Merhaba arkadaşlar. Bizim 4 yıllık bir ilişkimiz vardı fakat hep tartışmalı hep bir kaosun olduğu bir ilişki. Artık baskın karakter o olduğu için ayrılan o dönmesi için yalvaran ben oldum. Dün benden ayrıldı. Sebebi ise “ ona bir hediye almıştım bunu kaybetmiş, tabi ben iki gün boyunca sorun yaptım kendisi de ne olacak aşkım diğer hediyelerin duruyor dedi. Ben de bir kusura bakma bir özür bekliyorum dedim. Bana onu söyleyip egonu mu okşayayım dedi kavga esnasında. Ve küfürler koptu. Tabi ben ona çok aşığım beni bıraktığı gibi gözümden yaş dinmedi. Sms üzerinden bir ton şey yazdım yürü git istemiyorumlar. Ölsem artık seni istememler. Bir ton şey. 😕 beni her yerden engelleyince bugün instagram üzerinden aradım 2 kere yarım konuştuk en son tekrar instagram üzerinden konuştuğumuzda bana sen tedavi olmalısın, beni biliyorsun her ayrılığımızda yalvardın olay çıkarmayacağım dedin diye beni sinir krizine soktun. Senin yüzünden evdeki herkesle tartıştım hastanede sakinleştirici yedim. Gibi gibi. En son yalvardım ne olur ne yapmalıyım barışmamız için dedim git tedavi ol dedi. Ne zaman yazayım sana 1 hafta yeterli mi dedim sinirlendi hasbinallah dedi. Sana arada yazabilir miyim dedim sinirlendi tamam tamam diyip kapattı.”
halbuki bu tartışmada ben haklıydım bir anda haksız ve yalvaran tarafta buldum kendimi. Ve onu çok seviyorum. Bırakmak istemiyorum. Nasıl barışabiliriz bana akıl verebilir misiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer