1.80 üstü 70 80 arasi kilosu olan kumral ya da sarışın yakışıklı yüzü ince olan erkek bulamıyorum neden bu kadar zor bir şey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
9 aybak sana hesap yaptım tabiki hepsini kendim hesaplamadım , ihtimalleri verip yapay zekaya hesaplattım.
İstanbul’da, aşağıdaki özelliklere sahip bir erkekle tanışma ihtimali nedir?
Erkek Profili:
Boyu 180 cm üzeri
25–33 yaş arası
Üniversite mezunu
Beyaz yakalı
Aylık 80-100K+ TL gelirli
İstanbul’da yaşıyor (diğer şehirlerde şansın daha da düşebilir)
📊 Aşamalar ve Hesaplamalar (Özet)
Aşama
Kalan Tahmini Sayı
Türkiye erkek nüfusu (84M x %50)
42.000.000
180 cm üzeri erkekler (%15)
6.300.000
25–33 yaş aralığı (%10)
630.000
İstanbul’da yaşayanlar (%25)
157.500
Üniversite mezunu (%40)
63.000
Beyaz yakalı (%70)
44.100
80–100K+ kazanan (%25)
11.000
📍 Sonuç: İstanbul’da bu profile uyan yaklaşık 10.000 – 15.000 kişi var.
🔍 Bu Erkeklerden Birini Tanıma / Karşına Çıkma Olasılığı
İstanbul nüfusu: ~16 milyon
→ Bu profildeki erkekler, toplam nüfusun sadece:10.000 / 16.000.000 = 0.000625
= %0.0625 → Yaklaşık her 16.000 kişide 1 kişi
🎲 Günlük Hayatta Karşılaşma Olasılığı
Günlük hayatta (iş, sokak, sosyal medya, arkadaş çevresi) farkında olmadan temas ettiğin kişi sayısı: 100–300 arası
Diyelim yılda 5000 farklı kişi ile doğrudan veya dolaylı temas kuruyorsun
Bu durumda:Yılda 0.3 – 0.5 kez bu profile uyan birini görebilirsin
→ Yani 2–3 yılda bir böyle biri karşına çıkabilir (istatistiksel olarak)
✅ ÖZETLE:
İstanbul’da bu profile uyan erkek sayısı 10.000 – 15.000 kişi arası
Toplam nüfusun %0.06’sı gibi çok küçük bir grup
Günlük yaşamda böyle biriyle karşılaşma ihtimali çok düşük:
→ Yılda 0.3 – 0.5 kişi
→ Yani 2–3 yılda bir böyle biri karşına çıkabilir02 Yorumla- 9 ay
bak daha kumral sarışın , ya da yakışıklı kriterlerine girmedim bile
En İyi Cevaplar
9 ayBence bu kriterler çok yüksek değil ama biraz fazla detaylı olmuş diyebilirim. Yani insanı sadece boy, kilo ya da saç rengine indirgemek bazen işimizi zorlaştırıyor. Çünkü dış görünüş tamam ama hayat paylaştığın kişinin karakteri, sana olan yaklaşımı, güven vermesi çok daha değerli oluyor. Belki kriterlerine çok uyan biri çıkar ama ruhun uyuşmaz, belki de hiç beklemediğin biri seni gerçekten mutlu eder. O yüzden bence biraz akışına bırakmak, fazla kalıplara sıkıştırmamak daha kolaylaştırır. Ama tabii ki kendi zevkine göre birini istemen de gayet normal. 🙂
01 Yorumla
Soran9 ayOnlar sonraki aşama
Gizli Üye(30-35)9 ayBelkide aradığın kriterlere sahip erkeklerin kriteerine sen uymuyorsumdur. Ayrıca resmen.. eğlencelik.. takılmalik için erkek ark. ariyor gibisin. Aradığın erkek profili ile ilgili.. tek kriterinin fiziki durum olması.. ne kadar ergence ve kalitesiz görünüyor.. farkında değilsin sanırım. Olgun bir kadın fiziksel yeterliliğe göre erkek aramaz. Böyle adam bulup ikiskiye yuruyosunuZ. Acı çekip maymun oluyosunuz. Eğlencelik takılmak isteyen erkeklere kurban oluyorsunuz sonra. Bence kriterlerini değiştir. Kriterlerin çok ergence.
14 Yorumla
Soran9 ayDış görünüşü 1. asama onlar sonraki aşama sen çirkinsin diye zoruna gitmiş anlaşılan 😂😂
Soran9 ayEğlencelik takılmalık istesem zaten çok var dediğin tip de ama kabil etmiyorum
Soran9 ayKabul etmiyorum
Cevap sahibi9 ayYeteri kadar yakışıklıyım ve kız arkadaş çevrem mevcut. Ama sadece fiziksel özelliklerim karşimdaki kıza göre yeterli diye benimle yakinlik kurmak isteyen kızı ne yapayım. Ben bu kızla ciddi bir yola girsem.. benim neyimi sevdim.. diye sorsam.. bana kara kasimi kara gozumumu anlatacak. Kız güzelse. tabiki ciddi dusunmem.. ama takılırım eğlencelik. Bir İlişkiyi başlatan sebep.. neyin onceliklendirilen varlığı ise.. bitiren sebepte.. onun onceliklendirilen yokluğudur. Şimdi.. Allah korusun.. başıma bir hal kaza.. hastalık gelse.. bu kiz benden gider.. bu duuguyla ben o kızı sevemem ki. Çok emniyetisiz bir ilişki içinde kendimi güvensiz hissederim. Dolayisyla karşısındaki erkekte fiziksem yeterliliği fazla önemseyen kızlardan Allah hepimizi korusun. Elbette erkekte.. karşı cinsinde fiziksel yeterlilikten bazı konulari daha önde tutmalı. Ama sizin gibi düşünen kızlar ne kadar çok ise.. tarif ettiğim gibi olgun erkekten çok yok. Piyasa ergen kaynıyor. 30-35 yaş erkeğe bakıyorum. Karşı cinsi ile iglilİ hala ergen beklentikeri devam ediyor. 20-25 yaş grubu... Allah mafaza zaten.
Gizli Üye(18-24)9 ayaynı kriterlerim var boy hariç 175 olsa yeterli benim için. çoğu kızın buna benzer kriterleri olduğu için de herkes kapıyor kabaca tabirle
ben kendimi bildim bileli sarışınlardan kumrallardan hoşlanırım ama şu meşhur olan kumral erkek sevdası sayesinde her kız kumral ister oldu012 Yorumla
Soran9 ayEvet de ben hep böyleydim
Cevap sahibi9 ayumarım bulursun bebeğim
Cevap sahibi9 ayyok ben istemiyorum aşırı kaslı erkek soğutuyor beni hiç hoşuma gitmiyor azıcık balık etli olacak ya bana sarıldığında yumuşak olsun ama kilolu da olmasın
Cevap sahibi9 ayyüzünü görmeden bir şey diyemem ama benim için yakışıklılık eli yüzü düzgün olsundur aşırı kemikli bir yüz zaten sevmem
kadınların çoğu kemikli yüz seviyor sanırım
ya ben kadın değilim ya da onlar abartıyor bilmiyorum😅
Cevap sahibi9 aykime sordun bana mı
Cevap sahibi9 ayben de yakışıklı isterim tabi ama yakışıklılık algım farklı sanırım
arkadaşlarımla genelde çakışırız bu konuda
beni sormuşsun nasıl tarif etsem bilemedim
KS de şimdiye kadar 9/10 cok güzel oldugumu söylediler ama bence normal yani orta güzellik aşırı güzel demem kendim için
Cevap sahibi9 ay160 175 olsa ideal benim için 20cm fark isteyenleri de anlamıyorum zaten ben kocamı görmek isterim gözlerini vesair😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
131Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 9 ayaşka bak kritere değil
11 Yorumla
Soran9 ayAşk yaşı geçti artık bari hoşlandığımız biri olsun
Gizli Üye(30-35)9 ayMerhaba. Öncelikle Alevi, Bektaşi, Caferi; Hindu, Hristiyan veya Yahudiysen tanışabiliriz çünkü kriterlerine uyan (1,83 boy + 70 kilo + koyu kumral saç + koyu kahverengi göz + ince kemikli yüz + Alevilik + İnönü Üni Matematik Lisans + Sivas Cumhuriyet Üni Matematik Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans + Birkaç yıl MEB'de Matematik Öğretmenliği tecrübesinden sonra özel sektörde iş kurmak için istifa edip bir Yazılım Şirketinin Kurucu Ortağı kombosuna sahip) biri olarak benim de kriterlerim var. Yıllardır farklı bir Büyükşehirin Merkezinde yaşasam da benim memleketimdeki köyümde Sünnilere kız verilmez, Sünnilerden kız alınmaz.
