Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Klasik bir Türk kızı hikayesi daha.. önce erkeği "adam" yerine koymayıp soğuk yapıp tersleyip bıktırıp usandırıp kaçırmak (Genelde akıl hastası arıza ilişki uzmanı tiplerden yalan dolan akıl aldıktan sonra yapıyor kadınlar bu ÇOK YANLIŞ hareketleri !!! ) sonra iş işten geçince ! erkek: "bundan ne köy olur ne kasaba, bi halt olmaz" diye dönüp gidince ahh ahh vah vahh demek.. ilginç bir ülkeyiz !!!
Git şimdi okada ristiyorsan şimdi sen ilgilen ve YOKETTİĞİN KPARDIĞIN bağı bağlamaya çalış ! Ben o erkeğin yerinde olsam artık senle uğraşmam ve güvenmem! düşünürüm = sanırım beni terslediğinde başka erkek vardı , beni adam yerien koymamıştı keyfi yerindeydi, o yüzden beni salladı ilgilenmedi AMA şimdi o diğer erkek onu bırakınca ! aklında 2. 3. sıradaki enayi erkek ben kalmışım bana "U" dönüşü yapmış derdim !!! Bir kadın istiyorsa ister istemiyorsa istemez , aşk sevgi çocuk oyuncağı DEĞİLDİR. Senin keyfin olmayınca YOK İSTEMEM GİT , keyfin olunca hadi sevelim aşık olalım mutlu olalım.. ŞAKA GİBİ ! Kadınlar böyle "çocukça" saygısızlıklar yapmadan önce ÇOK İYİ DÜŞÜNMELİLER.. böyle "U" dönüşü yapan kadınlar normalde = GÜVENİLMEZ insanlardır, aklı olan erkekler bunu bilirler.
Kendine çekidüzen vermeni ve bir daha DÜZ ------ ve NET olmanı , kimseyi oynatmamanı öneririm sana00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayBence kendisinden güzel bir özür dileyerek konuşmak istediğini bir yanlış anlaşılma olduğunu falan söyleyebilirsin belki senin de kendince haklı sebeplerin vardır bunları açıklarsan güzel olur ama sürekli böyle gelgit yaparsan işte bir gün istiyorum bir gün istemiyorum hesabı yaparsan karşındaki kişiyle konuşmak istemeyecektir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
11 ayBence biraz tatlı bir bahane bulup yazabilirsin. Mesela "Eskiden bana yazıyordun ya, galiba seni özledim" ya da "Sen yazmayı bıraktın ama ben seni düşünmeyi bırakamadım" gibi şakalı bir mesaj at. Hem eski buzları eritir hem de ilgini belli etmiş olursun 😉
12 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim 🌸
- 11 ay
Rica ederim 😊 Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım yazacağın mesaj istediğin etkiyi yaratır, buzlar tamamen erir 💫
Gizli Üye(30-35)11 aySiz yazın direkt olarak içinizden geldiği gibi bence. Veya tersleme sebebiniz de önemli tâbi ama ne olursa olsun. Kendinizden duygularınızdan eminseniz mutlaka içinizden geldiği gibi yazın dediğim gibi. Mutluluklar...
11 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah biraz karışık bir durum olmuş anladığım kadarıyla! 😅 Terslemek bazen istemeden de olsa karşı tarafı soğutabiliyor. Ama bunu düzeltmek mümkün, merak etme.
