AÇILDIĞIM KIZ BENİ REDDETTİ VE BEN BATIRDIM?(Başak burcu kız terazi erkek)?

kızla baya samimi mizahkar esprili , aynı kafadaydık. ben ona baya ısındım ve bende aşk ateşini canlandırdı. kız başak burcu. ben terazi. buna açıldım ve bana seni arkadaş olarak görüyorum dedi. arkadaşlığa devam ettik. bi üçlü gruptaydık bunla. hala aynı devam ediyorduk. Ben açıldıktan sonra benim teller koptu. kıza karşı arkadaş görüyorum dedikçe grupta bi soğuk davrandım. kalbim devreye girince grupta samimi oldum. sürekli açıklamalar yapmaya başladım (işte biraz mesafeye geçiyorum seni rahatsız etmekten istemiyorum falan gibi uzun uzun). Dengem bozuldu. En son kıza dedim Instagram ve gruptan çıktım. kendini değersiz hissetti gibi. üçlü gruptaki arkadaşa dedim kızla iletişimde. kız , arkadaşıma şunu demiş;ama ben yine ona dedim arkadaş kalalım diye. ben kalamadım üzdüm onu. o ama biraz tedbirliydi. bütün iletişimi kestim köprüleri yıktım pişmanım. biriki ay sonra düzelip dönsem. çünkü şu an aşk beni kötü etkiledi iniş çıkışlar yaptım, takık gibi gözüktüm yanlış kararlar aldım. ben onu silmiş gibi gözüktüm ama sadece toparlanmak için yaptım. Yoksa yaralıyordu umut bağlıyordum.

Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar kız bide en yakın arkadaşımdı onu ekleyeyim liseden falan tanıyordum yani. sınradan baya samimi olduk falan
AÇILDIĞIM KIZ BENİ REDDETTİ VE BEN BATIRDIM?(Başak burcu kız terazi erkek)?