112 Yorumla
Soran9 ayBu ne ya 😂😂
Soran9 ayÇok ırkçısın şu devirde alevi Sünni mi kaldı
- 9 ay
Bu abi Müslüman kız sevmiyor düşman belli ki
Soran9 ay@İsimssizüyee ya bir de alevi Sünni diye bir şey mi kaldı kız alıp vermede ben alevi Sünni diye umursamam aşk olduktan sonra
- 9 ay
Bazı Aleviler kız alıp vermiyor hala
Soran9 ay@İsimssizüyee çok saçma bu ne ırkçılık düşmanlık
Soran9 ayTaaa 1000 1500 yıl önceki olayları abartmak nedir ya
Soran9 ay@Baleman bence de öyle bu ne mezhepçilik hala köyün geleneklerini sürdürmek ne
Soran9 ay@Baleman aynen bende aynı şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
9 ayBunlar görünen kriterler bir de görünmeyenler vardır.
Saygılı olsun kibar olsun düşünceli olsun bonkör olsun efendi olsun değer versin mesleği olsun hali vakti yerinde olsun ana kuzusu olmasın evlenip boşanmış olmasın başkasından çocuğu olmasın çapkın olmasın gibi gibi gibi... Vardır yani bu ve buna benzer kriterler. Öyle olunca liste uzayıncaaa işler karışır
20 Yorumla
9 ayEvlenmeyi düşünüyorsan zayıf birini seçmen mantıklı. Zaten ilk seneden dayayacaksın adama keki böreği, 80 kiloluk adamı 100 kilo yapacaksın. Doğru yatırım :D
15 Yorumla
Soran9 ayBen çok yapıyorum yemek börek kesin kilo alacak onun için zayıf olsun ki obez olmaya
- 9 ay
@hgffgg 180 boyun üzeri demiş, 180 boyda 80 kilo çok mu? Ayrıca lafın gelişi dedik 80 kiloyu, ne o öyle oha falan. Sakin ol şampiyon
- 9 ay
O zaman sen daha zayıf birine bak, sen 6 ayda 20 kilo aldırırsın o adama :D
Soran9 ayİş de ancak çok yapmayayım haftada 1 defa filan pasta yapayım çünkü elim lezzetli oluyor yiyiliyor ben yemek pasta yapmaya başladım 6 ayda ben 10 kilo aldım sen düşün yavaş yavaş veriyorum 65 oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayKusura bakma da 180 boyu olup 70 kilo olan kişi cılız olur bence ne istediğini bile bilmiyorsun
Ayrıca insan sipariş usulü bulunmaz 😅
Ben de 170 boyunda 65 kilo 75C ölçülerinde keman çalabilen hanım hanımcık, kibar, eğlenceli neşeli bir hanimefendi istiyorum ama bulamıyorum 😁
13 Yorumla
Soran9 ayEvet iş de hafif zargana istiyorum uzun ince erkekler çok çekici aşığım bana çok erkeksi geliyor böyle olanlar
- 9 ay
🤣😅 tabi zevk meselesi bir şey diyemem 😅
Bulursun her halde ☺️
Soran9 ayİnşallah teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kızlar erkek. ekrekler kız mı oldu yoksa bilemedim. bence olaya bakısın toplum değerlerinden farklı. boy hani bence kısmetinde varsa cıkar takılmasan daha iyi. ama sen boyu bırak kilosuna bile bakıyon. baya görsellik arıyon. kızlar kulaklarıyla ekrekler gözleriyle asık olurlarmıs sözü sende gecerli değil.
12 Yorumla
Soran9 ayYok biz kızlar tipe erkeklerden daha çok bakıyoruz soyle olacak kızlar tipe erkekler cinsellige bakiyor artık
9 ayGenel bir istek. Herkes abartıyor bence çok diye.
22 Yorumla
Soran9 ayBence de zor değil ama neden bu kadar zorlaştırılıyor
- 9 ay
İnsanların umudu kalmamış demek ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
9 ayBoy dışında bütün özellikleri sağlıyorum. Bi boyu sağlayamadım. Boyum 1.77 😄 Esasında Türkiyede her kızın kriterlerini sağlayan erkekler var fakat kızlar kriterlerini sağlayan erkekleri görme konusunda çok beceriksiz. Beni görmezsen bu sözümün doğru olduğunu kanıtlamış olacaksın 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBelediyeye yazı olarak bildirip anons ile arama tarama faaliyetlerine katılacağım. 😀😀
11 Yorumla
Soran9 ayBence de😂😂
Sipariş verir gibi bu ne sdfjhjh
Çıkar biri karşına beğenir ya da beğenmezsin. Sırf bu özelliklere sahip değil diye kimseye şans vermemek de saçma bana göre aşk öyle ısmarlama olmuyor ya44 Yorumla
Soran9 ayAşk zaten olmuyor yaş geçti artık bari hoslanabilecegim biri olsun
- 9 ay
Karakter önemsiz tabi. Tip olsun da gerisi önemli değil mantığıyla bakıyorlar. Bunlar yüzünden insanlar doğru düzgün ilişkiler kuramıyorlar artık.
