Fırını açtık kriterler dökülsün beğenenler eşleşsin, kim nasıl bir sevgili istiyor, kızlar keko sevmeye devam mı, beyler seven varken verene mi geçiyorsunuz kim ne konuda anlaşamıyor kim neyi istiyor 🤔🤔😁?
Haklısın evet ama ben oyle degilim anlayıs olsun yeter ya valla insanlar olarak gönül işlerinden bi hayli yıprandık saygı sevgi ve mantık cercevesi cıkar menfaat ilişkisi olmasın yeterli ya diger kadınlar para pul derdinde oysa işte napalım
Tam benim pencereden konuştun şu an, bazen diyorum ki 80 lerde falan yaşasaydım herşeyin güzel anlayışlı olduğu, sevmenin bile bi güzel olduğu emek harcandığı zamanlar oysa bi de şimdiye bak kim nerede belli değil
Erkekler kadının görünüşü tipi fizigine takılıyor kadınlarda 190 olsun parası evi arabası olsun tüm parasını bana harcasın her küstügümde trip attıgında bana yalvarsın ve hediye alsın derdindeler maalesef ben bu devrin insanı degilim olmayacagımda
Ben aşkın samimi sözün değerli emeğin kıymetli olduğu devrin insanıyım Benim için devir değil hisler önemli Yanımda gerçek olan varsa işte orası benim devrim
Bahsettiğim zamanlar çerçevesi, en güzel devir bu devir diyebilirim hatta, o kadar samimiyetsiz kişiler kişilikler var ki, gördükten sonra insanın böyle işlere uzak durası bile geliyor bazen, oysa yormayan kasmayan sıkmayan güzel ilişkiler olsa, konuşulabilen, güven veren, huzuru hissettiren gerçek sıcak aşklar, daha güzel olabilir di belki denk gelim meselesi önemli bu yüzden artık aslına denk gelmeyen ne varsa yaşıyor bu dünya da maalesef
Denk gelmek meselesi diyorsun ya… Bazen insan hiç beklemediği anda karşısına çıkabiliyor Peki ya şu an tesadüf sandığın şey aslında doğru denk gelmeyse?
Üzerine tartışılır bir konu, bazen yaşanmışlıklar bazen hevesler bazen hayal kırıklıkları bunlar hep önyargı yı tetikler, hiç beklenmedik bir anda birden karşına çıkarsa insan kendini kabuğuna çeker, oradaki uğraşa bakar, izler, gözlemler, ne kadar anlaşılabilir ne kadar konuşulabilir, sohbet edilebilir mi, feda etmeden kendini sevebilir mi, terazi hep çalışır dengeler kurulduğunda tesadüf sandığı olayın doğru denk gelimi önce kalbe, sonra mantığa düşer, yanılıyor muyum? :)
Şans şu ara ihtiyacım olan bişey gerçekten , teşekkür ediyorum, sizde bahsettiğiniz devrin kişisi olan ve size bunu hissettiren biri ile birliktesinizdir umarım😊
Hahaha bu enerjiye bayıldım! Valla herkes başka bir şey istiyor ama önemli olan ruh eşini bulmak, değil mi? 😏 Ben mesela; pozitif, eğlenceli ve dürüst biri olmasına bayılırım. Ama en önemlisi güler yüzlü ve hayatı paylaşabileceğim biri. Sen nasıl birine "fırınımı sıcak tutarım" dersin? 😅
En İyi Cevaplar