kızlar merhaba 🌸 Bağdatlı bir sevgilim var. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz, enerjilerimiz uyumlu. Hem çok iyi bir insan hem de yakışıklı, ayrıca çok merhametli ve kedileri çok seviyor (ortak yönümüz 🐾). Düşünceleri de oldukça olgun, açıkçası bu yönü de çok hoşuma gidiyor 😍 Bana değer verdiğini her zaman hissettiriyor. Türk kültürüne de oldukça hâkim, çok ilgili biri. Yanında kendimi hep mutlu hissediyorum. Türkçe konuşuyoruz, iletişimimizde hiçbir sıkıntı yok. Ben 29 yaşındayım, o 27. O bilgisayar mühendisi, ben hemşireyim. Ben Türkiye’deyim, o Irak’ta yaşıyor ama Irak’ta kalmak istemediğini, Türkiye’ye gelmek ve burada yaşamak istediğini söyledi. Yaklaşık 2 aydır konuşuyoruz ve ilişkimizi ciddi düşünüyoruz. Maddi durumu da gayet iyi.
Güven konusunda da hiç sorun yaşamadım. Hayatıyla ilgili her şeyi açıkça anlattı, hatta Instagram şifresini bile verdi. Uzak mesafe olmasına rağmen sürekli iletişimde olduğumuz için sanki hep yanımdaymış gibi hissediyorum. Sevgisini göstermekte de hiç çekingen değil 💕
Sizce kızlar, böyle bir ilişkiye devam etmeli miyim yoksa yol yakınken vaz mı geçmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer