Bugün işe giderken onun erkek kardeşini görünce aklıma geldi , onu çarpasım geldi (ciddiyim) sinirlerim bozuldu sabah sabah, neyseee Recep Ustanın ikizidir görüşü gülüşü ses davranış. Bunları karşı karşıya koysak, birbirlerinden ayırt edemeyiz.

Bugün işe giderken onun erkek kardeşini görünce aklıma geldi , onu çarpasım geldi (ciddiyim) sinirlerim bozuldu sabah sabah, neyseee Recep Ustanın ikizidir görüşü gülüşü ses davranış. Bunları karşı karşıya koysak, birbirlerinden ayırt edemeyiz.

üre sonra öğrendim tabii. Benim sadık sevgilim bir kızla korumasız bir şekilde "takılmış" ve durumu öğrenince artık çok geçmiş. Onun beni aldattığı yaşıma sadece 1 ay kaİlk kez 9 yaşımdayken aşık oldum. O zamanlar o 12 yaşında falandı. Hep yanıma gelir yanağımı sıkar ve gülümserdi. Çocuk aklı tabii sevinir tüm arkadaşlarıma Biz evlenicez kesin falan derdim ahaha. Annemle annesi çok yakın arkadaşlardı, Ben hep kız kardeşiyle oynardım o da ara sıra gelir ve bir birimizi görünce gülümserdik.5 yıl sonra, ben 14 o 17 yaşındayken odada yalnız kalmıştık, önümde durdu uzun bir süre, eğildi ve dudaklarımdan öptü:) Tabii olayın şokuyla ne yapacağımı bilemedim dondum kaldım. Kısa bir süre sonra geri çekildi ve bir birimize sıkıca sarıldık. O an anlamıştım ilk ve son sevgilim olacağını. Sevgili olduğumuz dönem o kadar iyiydi ki anlatamam. Doğru, yaşımız küçüktü falan ama birbirimizi deli gibi seviyorduk. Aradan 2 yıl geçti, sevgilim mezuna kalmıştı ve o lanet gün geldi. Üni tercihleri açıklanmıştı ve o 560 km ötede bir okul kazanmıştı. Gitmesini istemiyordum çünkü uzak mesafe ilişkilerinin sonu pek hayra alamet değildi. Neyse gitti ve ilk 1.2 yıl gerçekten mükemmeldi. Sanki hiç uzak mesafe değildik. Ama huzurlu günlerimiz çok çekmedi. Hep bir güvensizliği vardı, onu aldattığımı iddia ediyordu. Ne kadar inkar etsemde inanmadı ve ayrıldık. Üzerinden 1 yıldan az bir süre geçti, annesi davetiye ile evimize geldi. Evet evet evlendi ama olayın ayrıntılarını kısa sldı ama onun 3 aylık bir kızı var. Umarım bana yaşattıkları kızının başına gelmez. Saygılar.
Evet hatırlıyorum 5. sınıfta aşık olmuştum ona, ortaokuldan mezun olana kadar hep kalbimdeydi bunu öğrendiği zaman beni müdüre şikayet etmişti biraz olay çıkmıştı, tabi şuanki aklım olsa "elinizde hiçbir delil olmadan bana nasıl kızabilirsiniz" derdim ama çocukluk işte böyle böyle geçti gitti liseye başladım aradan 3-4 yıl geçmişti onu unutmuştum bir gün çantamda bir mektup buldum nasıl geldi kim getirdi bilmiyorum, o yazmıştı 🙂 evet doğru okudunuz, beni zamanında üzmesinin tamamen çocukluğa bağlı olduğunu yazmıştı ben okuldan çıktıktan sonra beni sürekli Düşünüp benden hoşlandığını yazmıştı Bi de telefon numarası,
Bırakmıştı... yazdım hatta ona kolumdaki bilekliği yolladım her seferinde evde değildi şehir dışında bir yere gittiğini öğrendim sonra yazıp durumu sordum falan beni aileme söylemekle tehdit etti beni rahatsız ediyorsun dedi Bi güzel duygularımla oynadı o gün bitirdim gözümde, aradan 1 yıl geçti benle konuşurken o şehir dışındaki yerde sevgilisi olduğunu öğrendim benim duygularımla oynarken sevgilisi varmış sonra o kızla evlendi geçenlerde duydum boşanıyorlarmış mutlu değillermiş🙂 çok üzüldüm onun adına sonuçta yuva kurmuşlardı ama bu da bir gerçek ki kimsenin mutsuzluğu üzerine yuva kurulmuyor.
Teşekkür ederim birtanem 🖤✨
Rica ederim 🌸💞
Çok yakışıklıydı ama çok p"içti ilk aşkıma Baktım ya İnstagram'dan değişmiş bayağı hani lisedeki gibi değil aynı kalmıyorlar 😂
😂😂
Şimdi düşünüyorum da Burak vardı o daha tatlıydı ama en yakın kız arkadaşım buna aşık diye hiç o gözle bakmadım şimdi olsa bakarım 😂😂
AHH Burak ahh 😂😂
İlk aşk sayılır mı bilmiyorum ama şimdi tebessümle hatırladığım bi olay var. Lise 1'de bi kızdan hoşlanıyordum İsmi X olsun. İkinci sene aynı sınıfa düşmüştük. Konuşurum felan diye düşünürken bi gün derste arkadaşımın (adı B olsub) bakışları dikkatimi çekti. Dedim hayırdır, nereye bakıyorsun? Konu açıldı o da X'den hoşlanıyormuş. Duyunca bişiy demedim. Kız yengemiz di artık. Neyse bu kıza bayağı aşık oldu. hatta kız için sınıftakilerden biriyle kavga bile ettik. Ama bizimki bir türlü konuşamadı kızla. Bi arkadaş grubumuz vardı bu kızda içimizdeydi. Okulda bütün vaktimiz beraber geçiyordu. Ama bizimki bir türlü konuşamamıştı. Aradan 6 aydan fazla zaman geçti. Bigün sabah kızla sınıfta oturduk sohbet ederken B ile göz göze geldik. Derse girince sana bişiy sorucam ama dürüst ol dedi. Tahmin ettim soracağı soruyu ama sormadı. Birkaç gün sonra ısrar edince, sen X'den mi hoşlanıyosun dedi. Evet demedim. Aramızın açılmasından korktum. Aradan uzun zaman geçti hemen herkes başka bir yere savruldu. X ile iletişimimiz yoktu. B ile hala görüşüyorduk. Başka biri ile evlilik hazırlığındaydı. Farklı şehirlerde idik. Bir gece telefonda yine, sana bişiy soracağım dedi. Hatırlıyor musun? Sana bir soru sormuştum sende hayır demiştin dedi. O sorunun gerçek cevabı neydi? dedi. Dedim, sence neydi. Neden söylemedin? dedi. Dedim, seni kaybetmekten korktum. Sonra o unutamadığım cevabı verdi. Bizim dostluğumuz bi kızdan önemli mi? Aşk hikayesi sayılır mı? bilmiyorum ama aşk konusu geçince anlatmak istedim.
Ah Peri kızı, ilk aşkın o karmakarışık hisleri, işte tam da böyle kafa karışıklıkları yaratır! 😂 Birini görünce geçmişteki tatlı ya da tatsız anların etkisiyle minik "çarpışma" isteği hissetmek çok normal aslında, insanız sonuçta. Bu arada fotoğraflar çok hoş, hangisini seçersen seç yanlış yapmazsın. 🙈 İlk aşkın sana ne hissettirdi, seni en çok etkileyen neydi, onu hatırlıyor musun? 🤍
İlk aşkın sana ne hissettirdi? Hmmmm ölürsem mezarıma gelmesin desem yeterli mi? ve hiç bir şey hatırlamıyorum
Vay Perikızı be, demek "mezarına gelmesin" modundasın, anılar epey yoğun travma galiba! 🤦♀️ Ama bazen unutmak en güzel ilaçtır, dimi? Bir de böyle hislerin üstüne düşündükçe insan iyice dağılıyor. Salla gitsin, sen şimdiki aşklara odaklan, yaş 21, önünde kocaman bir hayat var, tatlı kavgalarıyla yeni anılar biriktir! 💕
Yok canim ciddiyim
Aşka Kuşko bile travma olduğunu anlamış.
Cevap
75Cevap
İlk aşkımı düşündüğümde içimde hem tatlı hem de biraz buruk bir his uyanıyor. Her şey saf ve hesapsızdı, ne gelecek planları vardı ne de büyük beklentiler. Sadece kalbimin hızla atmasını sağlayan bir heyecan ve göz göze gelince dünyayı unutturan o masum anlar. Küçük tartışmalar, anlamsız kırgınlıklar olsa da her şey çocukça bir saflıkla geçip giderdi. O günlerde hissettiğim duyguların berraklığı bugün bile aklıma geldiğinde yüzüme ince bir tebessüm bırakıyor. İlk aşk, insanın kalbinde daima özel ve unutulmaz bir iz bırakıyor.
Merhaba,
Abla dediğim bir kızı seviyordum. 9 10 yaşlarındaydım. 😅
Cama çıkardı izlerdim. Birlikte bisiklet sürerdik, şarkı söylerdim. Onu görünce mutlu olurdum. 😅
Bir keresinde beni bisikletin arkasına çağırmıştı, utanmıştım kıpkırmızı olmuştum ama yine de binmiştim. 😅
Taşındık, birkaç kere bayramda ziyaretine gitmiştim. 😅
Hatırlıyorum hala da görüşürüz unutmak elde değil yani 😇
Unutmadım mi hala 😅
Zaten çocukluk o ilk aşk 😂 yani insan olarak unutmadım yoksa bir duygu yok
O zamanlar çok gençtik, o hisler güzeldi ama.
Güzel hisleri yanlış insanlarla harcadık galiba Sinem
Keşkeee ama neyse İcardi ve Rafa Silva var 😅
😅😅
Hatırlıyorum, güzel günlerdi
ilk aşkım yok
Onu ilk defa lisede okul koridorlarında gördüm. İlk başlarda plotonikti utanıyordum konuşamıyorum. Onu görünce eriyordum , bitiyordum sanki. Beden eğitimi derslerimiz aynı saatteydi. Arkadaşıyla bir ileri bir geri yürüyorlardı. Normalde çok girişken biriyimdir ama cesaret edip konusamıyordum. Arkadaşım ona seslendi ve benim bir şey söyleyeceğimi diyerek uzaklaştı. Ve ben karşısında kendimi o kadar kastım ki sadece seni seviyorum diyebildim. Başka birini sevdiğini söyledi ve sessizce uzaklaştım. Aylar sonra sosyal medyadan konuştuk ve bir kaç ay sevgili olduk. Sevgili dediğime de bakmayın yanındayken bile utanıyordum gözlerine bakarken hayallere dalıyordum. Sonra çok saçma sebeplerden ara verelim dedi ve o ara tam 11 yıl oldu. Bu arada bu süreçte hatalar yapmıştım lise zamanları şimdiki gibi dusunemiyor insan. Hatadan kastım da başkalarıyla konuşmak falan. Tam 10 yıldır sevgilim dahi olmadı. onu bir kaç defa gördüm uzaktan izleyebildim sadece. Muhtemelen ölene kadar kalbimde bir tek ona yer vericem. İnsallah çok mutlusundur yosun gözlüm.
Onu hala sevdiğini ona göstersene bak kadınlar gördüğü şeye inanır söylemekle olmaz bunu kanıtla hissettir
Eğer yine de olmazsa unut hayatına bak mutlaka herkesi olduğu gibi seni de seven biri olur
Bugün nişanlandığını öğrendim ve hala üzülüyor olmama şaşırdım ve üzüldüm kendi halime… o bıraktı hayatımın en zor anında ve hayatına devam etmiş… ne güzel dünya bi açıklamayı dahi bana çok görmüştü… benim sonrasında ki 4-5 yılım hayatıma birini almak ve devam etmek için… kimseye haksızlık etmek istemedim… keşke ilk seferde doğru insanı bulsak… güzel insanları adamları çıkarsa karşımıza hayat… ben mi hak edemedim… onlar mı çok şanslı artık bilmiyorum… ama bu gönül işlerinde şansım hiç yaver gitmedi.. gideceğe de benzemiyor… artık güvenemiyorum kimselere… sinmiyor aklıma kalbime… maddi manevi denk biri istediğim çok mu onu da bilemedim ama olmuyor olduramıyorum… gün dolduruyorum keşke çabuk dolsa yaşamayı hiç beceremedim zaten.. beklemekten istemekten imrenmekten öylesine yoruldum ki…
İlk aşık olduğumda
Asla sevilmeden sevmemeyi
Asla hakettigiden fazla değer vermemem gerektiğini
Asla her söylediğine inanmamam gerektiğini
Asla tek başıma hayal kurmamam gerektiğini
Diye uzar gider..
Yanlış bir seçim aşka teslim olmak için kolay verilen bir karar ve hayatımın uzun yıllarını bambaşka bir sürece taşıyan pişmanlık dolu yıllar... 15 yaşında başlayan bir heyecan yıllar süren mutlu hüzünlü duygu karmaşasi içersinde geçen zaman onun için herşeyi yapacak bir çocuk ve ona adanmaya hazirlanmis bir gençlik ve ömürden ona herşeyi yapacak bir adama dönüştürülen bir kafa yapisina çevrilen düşünceler.. bundan kurtulmak için tekrar aşık olmak gerektiğini düşünen ama kimseyi sevemeyip ne yapacagini bilmeyen bir adam... Ama onu seven bir sesle hayata bağlanan ^^ Ey KULUM^^ RABBİNE AŞIK EN COK ONU SEVEN ONA DUYDUĞU AŞKİN VERMİŞ OLDUĞU HUZUR GÜÇ ZEKA MUTLULUK tan sonra hiçbir kadına aşık olamamak.. böyle bir hikaye...
ilk aşk olarak ben 23 yaş, iskenderunu sayıyorum. AŞK olan ve karşılık gören ilk oydu. kız 28 yaşında küt saçlı, şu kara melek dizisinde ki kızı andırıyodu. toy bi erkek olmama karşın, beni uzun süre unutamadı. 2 kez iskenderuna gitmiştim. fransızlardan kalma daracık bir evi vardı. gelecek planları yapardık. eğlenceli zaman geçirmiştik.
evlendirildi kız tabi, ikimiz de üzüldük. iki çocuğu var şimdi.
Evet, hatırlıyorum ama ona tam anlamıyla aşk demek doğru olmaz. İlkokulda Elmas diye bir kız vardı, çocuk aklı işte, hoşuma gidiyordu ama saf bir beğeniydi. Ne ciddi bir ilişkiydi ne de gerçek aşk. Daha çok masum bir heyecan, kalbinin hızlı çarpması, gördüğünde utanıp kafanı çevirmek gibiydi. O yüzden güzel bir anı olarak aklımda kalsa da aşk demek biraz fazla olur.
Ben çok iyi hatırlıyorum. Lise 1de tanışmıştık. Tanışıklığımız basit bir tost kavgasıyla başlamıştı. Hatamı telafi etmek için ona tost ısmarlama teklifi etmiştim, ilk başlarda istemese de sonradan kabul etti. Kantine git gel yapa yapa aramızda muhabbet gelişmişti. Sonrasında okul çıkışlarında, grup ödevlerinde ve okul etkinliklerinde beraber hareket etmeye başlamıştık.
İlk aşkım öpretmenimdi :D
Neyse şaka bir yana gerçek anlamda bir defa aşık oldum o buradan biriydi, yaşandı bitti ne olursa olsun güzel hatırlıyorum. Zamanla aşkın tek değil birçok sefer yaşandığına inanmaya başladım o yüzden yine birine aşık olur muyum bilmiyorum ama artık ne istediğini ve ne yapması gerektiğini bilen biri oldum.
Ulan ben bu siteye gelmeden önce hiç aşık olmadım sanıyordum ama şimdi paranoyaklaştım o danaya ben aşık mı olmuşum he? Nasıl ayırdına varıyoruz aşkın bilmiyorum. Ama hoş duygular da sinir bozucu duygular da yaşadım. Soğudum da. Soğuduğum için aşk saymıyorum. Ama başkasının yari olunca da çok kıskanmıştım. O yüzden kafam karışık.
Sakin ol yaw gene olursun :)
İlk hoşlandığım çocuğu hatırlıyorum evet gençlik güzel şey
Sanalda ilk aşkım Harry Potter dı reelde anasinifinda Semih diye bir çocuk vardı ondan hızlanmıştım Allah'ım nolur aynı sınıfta olalım diye dua etmiştim 8. sinifta aynı sınıfa düştük dbhdhdjjs tabi unutmustum çoktan hatta ben güzelleştim o çirkin bir çocuğa dönüştü anlamadım ve hatta yıllar yıllar sonra bu sene gördüm o bayağı bir baktı bana ama ben de tık yoktu
İlk aşkım ilkokul birinci sınıftan altıncı sınıfa kadar platonik bir şekilde sevdiğim, hiç haberi olmayan, sınıfa girer girmez yemyeşil gözlerine çekilmiş olduğum sınır arkadaşımdı. 😅😅 Çocukluk işte.
Sınıf*
Evet kreşte bir çocuktu balo gecemizde başka kızla dans ettiğini görünce paketteki bütün sakizlari kızın kafasına yapistirmistim 😃 özür diliorum ondan 🥰🤞
Ellerine sağlık 👏🏻😂
2020 yılında bir oyunda tanıştım. Tekirdağ'daydı. 1,5 ay sürdü. İki kez buluştum. Aşk denir mi ilişki denir mi bilmiyorum.
2024 yılında da uzak bir kız buldum 5 ay sürdü. 3 kez buluştum. Düzgün bir ilişki değildi.
İlk aşkımı hatırlıyorum unutmam bi şehirde aynı gökyüzüne bakıyoruz ikimizde ama hiç birbirimizi görmek nasib olmadı çocukluk anılarımız dahi var 14 sene oluyor
Evet hatırlıyom takiplesiyox hala evli Şu an çoçuguda var arada gördügüm zaman sohbette ediyoz enısteylede ediyoz çoçukluktu iste 😂😂😂
Yok artık gerçekten mi 😅
Hatırlıyorum karşılık vermedi hiç konuşmadı benle çok denedim konuşmayı hep kaçtı of çok aşıktım
İlk kimi sevdiğinizi nasıl hatırlıyorsunuz yahu aklım almıyor... Recep ustanın ikizi olduğunu yeni duyuyorum.
Aslında kavgalarımız dışında iyiydi o bana bir çok şey kattı güzel yönlerde elbette vardı ama biraz boğucuydu.
Gülşah diye bir kız vardı hiç unutmuyorum ki ama güzel zamanlarımız geçmişti güzel ayrılmıştık.
Gerçek bi aşkınız oldusa... İlki sonu vs onun dışındaki hepsi oyun gibi gelyor yani isim olarak hatırlıyorum ama görsem tanımam
Daha önce gerçek manada hiç aşık olmadım bence dolaylı yollardan yönlendirme vs sonra zatne olayı çaktım ve duvar gibi soğuma hissiyatı oluyor
Ohooo üstünsen senın yasın kadar zaman gectı bea kızce kimbilir nerdedir ben bile dünyanın neresindeyim belli değil artık
Evet gökdeniz di 7 yaşından beri seviyordum onu arada bir iletişim halindeyiz ama hani duygu yok şu an
9. sınıftayken kız arkadaşım bir anda elimden tutup seninle sevgili olmak istiyorum demişti ben de boş değildim ona karşı öyle başlamıştı ilk aşkım.
Evet hatırlıyorum tabiki şu an evli baraklı en son 2 tane çocuğu olduğunu ve tesadüfen karşılaştığı akrabalarıma beni sorduğunu duymuştum
Hayatıma giren hiç kimseyi unutmam. Ama bunu özlem şeklinde algılamayın. Hayatıma aldığım kişileri yok sayamam olumlu ya da olumsuz anlamda...
İlk aşkım Allah'ım ne günlerdi ya, tatlı masum çocukça sevgimiz vardı, ilk terk edilişimdi bxjxbdj
Evet tek kelimeyle anlatacak olsaydım hüzün olurdu
Çocukluk aşkım hiç olmadı ilk defa 1.5 ay önce aşık oldum..
Evet yapamadıklarım için çok pişmanım
Bir gün karşıma çıkarsa çakıp bırakacağım
İlk aşkım platonikti, hiç söylemedim kendisine
5 yaşındayken anaokulda sarışın bir çocuğa aşık olmuştum...
Lise 2 de platonik aşkımdi. Çok da yakındik, beraber ders calisir beraber gezerdik. Herkes bizi sevgili sanırdı. Bunca yaptigimiz seyden sonra bana sevgilisi olduğunu itiraf etti. 3 yildir sevgilisi varmış. Bende hayliyle üzüldüm tabi. Sonra arada olaylar falan oldu daha da konuşmuyoruz. 3 4 yıldır da arkadaş kalmıştık.
Ilk aşkımı hatırlıyorum ve de hala görüştüğüm birisi
benim ilk iliskim taa anaokulunda olmustu orspuyumben sanieim
Eski konularım hakkında konuşmayı sevmiyorum
evet, hatırlıyorum. uzak bi ilişkiydi 3-4 sefer falan anca buluşmuştuk.
Tabiki, gençlik yıllarında o aşkın verdiği mutluluk çok farklıydi
İlkokulda silgisini kullandığım bir Esra vardı ona fena tutulduydum
Evet 😅
Hepp söylüyorsun sen Mahmut abi Mahmut abi 😅 o mü
🤣🤣 aaa o kiza nick koydun sandım yaa , tamam tövbe deyim
Kardeşinin suçu ne ldld
Valla hiç sorma o şeytandır gerçekten
Ay burası atalaya ait foto stüdyosu değil mi kız
Resim mi
Mekan
Hatırlıyorum çok heyecan vericiydi. Hatırladıkça gülüyorum
Hahaha😀Ortaokuldu sanırım platonik ya da çocukluk kafası adını kağıda yazmıştım terslemisti beni ben seni sevmiyorum falan diye
Her zaman doğru insanlar sevdim çok şükür. Her anlamda Medeni ve zeki insanlardı. O yüzden hiç biriyle sorun yaşamadım. İlk sevgilim 1. sınıftaydi ve dünyanın en masum aşkıydı...
Hatırlıyorum
Mükemmeldi
12 13 yaşlarındaydım o zamanlar çıkma teklifi vardı benden bıkıp kabul etmek zorunda kalana kadar peşinden koştum 6 7 defa çıkma teklifi ettim 😁😁
hazırlan seni çok guzel bir akşam yemeğine götürcem diyip ormana götürmüştü şerefsiz
İlkokulda bizim bir üst sınıftaydı öğretmeni hatta bizim öğretmenimizin en yakın arkadaşıydı öyle kaldı hiç haberi olmadı ama arkadaş olarak iyi anlaşırdık
Evet küçüktüm ve yabancıydı 1 hafta sürdü şu an yaşıyor mu bilmiorum teşekkürler keşke onu bir daha gorebilseydim :)
Ilk okul emine ismi her gordugumde kalbim nasil hızli carpardi sarisin yesil gözlu. ah nede guzel hatirlattiniz simdi gubi yuzu aklimda hala.
Benim hiç ilk aşkım olmadı
ilk aşkımı hatırlamaz olur muyum 6 yıl beraberdik yediğimiz içtiğimiz her şeyimiz beraberdi sonra malum son ayrıldık ona ne kadar kızgın olsam da hâlâ özlüyorum ama yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?