ՏҽӀɑʍՏ
Her adımı sevgiliye rapor etmezsek sorun mu çıkar¿

ՏҽӀɑʍՏ
Her adımı sevgiliye rapor etmezsek sorun mu çıkar¿

Detayı detayına olmasada şeffaflık iyidir. Her an her şeyi yazacak durumda olmayabilir insan. Yani yapılan eyleme bağlı. İşte ne yaptığını baştan sona anlatmak değilde bir olay olur anlatırsın mesela, ya da rahatsızlandın eve geçersin söylersin gibi gibi.
Hıhım..
Bir ilişkide sevgi, paylaşım ve güven çok kıymetli ama 7/24 durum güncellemesi yapmak sevgi değil yük haline gelir. Her anı rapor etmek özgürlüğü törpüler, insanın kendi alanına ihtiyaç duyduğu unutulmamalı. Elbette haber vermek, küçük detayları paylaşmak güzeldir ama dozunda olduğu sürece anlam taşır. Önemli olan güvenin varlığı, yoksa mesajların sıklığı değil. Sevgi zaten kalptedir, sürekli kontrolle değil gönüllü paylaşımla yaşar ve değerini bulur.
Uzun süre yazışmaya müsait olmama durumu varsa haber verilmeli...
Ya bunlar içimizden gelerek yapılacak şeyler, iletişimde olmak lazım...
Önemli konular vardır, bunun durumu hakkında bilgi almak için rapor istenebilir.
Bu tamamen çiftlerin arasındaki bağın kuvvetiyle alakalı.
Bu da doğru
Sınava mı girdim haberim yok😄
Sana sınava çalış demiştim 😅
Sular kesikti🙁
Kesecem sularını.
Hayat rutinimi zaten sevdiğim bey biliyordur vaktimiz denk düştükçe gün içinde bir kaç mesaj uyumadan önce yoğun görüşme varsa saat başı bildirimine ihtiyaç yoktur
Slayyy miydi neydi jdfj
Ben de ne bilirim o kelimeleri 🤣🤣
Bence her şeyi rapor etmek ilişkiyi yorabilir. Trust önemli sonuçta! Her hareketi açıklamak bir süre sonra bunaltabilir, değil mi? Güven varsa, arada sırada güncellemeler yetiyor zaten 💕. Ama tabii, sevgilinin kendini dışlanmış hissetmemesi de önemli; dengeyi tutturmak lazım.
Peki sen nasıl hissediyorsun bu konuda?
Cevap
34Cevap
Yok o kadar da rapor veremem kimseye , sonra şımarıyorlar🙄
Şımartmayın jdd
Şımarsın ama ya, insan sevgilisi tarafından şımartılmak istiyooo (enişteee hakkını savunuyorum en sevdiğin baldız olmak adına) 😁
Olur olur.. gelecekteki enişteye sesleniş o zaten djfj
Hayırlısı 😏
Rapor etmek değil de haber verilmeli birbirine
"Aloo mahmut wc'deyim wc'de çekmiyor kapa'' şeklinde askerlik arkadaşı şeklinde olur. Olmazz
7/24 haber etmek aşırı abartı...
7/20? Uyusun accık kıyamam sjdj
😀😀
O kadar da değil ya insan sıkılır
Haber versin ama dimi sjd biz sıkılmayız 🤪
Merhaba,
Hoşuma giderdi! 😅
Bence benim meslekte sıkıntılı olur.
" Aşkım ne yapıyorsun?"
" Bir dakika vibratörü durdurayım seni duyamıyorum" gibi.
Bilmeyenler için söyleyeyim:
V-ibratör, sarsak elek, zemin kompaktörü vb makinelerde kullanılan bir titreşim elemanıdır. Darbeli işlem istenen yerlerde kullanılır.
Ya da tam telefonda iken :
Yine aynı soruya :
" Kalıbın dişisi ile erkeği öpüştü mü ona bakıyorum" gibi 😀
😅😅
Bu durumu abartmamak şartıyla evet...
Sürekli haberleşme bence çiftlerin birbirlerine güvendiğini ve hayatlarının bir parçası olduğunu hissettirebilir. Bu, özellikle yeni başlayan veya uzaktan yaşanan ilişkilerde bağ kurmak için önemli oluyor. 😌
🙏
💕
Insan zorunda olduğu icin degil icinden geleni yapmalı. 7/24 ağır gelir, yorar iki tarafı da. Herkesin yoğunluğu ve kendine ayırması gereken vakit var. Eeger yoğunluğu olacaksa onceden haber verilir karşı taraf da bunu anlayış ile karsilamasi lazım ilk müsaitlik de konuşulur.
@Dertlibirkızzzz isim ironi mi yoksa anlamı var mı
Ne güncelleyecem ya zaten elin frankfurtundan 5 yemişiz moral motivasyon sıfır bide onunla mı uğraşacam
ahahahaha geçmiş olsun 😂
Dostlar sağ olsun sosyetik hanım 😣😅
Amin :D
ya rapor demeyelim ama bilgilendirme yapmaliyiz bence, evden ciktim, suraya gittim gibi seyler
Bence de onlar yapmalı 🧐
Kocam veya sevgilim olacak şahıs bana 7 / 24 rapor vermesi şart erkek milletine güven olmuyor sjjc
😅😅
🤭🌸
Ona gerek yok ya gün sonunda ona bir Z raporu sunarım 😂
Bak güzel çözüm 👌
Market ne alaka kız djd
Hee öyle mi djfj
Her bOktan haberi olacak diye bir şey yok, önce kendine baksın..
Yazık be djs
Yani bu beni boğar. Ama başkaları için konuşacak olursam zevk alanlar var
Bana haber verilmeli mesela jdfj
Absürt olmayacaksa. Tuvalate gitse bile mi? ahsjdkakalsl
Tabii az mola diyip gidebilir dkfk
Heeee bu iyiydi hjajskakls
Şart değil bi ara haberleşilmeli yine de jdkfkf
Tabii şimdi kahveme accuk süt damlattım yavrum şeklinde djfj
Hayır gereksiz okadarda değil ama belirli durumlarda belirtilmeli.
Mesela?
Evet sağlık için önemli :D
Bu saçmalıktan başka bir şey değildir Kimse kimsenin sahibi değil. Bunu yapan insanlar birbirlerine güveni olmayan, özgüvensiz insanlar :) yine 18 25 yaş genç işleri.
Bence çıkmamalı. İnsanın kendine özel zamanları olmalı. Arada duruma göre haber verilir. Sürekli bunun istenmesi güvensizlik emaresidir. Yani mırç mırç sürekli irtibat iyi değil gibi
Önemli şeyler söylenir yani. İstanbul'da yaşayan biri adanada bıçaklandıysa sevgilisi bence bunu instagram story'sinden serumlu fotoğrafla öğrenmemeli dıldldld
Her adımı sevgiliye rapor etmek doğru değil. Bir süre sonra sıkar. Fakat iki arkadaş olmadığımızı bilerek devam etmeli.
İstediğimi yapar, hiçbir zaman haber vermem kafası ilişkiyi zedeler.
Kocam bile çoğu zaman yaptığım şeyleri sonradan öğrenir. Umursamaz değil de unutkan biriyim hem takıntılı bir birey yetiştirip ailem yapmak da istemiyorum.
Sabah ya da bir onceki aksam bugun bunlar olacak gibi genel bilgilendirme, ekstra bisey oldugunda aksamina yine bilgilendirme,
Ayrica bunlari konusmak iletisimdir arkadaslar
Bir cift iletisim kurmuyorsa o iliski iliski midir?
Zink zink surekli yaptigini anlatmak ya da anlatilan iliski iliski midir?
Boğmaya gerek yok, zaten çoğumuzun belli sabit bir rutini var iş okul gibi. Görüştüğümüz kişiler de az çok belli zaten.
Bence çook sıkıcı. Herkesin kendine göre özel hayatı olmalı
Tanrı değil ya bu 24 saat benden haberi olsun
O zaman kesin güvenlik kamerası djdj
yapmamali, sevince her an onunla olmak isteyip gorevmis gibi olmadan yapiyorsunuz zaten, bunu gorev gibi yapanlardan uzak durun bence cok toksit
Bence birbirinden haberdar olmak lazım 7/24 konuşmak zorunda değiller tabi ama bi haber de olmamak lazım…
Haber vermem haber almak kimseyi eksıltmez gunumuzde bu şarttır
Dozunda olmalı. Her an en ince ayrıntısına kadar abartılmamalı. Aksi hâlde bir ilişkide güven olgusu yok demektir.
Bu sadece sürekli birbirleriyle konuşmak için bahanedir.
Hayır herkesin özel alanı olduğu gibi özel zamanı da olmalı
Yoo aldatma ya da güvensizlik durumu yoksa kişiye bağlı bir şey
Habersiz bırakmamak gerekir, ince detayına girmeye gerek yok. merak edilirse anca
Evet sorun çıkar
Neden rapor edelim ki Kim demiş onu 😂
Siz edeceksiniz
Hayır öyle bi sorumluluk kimsenin yok ne kadın ne erkek kimse kusura bakmasın ✋️
Yo benim hayatımdaki adamın var
Olabilir o onun hayatı herkesin kuralları varsa benim de kurallarım var uymayan rahat bir şekilde gidebilir kimse için üzülmem kimse babamın oğlu değil 😇😇
Güvenmiyorsa hiç başlamamalı kökten çözüm 😃
Hiç 💁🏼♀️
Niye birbirinizin sahibi sahibesi misiniz
Değil miyiz
E hayır sevgiliyken kim kime yani
🧌 katılıyorum
Nerdesin aşkım burdayım aşkım demeli bana
😅
Net yapılmalı haberim olacak 😅
Onların olmasa da olur dimi 😅
Evet 😅
Hiç o şekilde darlanmayı sevmem kimseyede yapmam
Ben darlamayı sever darlanmayı sevmem djfj
😅👌
Hayır tabiki her şeyde durum güncellemesi olur mu olmaz tabiki
Yapacak yapacağım nokta.
Dominant kadın sjdd
Masaya yumruğunu vuracak kadın dediğin😂😂
Hani erkekler vuruyordu yumrıık hsjd
İzin alıp vurabilirler onda problem yok ahhahs
Ahahaha :D vurabilir miyim aşkım var mı müsaade? İyiymiş
Maksat erkekliği zedelenmesin ahahah
Adaaammm :D
Hayır, herkesin özel alanı olması gerek.
Yok artık daha neler insan patlar :D
Hayır ne o öyle mıç mıç
7/24 konuşmak daha iyidir.
O kadarına gerek yok bence ya
İzin alcak once 😀
Yok ya 4 saatte bir kola nasıl yatarım
Yapmamalı ya o kadar da
O kadarı fazla olur haberleşme yeterli
Yok yaa beni bunaltır böyle
Yapsınlar mutlu olsunlar.
Aşksa evet. Adı ustunde sevgili.
Baskı insanı bunaltır, depresyona sokar.
Hayır çok saçma
Aslında saçma değil
Hakmar’a giderken de izin almayalım yha
Almalıyız jddj
Sıkıcı yahu
Çok..
Yoo.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?