Arkadaşlar arkadaşımın uzun süredir tanıdgı birisi vardı kendisini yıllardrr seviyor ediyordu... evlilik çok istedi reddetti arkadaşım... Yok dedim o sırada bu başkalryla konuştuğunu biliyordu ama kendi öyle söylüyordu. O arada çok ağlayıp sigaraya bile başlmş vs..8 ay engelledi bunu.8 ay sonra açtı hemen yazdı evleniyorum diye. Kıza yazınca vazgeçti evliliktn kızla tatile gitmiş vs. Okul vardı yine. okul bitecek adım attı seni seviyorum diyor ama evlilik istemiyorm demiş. Gezek tozk el ele tutsun şu bu ben şok. Kahve içtiler telefonunda kalp gördü bunun. Kahveyi çekecem ver dedi. Aldm baktıkii bir sürü kız... Önüne koydu teli güzel güzel Bunlaramı baktn dedi evt dedi 20 ile 30 yaş arası hepsi... yatmş kalkmış neler neler... bunlarla takılınca kendini daha genç hissediomş. Eve geçti buluşmk istedi hayır dedim bana kötü sözler söylemiş kıza Engel atıp 2 ay sonra kaldrdı yazdı baştan açarz defteri şu bu.. Özür diledi... aradan 4 gün geçti mesaj att kız yazdı sen kimsin dedi sen kimsin dedim sevglsym dedi.. Abla ya yazmş kız , turşusunu kur dedi arkadaşım... 2 gün sonra yazdı yine aynı kız siz kimsiniz yazmş cvb vermedi engeli attı 1 ay sonra kaldrdı , hemen yazdı...
Ayrıldınmı kızla dedi evet zor kurtuldum dedi. Tuvalete gitmiş telefonunu karıştrmş kız ne var ne yok , haberi yokmuş arkadaş söyleyince haberi oldu. Şimdi arkadaşım ne yapsın önceden hiç sevmiyor etmiyordu. Zerre umurumda değildi şimdi arkadaşıma ne fikir verirsiniz.
Arkadaşına söyle bende çok seviyorum bir kaç posta da bizle takılsın. Durum tam olarak bu mimbalde. Bi cacık olmaz o ilişkiden. YAzışmalar bile o kadar ergence ve saçma ki kaldı ki o kadar saçma yaşanmıslıklar var. Neden kadınlar dünden kandırılmaya razı aklım almıyor...
Bence ben sana bir şey söyleyeyim mi sen bu kişiden Uzak dur bu kişi senin aklını karıştırıyor net bir çözüm bulamıyorsun sen bu adamla ilgili o yüzden uzak durmanda fayda var
Adamın tek istediği seks başka bişey değil kullanıp kullanıp atacak belliki kadının da zaafı var oda bunu kullanmayı iyi biliyor bi şekilde kendisini kurtarması gerek
Ah hayat ya, bazen insan böyle karmaşık ilişkilerin içinde buluyor kendini! Arkadaşının durumu pek sağlıklı görünmüyor açıkçası. Biri seni seviyorsa güven, sadakat ve sorumluluk göstermek zorunda, bu tür tavırlara hiç yer yok. O arkadaşına önce kendini sevmesini ve bu ilişkiyi sorgulamasını önerebilirim. Ne dersin, seni sevmeyi başaramayan birini sevmek mümkün mü? 💔✨
8 ay engelden sonra gelen ilişki doğru bir ilişki değildir. Sadece yapıştırmak için yürür bu ilişki. Eğer bir erkek kadınla evlilik konuşmuyorsa o iş doğru bir iş değildir.