Soran9 ay@Blue-world ikisi de olmalı ama karakter yeterli değil ya da tip de tek başına yeterli değil
Gizli Üye(25-29)9 ayGayet normal kriterler bunlar erkeklerin krizlerinden daha az ve gerçekçi en azından
33 Yorumla
Cevap sahibi9 ayKriterlerinden* olacaktı
Soran9 ayEvet öyle çok zor değil boy zaten olmalı kilo da olması gereken
Cevap sahibi9 ayBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayYani böyle hayal eder gibi yapay zekayı yaptırır gibi tiplemeler nedir abi siz normal Kıymet vereceğiniz sizi seven uyumlu olabileceğiniz bir insan bulun Bence şükredin :) böyle kusura bakmayın da saçma kriterlerle sevgili aranmaz :)
110 Yorumla
Soran9 aySeni ilgilendirmez
- 9 ay
Herkese Seni ilgilendirmez diyeceksen niye soruyorsun o zaman
Soran9 ayEleştirmek senin ne haddine
- 9 ay
Eleştirdim Evet itirazın varsa git siteye şikayet et hadi yallah
- 9 ay
Gerçekleri duymak zoruna gidiyorsa ortalıkta soru sormayacaksın soruyorsan da böyle cevabını alırsın
- 9 ay
Kaba derken önce kendine bak senin ne haddine falan filan insanlarla nasıl konuşacağını öğren önce İşine gelmiyorsa da kimseye soru sorma. herkes senin sevdiğin cevapları yazmak zorunda değil :)
- 9 ay
Sen benim zeka düzeyimi bilsen bu cümleyi bile korumazsın yanlış adama çarpıyorsun. yanlış adama zeka konulu iddiada bulunuyorsun. Geç o işleri :)
Soran9 ayOff belli oluyor ne olduğun
- 9 ay
Şu kendinizi herkesten akıllı sanmayı da artık bir bırakın ya. Kına geldi burada biriyle en ufak bir şey de hemen ben daha akıllıyım moduna girmesi Sen benim de yan yana gel, ağzın açık kalır emin ol, herkese Zekia atar yapma.
- 9 ay
He belli oluyor. Bak yanlış adama taş atıyorsun sen benim dengim değilsin zeka konusunda bana boşa atar yapma karşı karşıya geldiğinde ağzın açık kalır. onun için herkese atar yapma lütfen :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sokağa çıksam en az on tane görürüm. Ben de kriter diyince çok bir şey sandıydım. Misal ben Leonardo DiCaprio istiyorum. O kriterdir. Bunlar değil bacım. Bunlardan bakkal dağıtıyor gibi var zaten 😌😅
115 Yorumla
Soran9 ayburada çok abartiyorlar çok zor diye
Soran9 ayBakan çok ama is de gelmiyorlar
Soran9 ayÖyle beğendiğim olmadığı için karşılık vermiyorum çünkü
Soran9 ay25
Soran9 ayİnşallah teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayHadi bunları buldun fiziksel kriterler tuttu ya bu kişi sana şiddet gösterip aldatan bi karaktere sahip olursa napacaksin fiziki özellikler yerine karakterle ilgilenmen çok daha doğru bence
12 Yorumla
Soran9 ayOff
- 9 ay
Niye dertlendin
Gizli Üye(30-35)9 ay1.80 boy 75 kilo atletik ince yüzlü kumral yakışıklı biriyim ve 1,70 boyunda 60 kilo kıvrımları belli güzel birini arıyorum.

Elim İnce elli güzel parmaklı hatun arıyorum. Eli elime yakışan hatun bul beni 😎
00 YorumlaBelki de bu kriterdeki erkekler sana yanaşmıyordur. Sana yanaşan erkekleri aklından bir geçir. Hah işte senin kriter olarak uyduğun erkekler bunlar.
