Sevilmiyor muyum?

Çok severek aşık bir şekilde evlendik, bir çok sorun yaşadık ama seviyorsak hallederiz dedik, herşeyi hallettik de sevgi göstermeyi halledemedik galiba? Ben biraz ilgi seviyorum, aile bağları sağlam biri değildim, kaygı bozukluğu ve anksiyete ile savaştım kaç yıl bunlar da tetikliyor galiba, seviliyorsam görmek istiyorum gösterilmeyen sevginin ne değeri olabilir ki? Eşim evdeyse ya telefondadır ya tv izliyordur, uzun uzun oturup muhabbet etmeyiz, gün içinde beni merak etmez, ben ayağım taşa takılsa ona anlatmak isterim o bana hiç bişey söylemez dışta kalırım hep, hep eşikteyimdir her konuda ne tam içerdeyim ne tam dışarda… ama konular açılsa o haklıdır, benim suçlu olan seviyormuş daha ne yaoacakmış. Kaç kere konuştuk düzeltelim düzelelim yok hep aynı sorun. Sanki evimin için benim cehennemim! Dayak kötü söz var desem yalan söyler hakka girerim ama bu da zor değil mi.. vazgeçiyorum istemiyorum deyince ben suçlu oluyorum sevgimden emin olamıyormuş, ulan böbreğini istesen verecek durumdaydım ben ama beyimiz ikna olmuyormuş! Allahtan o sıralar böbreğimi falan istememiş😅 ne yapayım a dostlar çok üzüyor bu durum beni, boşansam yeni bir hayat mı kursam diyorum o da çok zor geliyor şu an koca bir dağı aşmak gibi ama aşmazsam böyle nereye kadar ruhum ölsün ama bedenim bu evde böyle solup gitsin diye kabul mu edeyim bilemiyorum… gözümün ışığı sönüyor her geçen gün..
Sevilmiyor muyum?