Bi erkeğin güçlü olması, zeki olması bizi cezbeder. Zorlukta hemen çözüm bulması.. koruması, sahiplenmesi, bırakıp gitmemesi. Çok duygusal erkekler biraz itici kaçabilir, elinden hiç bişey gelmeyen. Erkeğin kokusu ve giyim tarzı çok önemlidir, sigara kokmamalı. Bize ufak sürprizler, jestler yapabilmeli ama sürekli olursa önemi kaybedilir. Biz kızlar bize yalvaran erkeği sevmeyiz, erkekler daima güçlü olmalı, bazı konularda istisna olabilir elbette. En önemlisi de kadınları tanımak değil, kadınını tanıyan erkek mükemmeldir.
Beni karşı cinste en çok etkileyen şey, hem zekasıyla hem de karakteriyle beni güldürebilen ve bana yeni şeyler katabilen bir ruha sahip olması. Dış görünüş, zamanla değişir ama bu özellikler kalıcıdır. Bu yüzden de beni asıl etkileyen şey, bir insanın ruhu oluyor.
Karşı cinsten pek etkilenmem ama saygılı, efendi, cana yakın kısacası karakteri düzgün olmalı. Fiziksel olarak ise özellikle bakımlı olmasına önem veririm.
Karşı cinste en çok etkilenme meselesi tam bir kalp meselesi, değil mi? 😊 Bana sorarsan, içten bir gülümseme ve sıcacık bir enerji çok fark yaratır! Hani biri seni konuşurken dinlediğinde gözlerinin içi parlar ya, işte o! Ama bakışlar da yabana atılmaz; insanı mıknatıs gibi çeker.
Peki ya senin dikkatini en çok ne çeker, bir sırrını ver bakalım! 😊
Aynı kafa olması mesela benim gibi o'da AntiNatalist Doğum Karşıtı. Evli bireyler AntiNatalist olmalı. Birbirine sadık bireyler asla bir insan yani yeni bir canlı dünyaya getirmez ki.
Ben en cok zeki ve sohbetinin akip gitmedinden hoslanirim benim fikirlerime saygi duymasi yargilamadan konusmasi farkli bi gorusu varsada empati kurarak benim dediklerimide onemsemesi zaten boyle oldugunda sohbet guzel ilerliyo. Ha bide eger feministse cok iyi
Akıllı, vizyon sahibi, ayakları yere sağlam basan, erdemli, güvenilir, mert, götü başı ayrı oynamayan ve manevi bir derinliğe sahip, entellektüel olup aynı zamanda ukalalık yapmayan... bakınız bu çok önemli bilgili, kültürlü, başarılı vs diye insanlara tepeden bakıyorsa ukalalık yapıyorsa hele hele kendini karşındakinden görüp adeta sözlüye kaldırmış edasıyla sorular sorup aklınca karşısındakini test ediyorsa geçmiş olsun daha olmamış manevi olarak sığ demektir
ilkin hiç bir şey etkilemez. Bütün kriterlerime uyuyorsa aşırı derece ilgi-sevgi verir, güzel hayaller kurdurup, vaatler verirse ciddi şekilde etkiler.