Sevmiyormuyum yoksa?

Daha önce aşırı toksik bir ilişki yaşadım toksikliğin en üst sınırlarını düşünün öyle bir ilişkiydi şiddet küfür her bok vardı ama beraber de yapamıyorduk ayrıda çok zarar gördüğüm bir ilişkiydi 3 yıl sürdü askere gitti askerdeyken bir anda soğudm yaptıkları aklıma bir bir geliyordu aldatmaları dövmeleri sövmeleri neyse sonra biriyle tanıştm böyle ilk görüşte aşk derler ya öyle bir şey hala beraberiz tanıştığım çocukla sevgili oldk neyse bu çocuk aşırı iyi tapıyor bana resmen hiç nir yanlışı yok çok akıllı çok efendi işinde gücünde hani mumla arasan bulamayacağım biri tipi falan herşeyide yerinde ama artık seviyormuyım sevmiyormuyum bilmiyorum içimde bir heyecan yok ona karşı ama ayrılmakta istemiyorum yanılıyorumdur diye veya toksik ilişkimden dolayı aşırı sakinliğe alışıkmı değilim bilmiyorum çocuk gelecek planlarında herşeye beni katıyo beni benm haberim olmada herkese tanıtıyor ailesine arkdşlarına vs sürekli benle birşeyler yapma peşinde bu kadar çok iyi olduğu içinmi geri çekiyorum kendimi acaba zamanla daha çok severmiyim evlenirsem bu sorun olur mu bilmiyorum lütfen biraz yardım pls ve arada aklıma eski ilişkim geliyor eski ilişkimi hiç sevmiyorum ama aklıma geliyo bazen tuhaf oluyorum birşeyler söyleyin şu an kafam allak bullak şuanki ilişkimde olduğum çocuğu üzmek isteyeceğim en son şey olabilir napmam lazm biraz akıl pls

Sevmiyormuyum yoksa?