Eski sevgilim rüyama girdi öyle bir huzursuz oldum ki, günlerdir uyuyamadığım uykumdan uyandım ne diye girer ki rüyama?

Böyle aynı evdeymişiz, burada ne işim var diye sorguluyorum kendimi sonra telefon çalıyor onun ismi var elim ayağım titreyerek açıyorum telefonu “gamze, akşama bizimkiler gelecek bir şeyler yaparsın” diyip kapatıyor adım da gamzeymiş ne alaka anlamadım farklı bir isimle çağırıyor beni. Odaları geziyorum bir odada 4 tane çocuk yatağı var. Tuvalete gidiyorum yüzüme bakıyorum aklımı mı oynattım ne oluyor diyip çıldırıyorum. Eve geliyor daha bana dokunmadan.. bkz; buna kırıldım ahahah neyse nerde kalmıştık heh odasına geçip direkt üstünü değiştiriyor salona geçiyor misafirleri geliyor içecekler, içkiler sofra 10 numara almışlar yanlarına da mezeleri benimkileri bir tarafa itti bu hayvan. böyle kadınlar vs de var… toplu birlik gelmişler. Dönüp onlara diyor ki “o odada kalsın biz keyfimize bakalım gamzenin buraya gelmesine lüzum yok” ulan rüyamda bile aşağılıyor kardeşim. Çağırdığı isim de ayrı bir sinir krizine soktu zaten iyi değilim
Eski sevgilim rüyama girdi öyle bir huzursuz oldum ki, günlerdir uyuyamadığım uykumdan uyandım ne diye girer ki rüyama?