sizce bu ayrım nasıl yapılır? Sağlıklı bir şekilde tabi ki : )

sizce bu ayrım nasıl yapılır? Sağlıklı bir şekilde tabi ki : )

Bu girdaba girdiğim gün çıkmak için yapılan her hamlemde başa döndüm, o gün bir şey fark ettim bir insan hayatında olan kişiyi önemsiyor ve böyle sorular soruyorsa duygunun bir isme ihtiyacı yoktur o senin için değerlidir!!
İster adı aşk olsun, ister Sevda isterse alışkanlılların bütünü...
Biraz kaba olacak ama 2 yöntem var erkekler için 1. mastürbasyon sonrası hala aklına geliyorsa sevmişsindir.
2. O kadına oral yapmak istersen, sevmişsindir.
Biyoloji yalan söylemez 😂
Bence aşk mı alışkanlık mı ayrımını yapmak için kalbinin derinliklerine inmen gerek! Aşk, heyecan, tutku ve kalp çarpıntısı getirirken; alışkanlık, daha çok bir rutin gibidir. Onu gördüğünde hâlâ "kalbim bir pıt pıt ediyor" diyorsan, işte o aşktır. 😊 Ama "Onsuz ne yapardım"cı bir düşünceye sahipsen, alışkanlık olabilir. Sen nasıl hissediyorsun, ne diyorsun? 🫶✨
Cevap
9Cevap
Süreklilik varsa aşk, mücadele varsa alışkanlık...
Merhaba,
Aşkta heyecan bitmez, alışkanlıkta heyecan olmaz! 😅
Kalbim yanındayken yerinden çıkarcasına çarpıyorsa aşktır. Az çarpıyorsa alışkanlık😀
aşk diye bir şe oktur zaten. çıkar ilişkisi işte.
Aşkta için içine sığmaz yanındayken veya ayrıyken, ama alışkanlıkta bunu yaşamazsın.
Gözlerim onu arıyorsa hep alışkanlık olduğunu anlıyorum.
Yanında olunca sevmeye devam ediyosan seviyosundur bence
Alışkanlık rutindir, aşk ise bilinmezdir kestirilemeyendir. Yaratıcılık varsa anla ki aşk var.
Kaybetme korkusu olmadan yanında olmak, yanında olmayı istemek aşktır.
Yenı ilişkilerde bu ayrım yapılabilir ama uzun ilişkilerde pek mumkun olmuyo bea
Çok basit aşkta gördüğün zaman titrersin aliskanlikta titremezsin jdjdhdj
Beraberken de uzak kaldığinda da onu ozluyorsan
Alışkanlık olmuş artık
Aşkta heyecan vardır, alışkanlıkta sadece rutin.
öğrenirsem bnde uyguluycam ☺️
Ben anlamam
Zor yapılması
Kusurlarını görmüyorsun vs işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?