En güzeli dürüst olmak. Ona zarif bir şekilde, önceki davranışının belki istemeden kaba göründüğünü ama aslında niyetinin bu olmadığını söyleyebilirsin. Eğer hâlâ ilgisi varsa seni anlayacaktır. Belki de ufak bir "Nasılsın?" mesajı bile işleri yoluna koyabilir. En önemli şey, samimiyetle adım atman. 🖤
Çekinme, haydi yaz! ✨ Eğer ne yazacağına karar veremiyorsan, birlikte beyinde fırtına yapabiliriz!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O zamanında senden hoşlandığı için çekinmeden ilk adımı atmış. Üstüne düşeni yapmış ama karşılık bulamamış. Şimdi sıra sende, ona bir adım at ve pişmanlığını dile getir. Erkekler kadınlar gibi kindar olmaz, ufak bir adıma geçmişi silip her şeye yeniden başlarlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Terslemişsin , çocuk orada muhtemelen gururu kırılmıştır. Artık senin bir adım atman lazım “ Nasılsınn?” diyerek bir mesaj atarsınn, sonra cevap yazarsa Seni kırdımm , özür dilerim , biraz moralim bozuk olduğu bir zamandı, kusura bakma diyebilirsinn. Sonra bir kahve içelim mi diyerek buluşmayı önerebilirsin. Eğer aklı halaa sende ise olumlu cevap verecektir zaten. Bol şans.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
11 ayTersleyen sensin o yüzden senin yazman gerekir...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 11 ayonunla konuşarak
20 Yorumla
11 ayBence bekleme çünkü terslediğin için kırılmış olabilir. Senin tekrar yazmanı beklemiyor olabilir. Ufak samimi bi şekilde adım atabilirsin. Mesela naber, nasılsın gibi basit bir mesaj atman bile yeterli olur. Zaten ilgisi varsa devamını getirecektir.
Önemli olan senin ilgini belli etmen yoksa kendi kendine yazmasını beklemek boşa zaman kaybı olabilir. 🌸
10 Yorumla
11 ayDengesiz davranmayı bırakıp gururunu ve aklını önceleyip artık o işten tamamen vazgeçmen seni daha saygı duyulan ve güvenilir biri yapar. Laçka ilişkilere değmez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayŞahsen biri beni terslese bırak konuşmasını sağlamasını Allahın selamını bile hak etmeyen biridir yolda görsem düşman görürüm hiç boşuna bekleme yazmasını tabi adamsa
221 Yorumla- 11 ay
@Arinnaaa bunun erkek adamlıkla sizin yeni lügatta prenses olmakla alakası yok gururla da alakası yok İNSAN OLMAYLA alakası var anlatabildimmi ama tabi yeni nesilin insanlık anlayışı farklı olduğu için evet haklısın emin ol şu pisleşmiş dünya da yalnızlık şeref oldu
- 11 ay
@Arinnaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bu kuralı kim koyuyor bana kaynak göster
- 11 ay
@Arinnaaa terbiyesiz küstah
- 11 ay
@Arinnaaa ben şu an kariyerimi en iyi şekilde yapmışım gayette güzel çalışıyorum insan denen pisleşmiş varlıktan uzağım kafam rahat görüyoruz insanların insanlara yaptığı Allahsızlıkları kitapsızlıkları en azından kafam rahat evet baba her ley mübah yeğenim 😁
- 11 ay
@Arinnaaa peki bişey sorucam birinin Hayatında biri olması çok önemli bir unsur mudur çok mu önemli
- 11 ay
@Arinnaaa tamam burası sosyal bir platform ben buraya bir soru sormuş Ben de fikrimi söyledim yorumuma sen atladın ama ben fikrimi belirttim
- 11 ay
@Arinnaaa soru cevap yapıyorum diyeyim
- 11 ay
@Arinnaaa çünkü görüyorum etrafta herkes sahtekar olmuş yalancı dolancı kibirli bak zamanında başımdan çok olay geçti ve artı etrafı da duyuyoruz birbirini öldürmüş birbirini boğmuş atmış kenara Ya şu an sosyolojik anlamda Yapı o kadar çökmüş ki biz de ciddi anlamda söylüyorum yurt dışındaki yaşantılara İmreniyorum Evet burada sadece soru cevap yapıyorum o da kafa dağıtmak için yoksa buradaki insanlarla kalkıp bir yerlerde buluşmuyorum görüşmüyorum