16 Yorumla
Soran9 ayHayır bakıyorlar ama milyonda bir var
Soran9 ayPsikolojileri bozuk oluyor hep
Soran9 ayKaç kişi gördüm ki zaten 2 3 tane
Yani bu devirde kriterini uygun birini bulursun elbet ama kriterlerinden cok karşıdaki insanın adamligi karakteri ve niyeti onemli degil mi? Mesela buldun ama kötü biri niyat olarak adamligi yok yakisikli olarak ya da böyle 1.80 olsa ne yazar insallah gönlüne göre birini bulursun ama bu devirde niyete bak bence kriterin de olsun ama karakter sana olan çabası zaten ispatlar umarim hersey gönlünce olur 🫶🏻
11 Yorumla
Soran9 ayYa onlar sonraki aşama
9 ayBacım tamam bunu bulalım ama içi boşsa ne yapacağız
42 Yorumla
Soran9 ayİş de o da olmalı ama kriterim uygun bulamayınca içine bile bakamıyorum
- 9 ay
Allah aşkına içi boş olan o kadar insan var ki kadın ve kızda da çok var Ben hem cinslerime tahammül bile edemiyorum bazen erkeklere zaten yok ben ne yapayım ben ve kariyer olarak da kendimi çok iyi yetiştiriyorum her konuda filan ben de çok zorlanıyorum hobilerin falan da var sürekli bir şeyler de yapıyorum ama gerçekten iki kelam bile konuşamıyorum bazen insanlarla dış görüşüp bence bambaşka bir şey
9 ayErkekler nasıl ki kadınlarda güzelliğe bakıyor kadınlar da erkeklerde yakışıklılığa boya bakabilir gayet normal her iki tarafında istediği var
27 Yorumla- 9 ay
@Frutwqfva erkekler kilo ve yüze bakıyor
Soran9 ay@Frutwqfva dediğin çok doğru
Soran9 ay@Frutwqfva kadınlar daha çok dış görünüşe bakiyor
Soran9 ay@Frutwqfva evet çirkin orta tipliler bile yakışıklı istiyor güzel kızın istemesi çok normal
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kalbinize duygularınıza ve hayatınıza uyan diye yapın kriterlerinizi
Boyu eleyin
Sarışın esmeri eleyin
Sizi her zaman sevecek ve her zaman yanınızda olanı arayın
06 Yorumla
Soran9 ayBen böyle seviyorum eleyemem kişiliğim böyle ne yapayım
Soran9 ayYalnız kalırım daha iyi eleyecegime
Soran9 ayBegenemedigim erkeği ne yapayım ben
Soran9 ayBeğenmem
9 ayTürkiye için biraz zor kriterler , geneli göbekli ve kel olduğu için olabilir. Genelde bu kriterlerin dışına çıkıp seninkileri karşılayanlar sivaslılar. Ne zaman bir sivaslı görsem ya çok güzel ya da yakışıklı. Benim baba tarafıda sivaslı genelde bulundugum ortamlarda yakisiklinoldugumu soyluyorlar fakat ben kendimi hic oyle gormuyorum. Cevremde kim olsa yakisikli adamsin fakat zayifsin diyor. Kas yapsam bir david laid olurum.
02 Yorumla
Soran9 ayBen zayıf erkek seviyorum takıntım var uzun zayıf olacak
- 9 ay
İll kez zayıf uzun seven birini görüyorum.178-180 olur mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
9 ayneden karakteri düzgün lendine göre bir erkek aramıyorsun🤔 insanın doğasında çirkin olsa bile 6 ayda alışma ve sevme yetisi vardır , ama karekter ve kişilik kabul edilemez
02 Yorumla
Soran9 ayÇirkin olunca tanıyamıyorum nasıl sevecem nasıl alışacam 5 dakika muhatap olasım gelmiyor ne yapayım kişiliğim böyle
- 9 ay
yapacak bişey yok arayışa devam ozaman
9 ayHayatına alacağın kişi için belirlediğin ön kriterler fiziki özellikleri olduğu için, bulsan da yüksek ihtimalle mutlu olamayacaksın. Dış görünüş tabii ki önemli ama kesinlikle olmazsa olmaz olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
9 ayEvet yüksek kriter. Zaten "güzellik algısı" göreceli bir şey olduğu için, hala gelip burada "yakışıklı" demen :)
014 Yorumla
Soran9 ayYüksek değil olması gereken bu
- 9 ay
Ülke genelini bırak dünya genelinde bile bu kriterler oldukça yüksek.
Soran9 aySaçmalama
Soran9 ayBir erkeğin olması gerektiği gibi
- 9 ay
Mesela istediğin tüm kriterlere sahip bir erkek seni neden istesin peki? neye sahipsin? ona ne verebilirsin? sen böyle şeyleri bile "erkek dediğin şöyle olacak" diyen bir amipsin. Cevap yazmakla uğraşma direkt engelle beni.
