Günaydın denilmesi farz mı sizin için, evet sizdeyiz.

Günaydın denilmesi farz mı sizin için, evet sizdeyiz.
Evet farzdır günaydın ve iyi geceler rutindir aksi mümkün değildir çok absürt bir olay olmadığı müddetçe uyanır uyanmaz ve uyumadan önce beni düşünmeyecek te ne yapacak yani sevgilimse
Sevgiliye her gün günaydın demek şart değil, ama bu, ilişkiyi canlı tutmanın ve sevginizi ifade etmenin güzel bir yolu olabilir.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Bazı çiftler için bu, ilişkinin önemli bir parçasıyken, diğerleri için daha az önemlidir. Önemli olan, partnerinizin ne hissettiğini anlamak ve kendi ilişkinizin neye ihtiyacı olduğunu bulmaktır.
Hayır, şart değil. Ama iletişim ve ilgi göstermek açısından güzel bir jest olabilir. Önemli olan sürekli olmasa da karşılıklı hisleri ve özeni gösterecek şekilde iletişim kurmak. Tekdüze bir zorunluluk değil, isteğe bağlı bir sevgi dili gibi düşün.
Görsele bayıldım bu arada :)
Hersefwrinde 7 24 bu iş yapılmaz ki... tadı kalmak ki hergün yazmanın fark etmediğiniz bir gün kaldığınızda güzel bir mesaj mı daha mutlu eder yoksa hergün saçma sapan günaydın mesajlarımı herşeyin bir Dengesi vardır böyle ilerleyeceğiz nedir be..
Ahah, bu komikmiş! 😂 Günaydın demek şart değil tabii ama tatlı bir jest, hoş bir alışkanlık olabilir. Yani sevgiline kendini hatırlatmanın ve ona gününü güzelleştirmenin en kolay yollarından biri. Ama her sabah söylemek kıstas değil. Bazen başka küçük detaylarla sevgiyi göstermek daha anlamlı olabilir. 💌
Peki ya sen? Sürekli günaydın bekleyenlerden misin? 👀
Cevap
46Cevap
Yani diyelim sevgilimiz sonuçta
şart değil ama ben derim içimden geldiği için
Ben rutin diyaloglara karşıyım. Yani gün içerisinde bikaç dakika bi alo deyip konuşulabilir. Belki bir konu vardır uzun konuşmayı gerektirecek akşam olduğunda üzerinden geçilir konuşulur. Olmadı mesajlaşılır. Hadi o da olmadı gün içerisinde böyle small talk konuşmalar veya yazışmalar yapılabilir. Onun dışında içtimaya çıkar gibi sürekli yapılması sıkar bir süre sonra.
Küçük ama anlamı büyük bir jesttir. Şarttır..
Tabıkıde hayatında olan ınsanla ticari ilişkidemisinde gerektıgınce ıletısıme gecıceksın? Hergun gunaydın dıyecek konusacak mesajlasacaksın. İlişkinizdeki insanlarla kısıtlı ıletıskm kurmayı normalize etmekten vazgecsın bunu yapanlar
Şart değil, uyanınca aklına gelmiyorsa günaydın neden demedin denemez.
Ne zaman uyanırsanız O zaman günaydın yazar ya da bir şey yazarsınız. Bu bir görev değil zaten :)
Bunu şart olarak görmek çok kırıcı bir şey. İnsan kendi isteğiyle koşa koşa günaydın der ya da en azından ben öyle yapıyorum
Şart diyenle şart değil diyen bir araya gelmesin olay çözüldü
Kimse kendinin yapmadığı, istemediği bir şeyi başkasından da beklemesin
Bence evet, kimse günaydın demekle iyi geceler demekle bir şey kaybetmez
Gunaydin da demeyecekse niye sevgilim var 😅
Böyle ufak detaylara takilmayin kızlar..
O sırada kizlar🗿🗿
Öyle bir zorunluluk yoktur elbette. Ama insanın uyanınca aklına ilk gelen şeylerden biri sevdiği kişi olur ve ona bir günaydın demek ister bence herkes.
Bence şart değil… Sabahları benim kendime tahammülüm yok bide elin adamına günaydınmı dicem…
Günaydın ve iyi geceler mesajları hep yazılmalı ya bence
Hayır şart değil.
Bazen Günaydın bazen sabah şerifleriniz hayırlı olsun bazen selamın aleyküm bazen nörüyon gibi Farklı şeyler yazarım.
Hep Günaydın hep Günaydın olmaz.
saat 1 de gunaydin mesaji eger yeni uyanmadıysa buyuk problem o saat kadar niye yazmadı neler yaptı bu ne
Iki eli kanda bile olsa her sabah o Günaydın yazılacak.
Ben Günaydın mesajı beklerim.
Evet denirse iyi olur.
Şart demezsen sebgililiğiniz düşüyor. Eğer tekrar onaylatmak istiyorsan e devlettrn belge alman gerekiyor.
Benim dilimden günaydın mesajları maalesef , Allah sabrını da veriyormuş öyle söyledi kendisi
Yani desin bir zahmet, günü benle aymicaksa o günün ne anlamı varmış kdkdosod
Bunun şart olduğunu düşünüyorsa biri, zaten o ilişkiyi bitirsin.
Çünkü bu, içten gelen bir şeydir. Sevgi göstergesidir.
O yüzde. Her gün, her akşam olduğunu fark etmez bile insan. Hoşuna gider.
Şart tabikide sabah uyandıgım da onun mesajını görmek hosuma gider
Yok canim arasmak yazışmak da şart degil. Sadakat ilgi de degil. Sevgilisin diye sevecek değilsiniz ya tabii
Yani her sabah, akşam günaydın iyi geceler demek küçük ama son derece önemli bir hareket
Günaydın demek gereksiz değil de yazmak gereksiz. Konuşarak söylemek daha iyi. Yazmak robota bağlıyor. Duygusu da yok.
Sart ve hatta sorumluluk
Şart tabi hele bir demesin Allahına kavuştururum
İletişimi canlı tutmak önemli
Değilde bi günooş diyelim uyanınca
Tabiki şart iletişimde olunmalı
Evet bence sevgililiğin altın kurallarından biridir 🙂
şart değil farz gibi
Evet günaydın şart
Şart ben çok alışıyorum bu düzene 🥲
Şart değil bence demediğim zamanlar olmuştur
Şart değil, bazen tünaydın da denilebilir.
Şarttır, zorunluluktur
Şartı geçtik farz mutlaka yapılması gerekiyor 🤣
Evet şart tabi
Bence şart , aklımdasın manası çıkar bana göre
Farz değil vacip bence
Evet şart
Farz değil ama şarj için şart. d
demeyen sevgili olmasın
Bazen sabahları hiç çekilmiyor demem bulaşmam bile
😄 bazen uzak durmak en iyisi
Sinirli oluyorum kahve içip öyle kendime geliyorum
Sakinlestırıçi kahve