Toksik ilişki problemi?

2 yıllık toksik ilişkim var. Bu yazdıklarımdan çok çok daha fazlası var. Artık kafayı yemek üzereyim. Yedim de zaten. Ben eski ben değilim.

Tam sorumsuz. İş bilmez. Benim verdiğim tavsiyeleri dinlemez, dandirik uyduruk milletin sskko tavsiyelerini umursar. Benden destek ister veririm beğenmez ya da kendi bildiğini yapar. Ne yaparsan yap derim küser. Hayalperesttir. Bir şey planlar tiktok (lanet uygulama) izlemekten günün tamamını orada geçirir. Beni asla iplemez.

Sevgilim yatmak bilmiyor kalkmak bilmiyor. İş yapmayı bilmez canı bir şey yapmak istemez. İşi gücü telefon telefon telefon. Telefon canavarı resmen. 5 6da uyur saat ö. s. 3te uyanır. Arada mesajlarıma yazıp tekrardan uyur (şaibeli). Yazmayınca sorun olduğundan yani yazmak zorunda olduğum içim mesaj atarım. Bakarım dönmüyor bu sefer ben sinir olurum ve inatla 2 mesaj daha atarım. Sonra senin mesajına uyandım der. Telefonu sessizde lan nasıl mesajıma uyanabilir. Böyle işin...

Her konuda haklı çıkma potansiyeline sahip. Asla utanma yok ama ailesine arkadaşlarına akrabalarına melek kesilir. Onu bilen hiç kimse onun gerçek yüzünü bilmiyor. Kafası asla almaz. Ne olursa olsun dediğim olacak kafalarında. Çok yüz verdim herhalde. Resmen suistimal etti. Ayrılalım o zaman derim ayrılmaz sen ayrıl der kendini rahatlatmak için. Kendisi ayrılıyorum der ayrılmaz. Ben deyince umursamayla umursamama arasında gidip gelir.

İşin tuhaf tarafı beni tanıyan herkes sevgilimi biliyor. Millete melek gibi anlatıp bir anda ayrılmak tuhaf ama milleti de s. ettim. O rahat tabi kimse ilişkimizi bilmiyor annesi babası ve bazı arkadaşları dışında. Annesi babası zaten beni istemiyor gibi sanki kızları melek. Beni umursamıyorlar bile. Aile yapıma çok tersler. Benim ailem kızı pamuklara sardı resmen. Kızın ailesinin şeyinde değilim. Anlatılacak çok şey varda neyse.

Toksik ilişki canlanır mı? Ya da tek çözüm ayrılık mı? Ciddi anlamda kafayı yemek üzereyim çünkü hiçbir şeyi takmıyorken takıntılı sevgilim yüzünden takıntılarım ortaya çıktı. Hepsi onun eseri. Her şeyi boş veriyorum yine suçlu oluyorum. Böyle hayatın...

Toksik ilişki problemi?