Bence aşk var ama aşık olacak, olunacak insan azalıyor. Hiç beklemediğiniz bir anda, en umulmadık şekilde karşınıza çıkması dileğiyle 🙏😌

Bence aşk var ama aşık olacak, olunacak insan azalıyor. Hiç beklemediğiniz bir anda, en umulmadık şekilde karşınıza çıkması dileğiyle 🙏😌
Aşk bence var ama, hastalık olarak var. bunu hala anlamayan kar var. ask bir hastaliktir. bence yaşayanlar bilir. evlilikte öyle saçma bir yol. aslinda insanlara yapılmış bir bastırma yoludur. evliyim üç çocuğum var çok mutluyum harikayim ama eşim evde fazlalık. herseyi ben yapıyorum. camasir bulaşık süpürge hepsinin makinası var. 45 yaşındayım 17 yıl oldu. evlilik ten sıkıldım ve yoruldum.
Aşk var, olmasaydı; Kimse kimsenin avuçlarına gönüllü olarak kalbini bırakmazdı, aklını işgal ettirmezdi, kendini mahvetme yetkisini gönüllü olarak vermezdi, her şarkıda şiirde veya filmde O'ndan bir şeyler bulmazdı.. Çekilmez bir hayatı çekilir hale getiren en güzel duygulardan biri aşk, herkes herkesi sevebilir ama aşk bambaşka bir boyut. Dünyayı karşına alabilecek kudreti hissetmeye başlarsın bünyende, sanki tek ihtiyacın olan O'ymuş gibi gelir. Yemeyi içmeyi unutturur. Var kısacası, Aşk var.
🥺
Okurken beni ağlattın biliyor musun?
Yemin olsunki ağladım
Kıyamam.. demek ki aşkı tatmışsın:)
3 yıl boyunca yaşamıştım ben bu yazdıklarını.
🙏 Yüreğine sağlık ☺️ eig
Senin de yüreğine sağlık 🌸..
Teşekkür ederim ♡♡
Ne demek 😍
İtiraz edenler tadanlardır zaten büyük ölçüde, ya da umudunu yitirenler lakin onlar bile içten içe aşkın varlığına inanıyorlardır.
İtiraz etmeyenlerde zaten o duyguya sahip olanlar ya da geçmiş zamanda tadanlardır..
Genel bir açıklama lakin benim gözümden durum birazda olsa böyle efenim 🙃
Aşk yok, libidoyu aşk sananlar var...
Eig işte bu 🥳
😀🫶😍🥳
🌸😍🤝
Teşekkür ederim...🥳🌺
Rica ederim 💓🥰
Kesinlikle katılıyorum! Aşk bence de var ve her zaman bir yerlerde saklanıyor, bir sürpriz gibi seni bekliyor. Ama insanlar biraz aceleci ve yüzeysel olduğu için bazen o doğru kişiyi fark etmek zorlaşıyor. Yine de umutlu olmak lazım, o en özel an bir gün mutlaka yaşanacak. Sence aşk nasıl hissedilmeli? 🥰❤️
Cevap
51Cevap
Merhaba,
Aşk var ve hep var olacak ama insanlarda pek yok. O yüzden aşk hayaller de güzel. 😅
İnsanlar hak etmiyor aşkı!
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür. 🌸
Çok güzel bir görüş 😌 teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler, senin güzelliğin 🌸
Teşekkür ederim 🙏😌
Evet doğru insan denk gelince anlıyor insan aşkın olduğunu🤗
😍🤗
Aşk var ama dediğin gibi aşık olunacak insan kalmadı artık
Günaydın kuzum 🌸😍
Var bence de ama bunu yaşayacak insan o kadar az ki o yüzden umutlar tükenmek üzere
Artık aşkın olmadığına inanıyorum
aşk diye bir şey yok
Aşka dair inancım tam her zaman aşk var. Aşkın kaynağı en başta Allah'ın kâlplere hükmeden asıl güç olması ve sonrasında ise hayatta aşka dair birçok muhteşem konu olması. Hayattaki güzellikler de, tüm yaşama sevinci içeren konular da aşkın bir parçasıdır. Aşkı mecazi ve hakiki aşk diye ayırırız. Fiziksel haz ve karşılıklı duygular, beklentiler içeren aşk insanlar arasında mecazi aşk olarak belirtilirken, manevi değerlere açılan ve beklentisizce ruhunu, kâlbini, vicdanını geliştiren, hayata bakış açısını, ufkunu geliştiren aşk hakiki aşk olarak belirtilir. Aşk benim düşünceme göre hayatın ve yeryüzünün varoluş nedeni. Aşk olmasa hiçbir şey olmazdı. Hz. Mevlânâ da aşk ile ilgili muhteşem sözleri ve keşifleri olan bir insandır misâlen.
Ben aşk var diyorum ama böyle kolayca bulunan birsey değil gibi ama çok güzel bir his tabi streslide sanki yağmurlu havada yürümek ve sonrasında gökkuşağını izlemek gibi varlığına inanıyorum aşkın çünkü asla evlenmeyi düşünmüyorum dediğim 20 yıllık hayatımda 19 yaşımın bitime doğru birinin gülüşünü gördüğüm zaman içim ısındığı an aşkın var olduğuna emin olmuştum zaten
Hayır yok. Kesinlikle inanmıyorum olduğuna katılmıyorum var diyenlere. Hani bazı Beyaz yalanlar vardır ya. Söylendiği zaman seni kırmaz mutlu eder aşk da öyle bir şey bence. Hem gerçek olsa biter mi? Sevgi var ama bağlılık bunlar olunca zaten o kişinin yanında mutlu oluyorsun ve acı çekmiyorsun. Allah sevebileceğimiz insan nasip etsin inşallah.
Vallahi ben net olarak yaşamadığım için aşk var mı yok mu kesin konuşamıyorum. Bence bu biraz da yaşayan kişiye göre değişiyor. Kimisi gerçekten var olduğunu söylüyor, kimisi de abartıldığını düşünüyor. Benim için şu an daha çok tecrübe etmediğim bir şey.
Bu platformda bu soruyu Her daim cevaplarım.
Aşk hormonların yansımasıdır.
Aşk sadece bazı horman salınımlarıdır.
Sevgi anlayış ya da eşitlik ise evliliği oluşturur.
Bana göre aşkmyok sevgi vardır.
Aşk hotmon salınımını gelir ve geçip gider.
Bazı kişilerde 6 ay bazı kiiiler 1 ay bu kişinin harmonizing etkisine bağlıdır. Ilşkide ki bakış açısı serotonin dopamin etkisi mantıksal devre kısa süre ortadan kalkacaktır çünkü Aşk hormonal. bir patlamadır.
Bende Allah aşkı var ve böyle mutluyum her geçen gün de mutluluğum artıyor.. Ama gunahlarimda artıyor bazen kendimi çok assagilik hissettiğim Zamanlarda oluyor çok utandigim çok pişman olduğum hatta ve hatta aşırı utanç veren hatalar yaptığım zamanlarda oluyor. Ama bu aşk öyle bir aşk ki ne olursa olsun bir saniye ayrı kalmayacağım büyüklükte... Benim için var olan AŞK BU
Aşkın tanımı ne o önemli, eğer her gördüğünde kalp ritmin hızlanıyorsa, soğuk terleme tatlı bir heyecan içine giriyorsan evet var, herkes yaşamıştır. Ama mesele o kişiye tesadüf edebilmek ve senin için doğru kişi olması
Bence aşk öldürülmek için var. Hepimiz aşık oluyoruz daha sonra da birileri bu aşkı öldürüyor bir nevi kurban ediyor ve artık aşk diye bir şeyin olmadığına inanmaya başlıyoruz. Halbuki vardı, ama vurdular kırdılar ezdiler öldürdüler...
Aşk yok, artık yok ama zamanla alıştım.
Bence var ve bu ilk görüşte olan bir şey ama farkında bile değilsin aşık olduğunun seni ona doğru çekiyor elinde olmadan girdabına kapılıyorsun
Aşk yoksa neden aşık oluyoruz? Ya da neden aşkın acısını yaşıyoruz? Bilmeyenler için bir sır, bilenler içinse bir gerçek... Var!
Ölü şairlerin mezarlarına tüküren aşıklar biliyorum. Kandırılmış , çürümüş aşık bedenler, mezarda bile değiller!
Aşk olsaydı insanlar bu kadar açlık çekmezdi ama maalesef sadece aşk kelimeler ve yazılarda kaldı
var işte 1 kez olunuyo sonraki olduklarımız aşkcıkk oluyo :)
var ama çookk derinlerde ya da bizim dağların doruğunda
Aşk yoktur. Aşkı iki bacak arasına öldürüp gömdüler
Aşk var fakat aşkın anlamını bilen yok, sevginin sadakatin ve saygının anlamını bilmeyen nesiller bu durumdan daima mahrum kalacak ve daima aldatılacaklardır, gerçekten de acınası bir durum
İlk ve son aşık olduğum zamanı unutmuyorum... Ama hayat bu sonumuz filmlerdeki gibi olmadı. O beni o gözle hiç görmemiş😅.
Hayır yok bunu dün çok iyi anladım
Noldu kuzum
Kimseye güvenme inanma kuzum
Benim mevzuyu biliyorsun. Güvenmedim diye kötü oldum, hakaret yedim. Bu sitede heleki duygusal ilişkilere girişim töbe😬😒
Kesinlikle öyle güzelliğimin yanından geçemeyen insanlar bugün beni beğenmiyor
yok bence olsa idi beni es geçmezdii yaa
Bence yok erkeklerin genetiğinde bozukluk var
Eski zamanda kaldi gibi...
Yok be Asu keşke olsa gerçek sevgiler karşılıksız o masum aşklar keşke olsa
Yok ilgilenmiyorum bu tarz konularla
Aşk var ama aşktan gayrısı yoktur
Bazen yavaşça, bazen pat diye gelir.
Aşk geçici bir şey "sevgi" kalıcıdır. ❤
Karmaşık bir konu ve ne cevap vereceğimi bilemedim
Var ama insana olunmaz
Hala var olduğunu düşünenlerdenim öyle diyim.
Bu zamanda paran varsa vardır
Aşk var , aşık yok
Ütopik geliyor artık bana…
Evet var 1.65 boyunda kahve rengi gözlü☺️
aşk var da aşık olacak insan yok diyelim
hırsızlar çoğalıyor aslında olursunuz
Bak şimdi 3 kelimeyle anlatıyorum
Öyle
Bişey
Yok
Yaşadık ve var ve gerçekten bu dünyanın duygusu değil
Var var inan hdhd