Karşı cinste etkilendiğimiz şeyler bazen fiziksel bir detay, bazen bir tavır, bazen de hiç fark etmeden ruhumuza dokunan bir hal olur. Kimi zaman bir gülüş, kimi zaman bir bakış bizi derinden yakalar. Herkesin ilgisini çeken farklı bir yön vardır, çünkü her kalp farklı frekansta çarpar. Peki, seni karşı cinste en çok etkileyen şey ne?
Beni en çok bana olan ilgisi ve dürüstlüğü etkiler birde benimle eğlenebilmesi derim. Ben benimle uyum, sağlayacak, benimle yüzü gülecek, benimle çiçekler açacak birini isterim. Davranışları, merhameti, olgunluğu, kültürlü olması, saygıyı da buna ekleyebiliriz. Fiziksel olarak çok bakmıyorum ama geniş omuzlu ve kollu, bakımlı biri olabilir. Boyu önemli değildir benim için öyle 1.80 aramam😅
Karşı cinste en çok beni etkileyen şey, özgüven ve samimiyetin doğal harmanı. Kendine güvenen, ne düşündüğünü çekinmeden ifade eden ama bunu kibirden uzak, içten bir şekilde yapan biri her zaman dikkatimi çeker. Bunun yanında, iyi bir dinleyici olması ve empati kurabilmesi de çok önemli. Çünkü gerçek bağ, sadece güzel sözlerde değil, karşındakini anlamakta başlar. Dış görünüş önemli ama uzun vadede etkileyen en derin şey, karakter ve ruhun uyumu bence.
Saygılı, yumuşak huylu, sevecen, modern, duyguya önem veren, beni gerçekten sahiplenen (hayatını yöneten anlamında değil) maddi durumu ve statüsü iyi olan, kısıtlamayan, iligili bir adam benim için ideal bir adamdır, beni etkiler.
Karakter olarak iç özünde nasıl yansıdığı önemli.. Konuşma tarzı, mimikleri, gülüşü, sakinliği, duygu ve düşünceleri güven verecek kadar sahip bir kişiliği beni etkiler. ✨
Herkesin kalbine dokunan şey farklıdır ama bence en çekici şey doğallık ve samimiyet! 😊 Karşı cinste beni en çok etkileyen şey, içten bir gülüş ve gerçek bir enerji. Hani bazen biri odada yürür ve ortamın havası hemen güzelleşir ya, işte o doğal hava beni mest eder! ✨ Sana ne kadar uyar bilmiyorum ama senin de böyle bir özelliği aradığını düşünüyorum. Romantik birisin! 😍
Genel anlamda kalp diyeyim, daha derine inersek saygı, nezaket, düşünme kabiliyeti (sadece zeka gibi anlaşılmasın bazı konulardaki görüşleri çok çok önemli benim için), anlayış, merhamet ve en önemlisi dürüstlük
Bazen bacak bacak üstüne atmış ellerini göğsünde kilitlemiş ciddi bir bakışla bir süre üstteki bacağını sallayıp sonra ayakkabı tabanını karşıya göstericek şekilde kaldırıyo ya o an bitiyorum aşık oluyorum sanki
bana bakarken gözlerindeki ışığı görmeliyim öncelikle, gözler kalbin aynasıdır o sevgiyi hissetmeliyim, sonra bana olan davranışları, ilgisi ve adam olması elbette, beni el üstünde tutacak, hanımcı olacak, onun için özel olduğumu hissettirecek...👑💐
Canlıları sevmesi. Şefkat, objektif olması, emekçiye saygı duyması, adil olması, esprili zeki ve nezaket sahibi, ilgili olması ve en önemlisi toplumsal olaylara duyarlı biri olması. 💫🎈
Erkeklerle arasındaki mesafaye dikkat etmesi, nerde ne konusacagini bilmesi, nerde gülüp nerde duracağını bilmesi, bana son derece sadık olmasi, fiziksel olarak minyon ve hafif balık etli.