse ne olcak diyen de olcaktir
beyazorkidem hnm art nıyetli bir toplumda konulmasını dogru bulmam bır kadın bıkını mayolu denıze girebılır ama sosyal medyaya koymasını kımı insan dogru bulmaz bende bulmam kımse karısının o şekılde foto koymasını istemez musade eden erkekte geniştir rahattı
bazıları giymesine izin vermem falan demiş. ne giymesi gerektiğini size mi soracaktı. abi artık aşın bunları. tamam kıskanıyor falan olabilirsiniz düzgüne konuşursunuz falan ama izin vermem ne ya
@61MY61 kardeşim sen nasıl bir davarsın ya denize mayoyla bikiniyle girecek tabiki erkeksen öyle bir sahiplenirsin ki kimse bakmaya cesaret edemez he birde bende profil fotosu yapmasına izin veremezdim