Aşk, evlenince biter mi, evlilik aşkı öldürür mü, buna ne derece katılıyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Evlilik aşkı öldürmez. Aşkı öldüren aşkı bilmeyen kişilerdir. Bahaneleri kimi zaman evlilik, kimi zamak alışkanlık, monotonluk her şey olabilir! 😅
Canları cehenneme! 😅
Evlilik biraz kumara benzer, ya hayatın kararır, ya da güllük gülistanlık yaşar gidersiniz. Şans işi. Bir insanıda evlenmeden tanıyamazsınız. Evlendikten sonra olur her şey.
Katılmıyorum hocammm
Aşk bir hastalıktır, ilacı ise evliliktir.
Bu aralar sanki romantik oldum yaa aşk için güzel şeyler söylüyorum tövbe estağfurullah
Dimi yaa ilham gelmiş 😅
İyi bir şey sanki 😅
Evliliği aşkın mezarı yapan şey aslında çiftlerin birbirlerine olan özenlerini kaybetmeleri olabilir. Aşkı canlı tutmak emek ister; jestler, sürprizler, iletişim ve paylaşımlar hep bu işin sırrı! Aşk, evlenince bitmez; ama bakımsız bir çiçek gibi bırakılırsa solar. Peki, sence evlilik aşkı öldürür mü? 💕
Cevap
6Cevap
Eltiler gorumceler hemen toprak atmaya gelirler ashshdhjd kaynanada çiçeği serer misss 😃 böyle soru sormakla olmuyor deneyin kendiniz yaşayin
Çok saçma bitecek olan evlensende evlenmesende biter gerçek aşk evlensende bitmez güçlendirmek ise kişilerin elinde
Sadece evliler cevap verse gerçeği ögrenebilirdik 😂😂
Seks yapabilmek için evlenen insanlar olduğu sürece bu hep böyle olacak
evet aynen öyle. Aşk Mezarlığı yazsınlar hatta evlendirme dairelerinin kapısına
Kiminle evleniceğine bağlı bir şey bu...
Bence değildir
Nasıl biriyle yapıldığı ve olaylara göre değişir.
kisisel deneyim oldugunu dusundum
Evlilik aşkın sarayıdır.
Hayır ne alaka
Aşırı yakınlık bozar
Evlilik fidana benzer suladıkça büyür.
Hayır tabi ki
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?