Aşk İlişkileri Sevgiliniz var mı, yoksa neden yok? AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cevapları alalım. Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler Sevgiliniz var mı, yoksa neden yok? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Sevgilim yok çünkü seven olmadı hiç 1 0 Yorumla
pelinerdogn111 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl benimde yok kfdjfdkj başka düşüncelerim var şu an biriyle uğraşamam zaten ha diyince olmuyo bu işler 1 1 Yorumla AustenJ +1 yıl Bazen de çok kolay oluyor garip bir durum ama hiç aklinda yokken oluyor ondan eminim. Yorumla
sngr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Sevgilim yok bir süredir. Şu an aşk hayatına ayıracak vaktim yok. 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yok çünkü şu aralar düşünmem gereken farklı şeyler var. 1 0 Yorumla
Mordecool Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Enayiliğe gerek yok kimsenin egosunu tatmin edecek durumda değilim. İnsanlara bu dönemde güvenmek büyük kumar. Boşa atacak zarım yok. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok seviyorum böyle olmasını 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Yok. Zaman ayırmam gerekiyor, kendime ayırıyorum. 1 0 Yorumla
Üstadınİzinden Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl sevgili boş vakittir beş para etmez onun yerine dünyayı anlamak ve evreni keşfetmek için çalışıyorum 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yok ya bilmiyom 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgilim yok çünkü seven olmadı hiç
benimde yok kfdjfdkj başka düşüncelerim var şu an biriyle uğraşamam zaten ha diyince olmuyo bu işler
Bazen de çok kolay oluyor garip bir durum ama hiç aklinda yokken oluyor ondan eminim.
Sevgilim yok bir süredir. Şu an aşk hayatına ayıracak vaktim yok.
Yok çünkü şu aralar düşünmem gereken farklı şeyler var.
Enayiliğe gerek yok kimsenin egosunu tatmin edecek durumda değilim. İnsanlara bu dönemde güvenmek büyük kumar. Boşa atacak zarım yok.
yok. şu an yalnız olmak daha iyi
Sevgilim yok seviyorum böyle olmasını
Yok çünkü sevdiğim yok
Yok. Zaman ayırmam gerekiyor, kendime ayırıyorum.
sevgili boş vakittir beş para etmez onun yerine dünyayı anlamak ve evreni keşfetmek için çalışıyorum
Yok ya bilmiyom
Yok çünkü kafama göre birini bulamadım
Günah
şu an yok bakalım olur bir ara
Yok istemiyorum
Varr🤗🤗
ne gerek var
Sevgilim var
Hayır yok
Konuştuğum var diyelim
İstemediğim için yok
yok çünkü başkasıyla sevgili.