Soran9 ayBeğenilen çekici güzel bir kızım aşk sevgi huzur ruh kalp maddi manevi her şey hatta doğru kişi olursa tüm bedenimi merak etme konu bu değil
- 9 ay
Göreceli şeyleri bile kesin konuşarak zeka seviyeni belli ediyorsun zaten.
Soran9 aySeninki belli ediyor zaten boş yaparak boş saçma kıskanç ozguvensiz yorumun ile
- 9 ay
özgüvensiz? güzellik algısının ne kadar göreceli olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin, hala gelip burada "kriterime uygun birini bulamıyorum" diyorsun. fazla konuşma engelle.
- 9 ay
1.88 110 kiloyum, evim de arabam da işim de var merak etme.
Soran9 ayGöreceli kısmı var ama şöyle güzel güzeldir ama tipin değildir Adriana Lima aşırı güzel çirkin denilemez ama her erkeğin tarzı olmayabilir ama bu Adriana'yı çirkin yapmaz aşırı güzel kadın
Soran9 ayObezsin sen 110 kilo ne senin 75 olman gerek
- 9 ay
tam dedim görecelinin ne olduğunu anladı devam etmeye gerek yok, hala kaşınıyorsun. boyumla kilom gayet orantılı. mesela ben kumral olsaydım, seni istemezdim çünkü yanımda şeyim gibi kalırdın. :) neyse orjinal hesabından yazda engelleyeyim seni.
Soran9 ayHahahaha komiksin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBen de 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı bulamıyorum
00 Yorumla
9 ayBenim kuzenim var tam senin istediğin gıbu ama calısmayı sevmiyor senin ıcın sıkıntı olur mu?
185 boy, sarısın , ince tenli evet evde bebek gıbu yatıyor kısın calısmouor yazın calısıyor ama seni begenır mi bilmem kuzenimde kriterleri var...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
9 aytek kriter buysa ülke nüfusunun yarısı böyle :D
11 Yorumla
Soran9 ayBen göremiyorum hep 1.70 1.75 değişik tipler
9 ayKendisinin verebildiği, permatikle traşlanmış kara bir @исмаил
14 Yorumla- 9 ay
A. M.
Soran9 ayHahaha güzel beğenilen bir kızım ki böyle istiyorum cinsellikle düşünen hayatı sadece cinsellik olan basit bir erkek cevabı direk
- 9 ay
Kriterlerin uzun ve ciddi bir eş adayı olmadığı ortada ve bazen güzellik yetmiyor yinede bol şanslar
Soran9 ayBuna sen mi karar veriyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
9 ayDemek ki saydığın özellikleri erkekler de senin gibi birini aramiyor
12 Yorumla
Soran9 ayHahaha beni gördün mi ki sen görme de zaten
- 9 ay
Bence de gerek yok Sabancı'nın kızı misin mimar mühendis misin türkiye güzeli misin bu kadar istek neye
Yok şekerim hem bunlar hem karakter de önemli tabiki
16 Yorumla
Soran9 ayKarakter sonraki aşama bu tip de bulalım bir
Soran9 ayTip olmayınca da olmuyor dünya iyisi olsun yine olmuyor
Soran9 ayİş de neymiş ikisi birlikte olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayÇok var nasıl bulamıyorsun yanlış yerde ariyon herhalde
01 Yorumla
Soran9 ayBulamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anlat bakalım 😂😂😂
https://www.youtube.com/embed/qIkDvca9gho00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende bulamıyorum bence öldü benim ki biz hiç tanışamadan…
01 Yorumla
Soran9 ayHalbuki zor imkansız şeyler de istemiyoruz olması gerekeni istiyoruz
9 ayTürkiye’de bulman zor. Slav ve İskandinav ülkelerine yönlendirelim seni.
06 Yorumla
Soran9 ayEee nerden bulacam onu
- 9 ay
Antalya’da
- 9 ay
Turist çok
Soran9 ayAma o da geçici olur Türk kızı ile evlenmezler
- 9 ay
Neden evlenmesinler? Saçmalama. Sen Türk kızı olduğuna emin misin? Türk kızları gururlu, kendisini seviyor. Ben gördüm evlenen. Yabancı damat istatistiklerinde de evlenenler var.
