Aşk İlişkileri Aşk var mıı sizce? minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce aşk var mı inanıyormusunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncelliyorum Aşk var mıı sizce? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Aşk var evet..ancak bizi ne zaman bulur onu bilemiyoruz işte 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk diye bir şey yoktur haz vardır helede bayanlar karşı taraftan haz alınca aşık oldum ayrlamıyom kopamıyom dıye salya sumuk ağlarlar 😏 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İnanmıyorum yalandan düzenbazlıktan dusuncessizlikten ibaret 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl asla inanmıyorum seks cinsellik için yalan dolan dolu bi kavram bir nevi çıkar ilişkisinin deorik adı oldu 1 0 Yorumla
SehzadeSelim2 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hayır inanmıyorum millet aşkı sakız etmiş çiğniyor buda benim komiğime gidiyor :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşkın adını seks koydular ona da doydular güzelim arama bosuna 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olm yazdık ya Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. 15 yıl geçmiş özlersin aşk var 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Inanıyorum var. Yaşamın kaynağı aşk 1 0 Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Var ama biz onu hep insanlarda arıyoruz 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tutkunun zirve halidir diyelim. 1 0 Yorumla
Mallikkck Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tabiki de var bu kadar insan evlenip mutlu olmazdı 1 0 Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı. 💛Galatasaray var❤️ 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Heran var aşk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk var evet..
ancak
bizi ne zaman bulur onu bilemiyoruz işte
Aşk diye bir şey yoktur haz vardır helede bayanlar karşı taraftan haz alınca aşık oldum ayrlamıyom kopamıyom dıye salya sumuk ağlarlar 😏
İnanmıyorum yalandan düzenbazlıktan dusuncessizlikten ibaret
asla inanmıyorum seks cinsellik için yalan dolan dolu bi kavram bir nevi çıkar ilişkisinin deorik adı oldu
hayır inanmıyorum millet aşkı sakız etmiş çiğniyor buda benim komiğime gidiyor :D
Aşkın adını seks koydular ona da doydular güzelim arama bosuna
Olm yazdık ya
Uğradığını görmedim 😂😂😂
15 yıl geçmiş özlersin aşk var
Varda şansına artık denk gelene
Inanıyorum var. Yaşamın kaynağı aşk
Var ama biz onu hep insanlarda arıyoruz
Tutkunun zirve halidir diyelim.
Tabiki de var bu kadar insan evlenip mutlu olmazdı
inanmiyorum , herkesin amacı seks
Var yaşadım
Hayır yok