Bak biri var sevgilisinden ayrılmış ve sen ana çok yardımcı oluyorsun ve bu kisi sana diyorum bak çok iyi birisin ben kendimi biliyorum benimle hiç cinsel muhabbete girme ben kendimi biliyorum seni kaldırırım yaparım lütfen bunu yapma diyor mesla düşüncen ne olur
Bak simdi biri var sevgilisi vardı sevgilisi ondan ayrıldı adam çok uzgundu ve dagitmisti hasbelkader kadar biriyle tanıştı internetten ve o yanında oldu herseyi bilerek ve hep onu mutlu etti yillarca sonra gitmicem dediği halde gitti neden
Baska birinden hoslanmasi da sekmesinde sorun değildi bu kisi ixin sevgilisi olabilir hatta sevgilileri olabilir ama sadce yanında olsun isterdi bunuda ona söylerdi oda tamam derdi ama sonradan gitti ve nedensizce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için önemlidir
Büyük yaş tercih değil benden yaş olarak küçük olması gerek
Küçük Olursa En Fazla 3(2003 Eylül'e Kadar) Büyük Olursa 94 Doğumlu İdeal
Ayda vermiş ya Ekim olsa olmaz diyorsun yanj
Eylül doğumluyum çünkü
Peki
Benden en fazla 4 yaş küçük 12 yaş büyük olabilir, gerisi çok sıkıntılı. Not: yaşım 23
Ne gibi sikinti
Her bakımdan, hayat görüşürü, tecrübe, güç dengesizliği vs.
Bence gayet zeki ve güçlü birine benziyorsun
Önemli
Kaç olmali
Bana göre min aynı yaş max 4 yaş
Kaç yasindasin
23
Sevgilin var mı
Hayır ama görüştüklerim var
Flört aşamasında kalıyorsun yani dimi
Evet
Neden ne oluyor da vazgeciyorsun
Vazgeçtiğimden değil, güvenemiyorum bazen ya da başka sebeplerden dolayı olmuyor
Cunku hep konu cinsellige geliyor bütün erkekler boyle dimi
Yani çoğu öyle ama hepsi değil
Peki olmayanlar la neden olmadı gercekten merak ettiğim icin soruyorum
Biri uzak, diğerliyle de daha yeni yeni görüşüyoruz
Neden buakdar çok kişiyle konuşma ihtiyacın var sorgulamak için değil kendimi anlamak için soruyorum bu sorulari
Aslında normal arkadaşça başladı hepsi
Tabi öyle
Olur hep sana bisey sorabilirmiyim
Ne?
Bak biri var sevgilisinden ayrılmış ve sen ana çok yardımcı oluyorsun ve bu kisi sana diyorum bak çok iyi birisin ben kendimi biliyorum benimle hiç cinsel muhabbete girme ben kendimi biliyorum seni kaldırırım yaparım lütfen bunu yapma diyor mesla düşüncen ne olur
Hiç bir şey anlamadım desem
Bende anlamadım ki bosvwr bu benle ilgiliydi swnin sorun var mı
Merak ettim ama
Bak simdi biri var sevgilisi vardı sevgilisi ondan ayrıldı adam çok uzgundu ve dagitmisti hasbelkader kadar biriyle tanıştı internetten ve o yanında oldu herseyi bilerek ve hep onu mutlu etti yillarca sonra gitmicem dediği halde gitti neden
Belki değeri bilinmedi? Veya başka birinden hoşlanmaya başladı? Bu üzülen kişi sensin galiba?
Baska birinden hoslanmasi da sekmesinde sorun değildi bu kisi ixin sevgilisi olabilir hatta sevgilileri olabilir ama sadce yanında olsun isterdi bunuda ona söylerdi oda tamam derdi ama sonradan gitti ve nedensizce
O zaman sevgilisi öğrendi ve durumu kabul etmedi yani başka bir şey aklıma gelmiyor
İstek atsana hayatimi yayınlamayim
Yazdım sana
Bende sana
Önemli
Neden kaç olmali
Evet, önemli.