- 9 ay
Türk kızları sadece Türkiye’de sevilmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ay1.93 üm ama evlilik düşünmüyorum düşünmeyecemde yani manita bile yapasim yok uğraşamam bu kafadayiz hep sürekli kaçıyoruz iliskiden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Dikkat edersen kriterlerin sadece dış görünüş o yüzden bulsan da çok uzun süreceğini zannetmiyorum
06 Yorumla
Soran9 ayDiğer şeyler sonraki aşama
Soran9 ayHayır beğenmediğim biri ile 5 dakika muhabbet bile etmiyorum
Soran9 ayHayır ilk aşama o değişmez bu
9 aydetaylar bir tık fazla o yüzdendir bir kaç kriteri hafifletirseniz bulursunuz
01 Yorumla
Soran9 ayYok olması gereken erkek tipi bu
Sen 180 boy 80 kiloyu kolay bulursan bu ülkede öp başına koy
01 Yorumla
Soran9 ayYalnız kalmayı tercih ederim
siparişiniz alınmıştır en kısa süre içinde kargoya verilecektir
10 Yorumla
9 ayO kriterlerin arasındaki gizli maddeleri açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
00 YorumlaBu tip türkiyede yok maalesef senlik problem değil.
04 Yorumla- 9 ay
Ben tipsizim cüceyim ucubeyim İshalli bokka benziyorum boyum 164 beni görünce kızların midesi bulanıyor
- 9 ay
Sen benim boyumda biriyle çıkar mıydın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayYakışıklı diyince elendim. Oraya kadar iyi gelmiştim🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
9 aytalep çok var o aralıkta ondandır bunun karşılığında sen ne vaat ediyorsun :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Tüh be 3 santimetre ile fazlayım birde sarışın değilim
#Hükümdar00 Yorumla
9 ayBen sana bi kriter saysam, yarısına denk gelemrzsin. 2 tane çıktı mevcut dünyada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
9 aySipariş gibi istersen bulamazsın yok öyle biri çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEli yüzü düzgün bakımlı erkek yok denecek kadar az zaten zor bulursun
17 Yorumla
Soran9 ayHakkım öyle ama
Cevap sahibi9 ayÖyle tabi bende bulamıyorum istediğim gibi birini
Cevap sahibi9 ay@Kiangs23 karşılaşırım bir gün umarım
Soran9 ay@Kiangs23 boyun kilon kaç
9 aybeni tarif ettin, hepsine uyuyorum
136 Yorumla
Soran9 ayAma yaşın çok büyük
- 9 ay
sen kaçsın ki
Soran9 ay25 ben
- 9 ay
anladım küçük gösteririm genelde aslında 27-28 falan, hiç öyle 30 üzeri biri gibi durmuyorum
Soran9 ayBoyun kilon kaç
- 9 ay
185/75 kumralım
Soran9 ayÇok iyiymiş
- 9 ay
evet ondan zaten, fiziksel açıdan en iyi erkek sınıfındayım
Soran9 aySaçın filan nasıl
- 9 ay
koyu kumral saçlarım önler biraz seyrek ama yaşıma göre iyi memnunum, düz ince telli genel olarak zaten
- 9 ay
senin peki sarışın mısın
- 9 ay
boy kilo ve burç
Soran9 ayİstek atıyorum
- 9 ay
Saçlarda açılma başlamış yaş geçmiş…
- 9 ay
@İsimssizüyee biraz seyrelmeden bir şey olmaz ben seviyorum şahsen sevmesem neyse, fırça gibi saçtan nefret ederim :)))
- 9 ay
E tabi saçı dökülünce kendini böyle pazarlamak zorundasın
- 9 ay
@İsimssizüyee pazarladığım falan yok ki, iyiyim ki iyiyim diyorum, fiziksel karizma olarak yeryüzündeki en iyilerdenim, bana denk olanını da pek görmedim, görünüm olarak da fevkaladeyim, saçlarım da uzun zaten çok belli bile olmaz, yani kıskanmana lüzum yoktu kesinlikle :))
- 9 ay
Fiziksel karizma olarak yeryüzündeki en iyilerdenim ( abartı)
- 9 ay
Yaşlı başlı adamın nesini kıskanacağım
- 9 ay
Kel kafanı mı :d
- 9 ay
@İsimssizüyee dışarıda görsen kendinden geçersin bakmaktan, öyle deme yine de sen :)))
- 9 ay
