Ben kendim için konuşacaksam evet yani sevdiğim kadının benden büyük olmasını isterdim yaşça mesela benden 6-7 yaş büyük olursa daha iyi olur ama en fazla 10 yaş olabilir. ki kendimden küçük kızla sevgili olmak ayda evlenmek istemezdim çünkü yaşıtlarım olgun gelmiyor çok çocuksu geliyor. kişiye göre de değişiyor bu Yaş, deneyim ve olgunlukla da ilişkilidir. Farklı yaşlardaki insanlar farklı yaşam deneyimlerine sahip olabilir ve farklı bir olgunluk seviyesine ulaşmış olabilir. Bu, ilişkide iletişimi ve anlayışı etkileyebilir. ilişkide yaş farkının önemi bireysel tercihlere ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Bazı çiftler için yaş farkı sorun olabilirken, diğerleri için önemli bir faktör olmayabilir. Önemli olan, partnerinizle açık iletişim kurmak, ihtiyaçlarınızı anlamak ve birbirinize saygı göstermektir.
Kesinlikle önemli ben buna bizzat şahit oldum benim rahmetli enişten bile halam yani babamın kardeşi aralarında nereden baksan 20 yaş vardı eniştem daha genç olduğu için halam belli bir zaman sonra kıskançlık krizlerini ve güven problem krizlerine girmeye başlamıştı, Bir de mesela Bir taraf genç kalıyor diğer taraf yaşlanıyor o yüzden en fazla 5 yaş olması lazım olduğunu düşünüyorum
Absürt yaş farkları bana da doğru gelmiyor yani kadın 21 yaşında adam 36 bunun ilerisini düşünürsek kadın 31 yaşında erkek 46 olacak yani kadının en güzel zamanlari yaşlı bir erkekle ki olgunluk yaşanmışlık bakımından da çok uyumsuzluk oluşuyor bana göre 21 yaşındaki kızın heyecanini 36 yasindaki adam çoktan yaşamış ve basit gelecek küçük yaşta olan için büyük şeyler büyük olan için minik sorunlar olacak baya kuşak çatışması yaşanır
Kesinlikle, hadi bunun ilerisini düşünmediler de aileler de mi bir şey demedi? Arkadaşları çocuğa sübyancı mısın da mı demedi, ne oldu yani nasıl oldu gerçekten anlamsız geliyor.
Ay bu kadarı da çok fazla ama eleştirmek de istemiyorum hiç, başıma gelmesin 😂 Çok aşıksam, güveniyorsam ve aynı karşılığı da alıyorsam taş çatlasın 10 yaş. Hatta bu bile fazla ya... En fazla 7 diyorum.
Okuyunca bende öyle anladım bi' an, sizin de anlamanız normal 😅🤭 Ama önemli, en fazla 7 hatta 6 olsun. Hayat ne getirir bilmiyorum tabii ama daha fazlasını pek bilemeyeceğim. Çok çok aşık olmam lazım 😂
İlişkideki önemi değişkendir,, 70 erkek 55 bayan ise ok derim ben,, bayan 18 -19 erkek 35 ise olmaz ,, bayan 40 erkek 50 son kurtarır sınır olur hatta bayan 50 erkek 40 ta olur ,, kuşak çatışması olur öbür türlü