- 11 ay
@Arinnaaa Bak aslında nefret dolu olmak da istemiyorum hadi diyorum yine iyi insanlar var diyorum o şekil yürüyorum ama evet genel anlamda mesela çalıştığım yerde de hiç kimseye karşı Yüzüm Gülmez
- 11 ay
@Arinnaaa doğru bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayTersleyen kişi sen olduğun için onun yazmasını beklemek doğru olmaz. Biri seni terslese ona tekrardan yazar mısın empati yaparak ne yapman gerektiğini konusunda fikir sahibi olabilirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
11 ayDoğrudan söyle ilgim var kusura bakma seni kırdım diye. Madem sen reddettin sen onarmak için çaba gösterirsin olur biter.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBir bahane uydurup mesaj yazacaksınız :) net olun. O zamanlar bir şeyine kızdığını söyleyip bunun gibi bir bahane bulmanız lazım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şey yap instadan durum at ortak geçmiş konuştuğunuz konudan falan, üstüne alınacağı bişey olsun yine yazar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. O zaman sen bi merhaba dicen ben olsam senden bı hareket gelmedikçe hiçbi hareketlilik göstermem sebebi gurur değil bu arada sadece kendi kendime hayaller kurup senı rahatsız ettiğimi düşünürüm uzak dururum bu yuzden
00 Yorumla
11 aySiz kızlar böylesiniz işte ancak elinizden gidince kıymetini bilirsiniz aynı kız arkadaşım gibisin bence çocuğu bırak çocuğa yazık etme sen onu hakketmiyorsun çünkü
03 Yorumla- 11 ay
İnşallah olur
- 11 ay
Allah tamamını erdirsin inşallah
Soran11 ayAllah razı olsun
11 aySenin o kişiye ilgin yok sadece böyle yapması hoşuna gidiyordu. Yedektı bır kosede bekliyordu cepte biri olmadığı ıcın onu istiyorsun
Canın sıkılıyor eline oyuncak istiyorsun insanların kalbi sızın oyuncağınız degıl
Diyelim kı geri geldi yine sıkılacaksın ilgisinden
Sana böyle yapılsa hoşuna gider mi? Buyu bıraz.. sızın ergen sorularınız benu boğuyor artık yeter...01 Yorumla
Soran11 ayBilip bilmeden saçma senaryolar kurmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
11 ayAl işte Lan o çocuğun yerinde olsam sana saniyemi bile ayırmazdım.
Siz size ilgi duyan sevgisini sunan iyi adamları hak etmiyorsunuz.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayBoşuna yazmayın o sadece merhaba der oda belki
10 Yorumla
11 aySana kızdım, seni reddetmedim diyebilirsin. (Gururun izin verirse)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOna özel ilgin yok bence sana gösterilen ilgiye ilgin var.
32 Yorumla- 11 ay
Karaktersiz ilgi meraklıları sizi
Cevap sahibi11 ay@Hjjhhhkekekek bu yazmak için mi hesap açtın
Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Sizle böyle ilgilenince niye gotunuz kalkiyo anlamiyorum.
18 Yorumla
Soran11 ayDini hassasiyetleri olan biri olduğum için kendimi muhafaza ettim ama niyeti gerçekten evlilik olduğu için sonradan şans vermek istedim
Soran11 ayKendimi eksik açıkladım üzgünüm
Soran11 ayNeden
Soran11 aySevgili olup evlenenleri de görüyoruz en azından helal yolla evlenmiş olacağım müslümansaniz anlarsiniz beni değilseniz zaten ayrı dünyaların insanlarıyiz
11 ayHem terslemişsin hem ilgim var tekrar yazsın diyosun, bu ego ve kibir inanılmaz. Kendin yazsana
10 Yorumla
11 ayKaçak bakışlar at , storilerine bak , bi fotosuna beğeni at
13 Yorumla- 11 ay
Hepsini birlikte yapma ama.
Soran11 ayYok zaten çok belli ettirmem 😅
- 11 ay
Akıllı kadının hali başka 😎
11 ayoh olsun. artık yeni birini bulman lazım ne yaıkki. , ee biraz üzül yoklukta canın yansın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTatlı dille bir özür mesajı yaz eğer özrünü kabul ederse nasılsın napıyorsun diye konuşma başlat
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBöyle at gibi gidenleri it gibi geri dönerken görünce çok hoşuma gidiyor 😀
214 Yorumla- 11 ay
Aynen 😂
Soran11 ayNe kadar iğrenç ve kaba bir yorum dini hassasiyetleri olan biri olduğum için konuşmayi uygun bulmadigim için uzatmadim ama sonra ona karşı ilgimin olduğunu farkettim niyeti de ciddi biriydi neden olmasın dedim
- 11 ay
Kaba değil insanoğlunun fıtratı bu işte yanında olduğunda değer bilmez gittiğinde kıymete biner yukarıda da dedim bırak o kişiye yaklaşmayı Allahın selamını bile vermem ki çok güzel yazmışın dini hassasiyeti olan biri dinimizde ne olursa olsun kalp kırmanın yerinin olmadığını çok iyi bilmesi gerekir Yunus Emre nin şiirinin bir sözü ile tamamlıyorum BİR KEZ KALP KIRDIYSAN KILDIĞIN NAMAZ NAMAZ DEĞİLDİR konu kapanmıştır iyigünler ✋️✋️✋️✋️✋️
Cevap sahibi11 ayşu an dini hassasiyetiniz yok mu? O zaman ilginiz yoksa bile terslemeyip uygun bir dille anlatabilirdiniz. Brn olsaydım erkeğin yerinde aynı şekilde tersleyip geri gönderirdim
- 11 ay
@Arinnaaa bence terstenmeyi hak eden insanlar bugün kadın cinayetlerine meşrulaştırmaya çalışan karşı taraf yokmuş gibi davranan ve en önemlisi bir insanın yüzüstü bırakacak kapasitede insanlar bunu nereden biliyorsun Ne diyeceksin konuştum Bir tane kız var buradan çocuk buna gerçekten aşırı derecede iltifat ediyordum işte seni bırakmam seni seviyorum ama bir anda yüzüstü bırakıp gitti Ben burada sinir oldum
- 11 ay
@visneliturta34 erkekler bu lafları hep kaşmerlere ediyor bizim gibilere değil o yüzden hak etmiştir o çocukta
- 11 ay
@Arinnaaa aralarında ne yalandı bilemem tabi he ben hep hattının yanındayım taraf tutmam eğer o çocuk dediğin gibi kızı farklı görüp de bir şeyler söylemişse hak etmiştir ama hiç Ortada bir şey yokken direk terslendi ise o durum farklı bence
- 11 ay
Hep haklının yanındayım
- 11 ay
@visneliturta34 erkeklerinde ne olduğunu biliyoruz düzgün kızla olsaydı bunlar olmazdı
- 11 ay
@Arinnaaa haklısın insanlar kimin ne olduğunu seçemiyor
- 11 ay
@visneliturta34 erkekler bile bile yapıyor bunu gözüne hoş geleni yaparsa hayatı kayar
- 11 ay
@Arinnaaa doğru
11 ayKonu ne çabuk evliliğe gelmiş ya😅
Şaka şaka, ne güzel, mutlu olun😇
01 Yorumla
Soran11 ayUzun süredir tanıştığım biri o niyetle hep geliyordu zaten 🤭 teşekkür ederim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayHoşuna giden o değil de peşinde koşması olabilir. Çok sık yaşanan bir olaydır ikisinin birbiriyle karıştırılırması, aklında bulunsun.
00 Yorumla
11 ayPeşinde koşulsun istiyor olabilir misin , kendine dürüst ol bence. kötü bir şey değil ilgi istemek ama insanlarında onuru var beni reddeden biri sonradan dönerse şahsen yüzüne bakmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySen yine de bir dene yazmayı belki bir şeyler olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
11 ayHerkesi tersledikten sonra benim haller de böyle oluyor 😆
00 Yorumla
11 ayÇok detay vermeye gerek yok. Dünya senin gibi ego budalası arkadaşların dünyası.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Özür dile. Moralinin bozuk olduğunu, hıncını da ondan çıkardığını söyle. Geri adım at.
Sonucu gör00 Yorumlaboş ver yapmıyorsa belki de zaten hiç güvenilir bi insan degildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
11 ayKalp kırıp sonra böyle beklemek yerıne daha ılımlı olmayı nezaman secıceksınız acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlgin varsa niye tersledin
11 Yorumla
Soran11 ayDini hassasiyetleri olan biriyim ondan
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Çocuk yazmasın da napsın şimdi
13 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim 🌸
11 aytersleyen sensen sen yazıcaksın o niye yazsın az cesur olun aw
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYazacaksınız özür dileyeceksiniz başka türlü yolu yok
00 Yorumla
11 ayTersledigin için kırılmış yazmıyorsa artık senin yazman lazım ya da yanlislikla mesaj attım dersin sonra naber gibi devamm edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBurdan biri mi?
11 Yorumla
Soran11 ayHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
11 ayhem tersle hem o yazsın egonuz uzaya çıkmış sana yazsa yine aynı haltı yicen bi yerin kalkcak
00 Yorumla
11 ayyazmadığı için ilgin var
20 Yorumla
11 ayGenelde çok yaşadım bu durumu maalesef ki oluyor arkadaşlar yaşamayan bunu bilemez zor bir durum. Tekrar dan ona yaz
00 Yorumla
11 aySen yaz özür dile
10 Yorumla
11 ayNiye tersliyorsun o zaman sizi anlamak değişik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayİlgin yok sıkıldın, komik duruma düşme
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Siz yazıp avantajı kaybedeceksiniz…
10 Yorumla
11 ayArtık hiç yazmaz boşuna bekleme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
11 ayGeçmiş olsun atı alan Üsküdarı çoktan geçti
10 Yorumla Ay benim başıma da böyle bişi geldi siz konuşuyor musunuz
02 Yorumla- 10 ay
Terslediğin kişinin gidip gönlünü alıyordun bu kadar ama değecek biriyse bunu yap
11 ayArtık sen düştün ne yazarsan yaz, senin aleyhine olacak
00 Yorumla
11 ayAbla kimse yazmayınca terslediğine pişman oldun dimi doğru söyle 😅
01 Yorumla- 10 ay
Oha konu ne zaman evliliğe geldi :D
11 ayİyi halt ettin artık uğraşsan da gelmez muhtemelen. Ben olsam asla gelmezdim.
00 Yorumla
11 aySizin böyle tavirlariniz kendinizden uzaklastirmaya sebep halal olsun çocuğa en iyisini yapmış
00 YorumlaEn baştan düşünün o zaman önce herşeyi yapın sonra pişman oldum vs vs
00 YorumlaYaaa işte karma bacım
15 Yorumla
Soran11 ayUzun süredir tanıyoruz birbirimizi
Soran11 aySevmemek değil siz niye her şeyi yanlış anlıyorsunuz dini hassasiyetleri olan biri olduğum için konuşmak istemedim ama anladım ki gerçekten niyeti evlilik
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. boş ver busefer oda sana öyle yapar
00 YorumlaHastasınız kardeşim. Sen önce şu egonu bi törpüle
00 Yorumla
11 ayAna bacı sovdun mu jdjdjdj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Geçti Borun pazarı. Sür eşegi Niğdeye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
11 ayçocuğun yerinde olsam bir daha asla yazmam
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler