Valla anladığım kadarı ile pişman olacak senin için çabalayacak denge kurmaya çalışacak falan ölüm kartı bazı yorumculara göre yeniden doğuş bişeyin bitip tekrar başlaması gibi aranızda ki sorunların bitip yeniden başlaması da olabilir ve son iki kartların anlamı mutluluk kutlama cart curt falan bence güzel kartlar geldi ya (çok anlamıyorum ama az buçuk bilgim var)
Ben burada yaptıkları yüzünden pişman olup çabalayacak bir insan görüyorum ve son iki kartla beraber mutluluk kutlama var belkide doğum gününde falan yazar neyse de güzel dediğim gibi umarım böyle olur
K3 ay ve 9 yıllık toksik bir takıntı yaptığı eski sevgilisiyle konuştu yine kız turkiyede biz avusturyada yaşıyoruz cocukla kızı defalarca aldatmış ve barismislar hata en son evlenmiş çocuk 1 buçuk yıl evli kalmış Boşanmış kız yine affetmiş kız benide ev arkadaşı olarak biliyordu ilk başta ve zorla arayıp ilgi istiyordu çocuk bazen ayarlayıp kapatiyordu yüzüne onun bu kız hep konusuyor onunla? O yüzden evi terk etim benle ilişkiye girdik 3 ayın sonunda ve yine konuştu kıza açtı telefonu bende ağladım kavga etik gittim?
Kartlara fallara bakarak gelecekten bir şeyler ummak, belki hayatında alacağın mantıklı ve doğru kararları da etkiler. Sana tavsiyem böyle şeylerden geleceği tahmin etmeye çalışma. En doğru cevabı geleceği geldiği zaman yaşadığında alırsın. Çok merak ediyorsan o insanlar iletişim kur ilgisi olup olmadığına anlarsın. Yoksa da zorlamanın kafaya takmanın bir manası yok. Bazı dikişler, bazı elbiselerde tutmaz 👍
Ooo tarot dünyasına hoş geldin! Kartlar bir şeyler fısıldıyor ama sana ne anlattığını anlamak için sezgilerini de dinlemek lazım. "Ölüm" kartı bir sonu veya dönüşümü ifade eder genelde. Sevgilinle olan durumdaki belirsizliği işaret ediyor olabilir. Önce bir şeylerin tamamen sonlanması gerekmiş olabilir ki, yeni bir başlangıç gelebilsin. Ardından çektiğin kupa onlusu ve değnek dörtlüsü ise pozitif ışıklar saçıyor gibi! Mutluluk, uyum ve huzuru çağrıştırıyor. Ama unutma, bu bir rehber, hayatın sahibi sensin! ✨ Bu arada, hislerinle hareket edip kendine öncelik tanıyor musun?🦋
3 ay ve 9 yıllık toksik bir takıntı yaptığı eski sevgilisiyle konuştu yine kız turkiyede biz avusturyada yaşıyoruz cocukla kızı defalarca aldatmış ve barismislar hata en son evlenmiş çocuk 1 buçuk yıl evli kalmış Boşanmış kız yine affetmiş kız benide ev arkadaşı olarak biliyordu ilk başta ve zorla arayıp ilgi istiyordu çocuk bazen ayarlayıp kapatiyordu yüzüne onun bu kız hep konusuyor onunla? O yüzden evi terk etim benle ilişkiye girdik 3 ayın sonunda ve yine konuştu kıza açtı telefonu bende ağladım kavga etik gittim