ayrıca iyi ki seyrek dedim, kellik ne alaka saçım var benim sadece fırça gibi değil onu da sevmiyorum zaten :))
- 9 ay
Dılardan görsem dayı der baston veririm bu gereksiz içi boş özgüven bütün tr dayılarında var :d dayı prime dönemin 20lerde kaldı artık çöküştesin saçlarında açılma var kabul et
- 9 ay
@İsimssizüyee tamam senin için öyle ama kendim için ve gerçeklik için hiç de öyle değilim :)))
- 9 ay
Gerçeklilikte de durum aynı saçı açılmaya başlayan herkes çöküşe geçer
- 9 ay
@İsimssizüyee 22-23 yaşında olup benden kötü olan gençlerimiz var, lütfen mantıklı olalım :))))
- 9 ay
Doğru ama sende iyi durumda değilsin
Soran9 ay@İsimssizüyee ya kendi fotosunu bile atmıyor
- 9 ay
Birde yeryüzündekilerin en iyilerindenim diyor çok güldüm kendini brad pitt sanıyor lsllskdms
- 9 ay
@İsimssizüyee fizik olarak dedim ve o bakımdan öyleyim zaten, yüzüm de iyidir, ince uzun bir yüz hattına sahibim
Soran9 ayNiye atmadın fotoğrafını iyiysen
- 9 ay
Tamam inandık tamam 😄😄
- 9 ay
@Serappi1 bir kahve içelim karar ver sorun değil :)))
9 ayYani siz aşık olacağını kişiyi tipine göre mi yargılıyorsunuz enteresan ayrıca bulamıyorum nedir ya marketten bir şey mi alıyorsun
21 Yorumla
Soran9 ayAşk mı kaldı artık yasımız geçti o dönemler bari hayalimdeki gibi mutlu olduğum gibi bir tipi olsun
Gizli Üye(25-29)9 ayDolu demeki seni beğenmiyorlar zor kriterler değil bunlar
07 Yorumla
Soran9 ayBulamıyorum bulunca beğeniyor ama sürekli bir engel çıkıyor
Cevap sahibi9 ayBeğenen insan devam eder engel çıkmaz
Soran9 ayYa iyide o sevgili olunacak biri mi kendine hayrı yok illegal işlerle uğraşan biri
Soran9 ayBöyle biri ile evlensem beni öldürür
Soran9 ayUzak durmak en iyisi aşık bile olsan
Cevap sahibi9 aydediklerin birbiriyle tutmuyor neyse öyle biriyse niye görüşüyorsun
Soran9 ayGörüşmüyorum zaten
Gizli Üye(25-29)9 ayBulan buluyor demek ki böyle biri seni istemiyor ilgilenmiyor kriterlerini düşür
01 Yorumla
Soran9 ayDusuremem benim hoslanabildigim bu şekil
Gizli Üye(30-35)9 ayevet kriterlerin bana uyuyor boyum sınırda 1.80 yaş sınırı nedir acaba en favori fiziksel özelliğim gözlerimmiş herkes öyle diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayGayet normal istekler
31 Yorumla
Soran9 ayBence de çok abartıyorlar
Gizli Üye(36-45)9 ayYani karakterli olması vicdanlı merhametli sadık seni sevmesi sana değer vermesi sorumluluk alması falan önemli değil anladığım kadarıyla görsel olarak beğenmen yeterli sanırım.
02 Yorumla
Soran9 ayOnlar 2. aşama önce 1. asama saglanmalı
Cevap sahibi9 aySıralamayı çok yanlış yapmışsın Allah senin gibilerden uzak tutsun.
Gizli Üye(18-24)9 ayKumral ve sarışın fazla değil sanırım veya kapılmışlar
00 Yorumla
9 aySen guzel misinde yakisikli istoyon bu soruyu sor kendine cevap evetse ozman kriterini birazdaha dusur hayirsa yakiskli istemekte haklisin
02 Yorumla
Soran9 ayEvet beğeniliyorum
- 9 ay
Boyun kilon burcun nedie
Gizli Üye(36-45)9 ayBen " Nefes alsa yeter" diyorum yine kimse yok 😀
00 Yorumla
9 ayÇoğu erkek 1.75 arası bende maalesef 1.78 im ama çoğu kişi bana 1.85 gibi gösteriyorsun diyorlar ama emin ol senin gibi seçici kızlar evlilik yapamaz boyu tipi dert edenden ne hayır gelir
00 Yorumla
9 ayAslında öyle tipler var ama bence sende onların kriterlerine uymuyorsun gibi geldi bana
01 Yorumla
Soran9 ayYok uyuyorum çok beğenilen biriyim
İlişkide kriter olmaz tabi dış görünüş önemli seninde dikkat ettiğin kadar ama o duygu çok başka bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem