♾️ Sizce sevgililer her gün ve sürekli mesajlaşmak zorunda mı? sizin sevgiliniz olsa sürekli mesaj atar mıydınız

♾️ Sizce sevgililer her gün ve sürekli mesajlaşmak zorunda mı? sizin sevgiliniz olsa sürekli mesaj atar mıydınız

Zorunluluk olması saçma içten gelmeyen hareketleri sevmiyorum. Uyumadan önce uyandıktan hemen sonra beni düşünmüyorsa bunu garipserim. Aklına benim geldiğimi bilmeliyim. Bir de baştan her dakika yazma huyu var erkeklerin sonrasında kendilerini geri çekmeleri işte bu yanlış
Baştan verilen bir ilgi patlaması varsa bu ya korunur ya da ilişkiden olunur diye düşünüyorum
Ben sevgilim olsa O'nunla her fırsatta iletişim kurabilmek isterim.. Mesajla bile olsa Ondan haber almak, sevgimi dile getirmek, nasıl olduğunu bilmek isterim. Kadın da erkek te içlerinden geldiği zaman mesaj atsınlar, görev gibi değil.. Ama birbirlerinden habersiz bir tam gün yani 24 saat geçmesi bence tahammül edilemez..🙂🍀🗝️
Evet, uyumasın bana yazsın :D acımasız sevgili olucuuumm dhdj ulan mezarda rahat var mı acaba benden ona
😅 seninle sevgili olan çok şanslı anlaşılan abla sjssj
çok şanslı tabii öldüğünde muhtemelen hala yakuşuklu taze çıtır olacak :D ama saç baş yoldurduğum için kelleşmiş olabilir. 🥹
:D ✌️🥳 🥹
Teşekkür ederim Kuzucan 🥳
Rica ederim ablam ✌️🥳
Zorunluluk yok.
Birbirimizden haberimizin olması kâfi.
Cevap
27Cevap
Evet atmalı beni ihmal eden biriyle sevgili kalamam lugatima ters
Çiftlerin kişisel alanları olmalı..
Bu bir zorunluluk değildir.
Ama insan sevdiğiyle sürekli iletişim halinde olmak ister, özler, merak eder vs.
Bu neden sürekli iletişim halinde olmak gerekir bence
Boş zamanında yazan insanla yazmak için zaman yaratan insan arasında dağlar kadar fark vardır. Boş zamanında yazanla olmaz
Hayır. 7/24 nasıl konuşulabilir
Kendilerine ait rutinleri, yoğunlukları vardır sonuçta. Mümkün değil böyle bir şey.
Mümkün olsa dahi sürekli konuşmak zorunda değiller bence.
Kendilerine, ailelerine ya da arkadaşlarına da zaman ayırmalılar.
Böyle bir zorunluluk olmamalı, her gün mesajlaşma kısmı olabilir lakin ben mesajlaşmayı, uzun uzadıya telefonlarda konuşmayı seven birisi değilim lakin gün içinde tabii ki konuşmalar, mesajlaşmalar olmalı, çünkü insan özler, burnunda tüter lakin herkesin kendine ait zamanı olmalı, çiftler birbirine bağlı olmalı, bağımlı değil, fazla muhabbet tez ayrılık getirir, sınırlar olmalı
Sevdiğim beyle her saat konuşmak isterim artık günümüz uyduruk ilişkileri gerçek ilişki olamadığından bunu saçma sıkıcı buluyorlar çünkü sırf sevgili yapmak için yapıyorlar insan gerçekden seviyorsa her dakika konuşsa gram sıkılmaz
En sinir olduğum şey birinin durmadan devamlı mesaj beklemesi. Tamam konuşmanın hiç kesilmemesi ve gün içerisinde son bulmaması güzel bir şey. Fakat sürekli mesajlaşıyor olmak çok can sıkıcı.
Sürekli mesaj atmasam da her gün ondan haberdar olmak isterdim. İşi olduğunu bildiğim zamanlar rahatsız etmezdim, ama her gün, her gün sevdiğimin sesini duymak isterdim.
abi ben telefon sosyal medya sms hepsine karşıyım yanımda olmadığı sürece sohbet sarmaz bktan yere küser üzer anlaşılma güçlüğü yaşarım işim olmaz
Her gün evet, sürekli hayır. Birbirinden haberdar olması gerekiyo çiftlerin. Napıcak nereye gidicek kiminle görüşücek gibi gibi. Ama bu 7/24 konuşmayı gerektirmiyo
Eğer işleri varsan tabi ki atmalarına gerek yok ama eğer bu işler uzun sürüyorsa seven vediğine bir mesaj atabilecek kadar zaman yaratmayı bilmelidir diye düşünüyorum.
Hayır, bunalırım. Özlemek isterim. O mesaj kutusuna yazmak için heyecanla zamanın gelmesini isterim.
Hayır değil… dengesi önemli.. yoksa kimsenin 7/24 müsaitlik durumu olamaz olsa bile kişisel zaman da önemli…
Gün içinde arada mesajlaşmak daha güzeldir. Her şeyin aşırısı zarardır. Sevgi bile olsa bu durum böyledir.
Daha neler.
Siz sevgili olmayı her an her saniye mesajlaşmak konuşmak mı sanıyorsunuz 😂
Heee işi gücü bırakıp manitaya yazalım 😂😂
O kadar konuyu nereden buluyorlar ya, ben sürekli olanı doğru bulmuyorum. Alan lazım, özlemek lazım...
7/24 mesaj atmak zorunda değil her ikimizin de işleri var sonuçta.
Her iki tarafında müsait olduğu zamanlarda konuşulabilir.
Karşı taraf bna hiç 7/24 mesaj atmadı hiç şimdiye kdr bu yüzden herhangi bi mecburiyet yok bence iki taraf için de
Hayır tabii ki. Bunun bir zorunluluk olması tuhaf olur.
Kesinlikle zorunlu olmamalı... Gerektikçe birbirini rahatsız etmeden içten bir şekilde olmalı...
Ben sıkılırım 7/24 konuşmadan ara ara mesajlaşılsın yeter
Hayır değildir, bu sağlıklı değil. Ayrıca çok sıkıcı
Hayır tabii ki zorunda değillerdir, ben de sevgilimden sürekli böyle bir şey beklemezdim
Zorunda değil ama gün içinde sık sık konuşmadığım biriyle ben sevgili olamam
Bence içinden gelerek ansızın olmalı hissettirmeli sahtelik olmamalı!
Sürekli demeyelim de sonuçta sevgili da.
Habersiz kalmamak ve bırakmamak gerek
Ne karşı tarafı bunaltacak kadar yazmak ne bunaltilacak kadar yazılması taraftarıyım
Öyle bir zorunluluk yok. İletişim halinde olmak gerek tabii ki ama 7/24 beni sıkar.
zorunda değiller. bir insanla sürekli konuşursan bıkarsın artık, insan arada sevdiğini özlemeli..
İletişim halinde olmamız lazım. Fırsat buldukça yazılır, konuşulur.
Uzak mesafe ilişkisi olduğumuz için 7/24 saat konuşmuyoruz çok fazla konuşmak tez ayrılık getirir zaten
Özel bir işle meşgulken hayır değillerdir
Hayır ilişkilerde aslında sürekli ( her gün birlikte buluşmaktan) ya da sık sık mesajlaşmakgan kaçınmak lazım belli bir süreden sonra soğuyor ya da kısır döngü içinde kayboluyorsunuz.
Herkesin bi hayatı var kimse kimseyle meşgul olmak zorunda değil eğer çok sevip bi gelecek düşünüyorsan olabilir
Tabikide her gün mesajlaşmak zorunda her dakika değil ama yazıldında anında bakılması gerekiyor bence işi varsada acıklamalı kendi fikrimce
7/24 olmasa da 7/16 ya da 7/18 atmak zorunda..
O ne öyle yiah sıkılırımğ
O duyguyu daha hiç bilmiyorum
Hayır bu şapşallıktır
Hayır ama merakta bırakılmamalı
Yoksa neden sevgilim oldu djdkdjk
Evet atmak zorunda 🙂
Benim sevgilim olsa sürekli mesaj atmazdim
Her iki tarafta birbirlerine atmalı
Öylesi de bunaltır bi süre sonra
Sevgili yapta kurtulak artık seninn dram yapmandan ahshshhshs
Hayır yani bunalır insan
her gün de bunaltır ama vakit buldukça yazmali
2 gündür yazmıyor normal mi
Hayır normal değil.. Sen yaz sor.
Değil, insanın biraz kişisel alanı olacak.
Hayır tabiki bunaltıcı olur
Sürekli değil bence her şey yeri ve zamanı
Bir yerden sonra dayanılmaz hale gelebilir.
Degiller içinden gelirse atabilir..
Darlama seansı ıyyy o ne öyle
Zorunda değiller
Evet zorundalar
Sen baya ciddisin sanki öyle hayat mı geçer sayın hemşire?
Yoo aslında real hayatta çok sosyalim güler eğlenirim
Şirin birine benziyorsun zaten de onu demedim ben sevgililer birbirine sürekli 7-24 mesaj atarsa öyle yaşanır mı hoş bi sevgilik olmaz sanki
Ya öyle değil ama hergün mesajlaşmak zorundalar bence 7 24 de değil yani
Hergün mesaj olabilir ama bunaltmamak özele saygı duymak önemli bence sevgililkte senin gibi düşünen koz arkadaşımda oldu ama daralıyorum hayat zindan oluyor adeta
Senin düşüncen saygı duyarım
Hemşirelik nasıl memnun musundur
Evet
Maraşlı mısın
Evet beyefendi sorularınız bittiyse iyi günler
Konuşma bahanesi uyduranları sevmiyorum
Güzel.
Değildir
hayır mesafe iyidir
değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?