Sevgilimle uyurken yaklaşık 1 saat önce falan rüyama eski sevdiğim girdi kendimi çok kötü hissediyorum detayı okur musunuz?

O çocukla imkansızdık birbirimizi çok seviyorduk ama ikimizin de farkında olduğu meselelerden hiçbir zaman beraber olmamayı seçtik, ara sıra uzun uzun dertleşir konuşur içimizi dökerdik çünkü yaralarımız aynıydı, yaralarımızı sarardık muhabbetimiz kesilirdi. 7 ay önce hayatıma birisi girdi ve geçen aylarda bu eski sevdiğim yazdı napıyosun hayatın nasıl gidiyo diye, hayatımda birisi olduğunu söyleyip sohbeti bitirdim ama yaklaşık 1 saat önce rüyama girdi ve eskisi gibiyken birdenbire beni öpmeye çalıştı, ben hayatımda birisi var diyemedim ona… yanımdaki arkadaşlarım uyardı “Ahmet napıyorsun kızın sevgilisi var” diyerek… Geri uyuyamıyorum kendimi belki unutamamışımdır diye çok kötü hissediyorum yanımda sevgilim uyuyor ben bu yükü kaldıramıyorum lütfen yardım edin ona karşı bir şey hissetmediğime eminim ama neden böyle bir rüya gördüm ya

Sevgilimle uyurken yaklaşık 1 saat önce falan rüyama eski sevdiğim girdi kendimi çok kötü hissediyorum detayı okur musunuz?