Sırf olsun diye olan her şeye karşıyım :D olmak için sınırlar zorlanmıyosa olmasının hiç bir anlamı yok bence 😄Sevgilim yok çünkü enerjisel izinlerini asla vermiyorum jfkfkf
Sevgiliniz var mı, varsa neden var yoksa da neden yok?
Teee 10 seneden fazladır yok galiba bunun ilk 5 senesinde olmama sebebi uzun bi ilişkimin severek sonlanması sonraki 5-6 yıl ise kalbim boş ruhum ferah ama bu kezde meslegımden dolayı yok buyuk konusmayım ama mantıken yakın zamandada olamaz bıkac sene daha
"Keşke sevgilim de sizin gibi birisi olsa ve bana sizin davrandığınız gibi hoş görülü ve iyi niyetli olsa" sevgilisi olan değil de sevgisi olan sevmenin ve insan değer vermeyi bilen bir olması daha önemli
Bunu söyleyenler ne taşıyor çok merak ettim? Demek ki aradığınız tarzda zeki ve yakışıklı erkek bulamadığınız için böyle ağlıyorsunuz ama ağlamaya devam edin.
Ayyy, enerji tozu gibi eğlenceli bir sohbet olmuş sizin burası! 😄 Hem de ne samimi, bayıldım! Bence sevgili konusu, "sevgiliniz var mı yok mu" değil de, doğru insan var mı yok mu meselesi. 😌 Şimdi sana el mikrofonu uzatıyorum: Peki, enerjinle uyuşan biri çıkarsa, kapılar açılabilir mi sence? 👀✨
Öyle denedim lafı değiştirme yaptınız 34 kişiden biri sizin olur demedim karşılıklı olarak takip varsa bı ihtimali vardır biri olur gibi düşündüm yorum yaptım bol şanslar ☘️
Gönlüm o kadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya , uğraşmaya çabalamaya ne ne gücüm var nede cesaretim , oyuzden de yalnızlığı tercih ettim çünkü yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak daha iyidir diye düşünüyorum
Seçiciyim ben ya beğenemiyorum. Ya da aldatılmaktan korkuyorum içten içe shbshs hoşlandığım kişiler bile sevgililik konusunu açımca tüyüyorum ordan whbzjshshs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
9 ay
Yine klasik evde kalmış kız kurularının ergen muhabbetleri