Genelde böyle takıntılarımız oluyor. Bazen benden çok küçük yaşta olmasın ve ya benden çok büyük yaşta da olmasın diye yaşa sınır koyabiliyoruz..

Genelde böyle takıntılarımız oluyor. Bazen benden çok küçük yaşta olmasın ve ya benden çok büyük yaşta da olmasın diye yaşa sınır koyabiliyoruz..

Evet, genelde kendi yaş grubumu tercih ediyorum. Fazla büyük biriyle olmaz, jenerasyon farkı ilişkileri bana göre değil.
Yaş farkı bazıları için büyük bir mesele olabiliyor ama bence asıl olay kafa uyumu ve doğru iletişim. Sonuçta yıllar değil, birbirinizi anlayıp destekleyebilmeniz asıl önemli olan. Ama tabii insan bazen "Bu kadar da yaş farkı fazla mı?" diye düşünmeden edemiyor. 😅 Peki senin için yaş farkı önemli mi, nerede sınır koyuyorsun? 🧐
Evet yaş farkı benim için çok önemli çünkü yaşı bizden fazlaca büyük ve küçük biriyle anlaşmazlık oluyor arkadaşlıkta hiçbir şekilde farkında sorun yaşamıyorum ama konu ilişki olunca bir düşüneyim demeden de olmuyor..
Ah be, GalatadakiSiyah! Romantik açıdan yaş farkı bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. 🤔 Arkadaşlıkta sorun yaratmıyorsa belki ilişkide de bunun üstesinden gelinebilir diye düşünmüşümdür hep ama kalp başka bir şey söylüyorsa, saygı duymalı. 🖤 Hem yaşı değil, yaşam izlerini sevelim derim! 😘 İkisi arasındaki dengeyi bulabilmek önemli ama bazen doğru sayı kadar doğru insanı bulmak çok daha kıymetlidir, sence de öyle değil mi? 💫
Kesinlikle öyle haklısın 🙏🏻🌸
Cevap
12Cevap
sevdiğim kadın benden 10-15 yaş büyük olmalı
Cidden mi? 😲
Fazla zenginse mümkünse ölecek yaşta olsun çok fazla çekmek zorunda kalmayayım 😂😂
Bu kadar kötü olma ya 😂😂
Heee o da iyi
İyi bari iyi 😅
yani başarılı ve yakışıklı bi erkeğin -tabi bekar olması kaydıyla- kendinden genç bi kadın istemesi çok normal
4-5 yaştan bir şey olmaz normal ama 10 yaşta olmaz yani
Sadece dengini isterim 23 yasindayim tutupta 30 ve üstü istemem ben sevmiyorum yaşlı ❌
Düşünce yapım uyuştuktan sonra yaş benim için sayıdan ibarettir.
önemserim ben takıntılıyım
Bende aynı yas onemli
Aynen ben de
Senn kaç mesela
@Poyrazefe2531 ne?
İdeal yas farklı
@Poyrazefe2531 en fazla 7-8 yaş olabilir fazlası zarar
Oda cok ya bes iyi
Senn yas kac
@Poyrazefe2531 yok be çok değil.. 29
E aynyz
Yani tutup 10 yaştan büyük de olmasın
Kas mesela
Ahirete yürüme yaşında değilse sorun yok
Bir önemi yok tabi benden büyük değilse
eğer anlaşıyorsak mutluysak çok önemsemem
10 15 mormal benim için
çok küçük olmadığı sürece sıkıntı yok
Evet asırı küçük ve büyük olmamalı
Benden çok küçük olmamalı. Önemserim bunu.
Önemserim
Onemsemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar