Ben flört olduğum çocuğun bazi hareketlerini unutamıyorum ya aniden aklımda canlanıyor nasıl unuturum?

Biz sosyal medyada tanıştık bir ay boyunca sonra reel hayatta bi kere buluştuk kendisini açıkçası pek beğenmedim ama o kadar süre konuştuk bunun hatrina çekip gitmekten ise biraz durim dedim sahile gittik oturmaya neyse beni beğendin mi diye sordu sustum sadece sonra karşımda üzüldü ki tamam dedim bi deneyelim sonra yanında oturmam ya da sarilmam için baya israr etti kabul etmedim sonra eli kolama çarptı döküldü üstüm islanmasin diye kalktım yanina oturmak durumunda kaldım neyse öyle böyle derken sarıldı yanağımi tüm yüzümü öptü dudaklarımdan öpmek isteyince ittim kabul etmedim bi kaç kere de israr etti bende eğer öyle bişey yaparsan giderim dedim çünkü daha önce kimse ile opusmedim ve benim için büyük bişey yani ama ayni şekilde ilk defa bir erkeğin elini tuttum ilk defa bi erkek sarıldı öptü başta kötü bir niyetimi var diye düşündüm yoktu olsaydı şimdiye kadar belli olurdu ama ilk buluşmamızdan sonra baya bi değişti bende ayrıldım ikinci bi buluşma olmadi ama şöyle bişey var bazen en saçma zamanlarda aklıma geliyor hatta bi ara süreklilik arz ediyordu ama şu an iyi gibi ben ne yapsam bunları aklimdan silebilirim

Ben flört olduğum çocuğun bazi hareketlerini unutamıyorum ya aniden aklımda canlanıyor nasıl unuturum?