Yengec burcu birisiyle konuştum ama istedigini almadığı için çekip gtti sürekli kavga ediyoduk mutlu etcem diyip gözyaşı döktürdü hep heryerden enellwdiydi simdi hererdencıkarmis ona yazdimki beni bırakıp giden sensin arkana dahi bakma dedim dün yazdım gördü cevap vermedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iyi yazmışsın hocam yazarsa sakin bakma.
Yine üzülen sen olursun. Toksik ilişki zaten insanı yıpratır.
Bilmiyorum niye öyle davrandi bende bilmiyorum mutlu etcem dedi hep gözyaşı döktüğüm hep cinsellik istedi wxting falanfistan dedi senden bana biy olmaz ten uyumu diye bisy falan fistanyapti
O kafasinda bitirmis zaten daha fazla yazipta kacan kovalanir gibi olmasin
Bitirmek isteyen neden profilime baksın nie engelden çıkarsın ozaman
İstediği neydi
Cinsel
Şeylerdi ve çok dürüst oldum ailemlenilgili sıkıntılarımı anlatmıştım oda annemle babamın numarasını bile vermiştim mutlu etcem dedi etmeden ona öyle karşılıklar vermedim sürekli kavga mavga
Sonra engelledi iste bakim cikarmis profilime bakiti yazdim cekip girin arkana bile bakmadan dedim yazmadi mutlu mutlu resimler atiyor
Cinsel dedim şeyde konusma seting falan
Nekadar surdu iliskiniz
3 hafta falan
Benim görüşüm senden istedigini alamamis gitmis ama seni begenip arzuladığı icin engeli kaldirmis bakiyor geri doner diye tamda tanimadim icin fazla birsey soleyemiyorum
Bilmiom kafam çok karisik
Yazdim iste arkana bakma dedim gt kendin dengilirlerinle konus dedim çok beddua ettim ona sinirimden
Zaten senden cinsellik beklentisi var sendede o istek yok geri donse yine cinsellik için seni zorlicak ne gereği varki ozaman
Ten uyumu diye bisey var disardami gözümü diyeyim senden bana bisey olmaz dedi hep
Sen yok dedin ona hep dimi
Evet
Birak baksin sana ozaman sana geri donmesinde bir mana yok senin burcun ne
Koç burcuyum oda yengec
Koc burcuda cinselligi sever fazlasiyla ama sen daha cok aslan ve Boğa burclariyla anlasiyorsun
Aslan bogada onlarda istekli
Normalde seninde istekli olman lazim 🤭
Benim burcum balık ve bende cinsellige duskun biriyim ama sevdigimle 😂
Bilmiyorum belliki oda sevdiiyle yapmak istiyodu ama konuşur konuşmaz cinsellik açan insan uckruk peşinde olan insan degilmi sence
Ben konusyom hemen konuyu ona aciyolar bende saf temiz sevgi istiyorum anlamıyorlar istediklerini vermeyince çekip gidiyolar sonra tekrar geri geliyolar engelden çıkarıyorlar anlamdım gitti aa bu erkekler bacım olan seviyor anlamdim
Tabikide oyle aradan bir zaman gecer bir birini tanirsin karsilikli yukselir ve konu acilir okuz gibi hadi soyle yapalim sana bunu yapim degil
Sen denk gelmemissin adama sapiklarla uğraşma 😂
Bilmiyom ya sinirlerim çok bozuk evdekilere aram iyi değil çok beddua ettim
Kendini kullanilmis gibi hissettin mi
Yok istediğini vermediğim için değilde umut verdi çekip. gitri beni kendine inandırdı
Bende ondan bahsediyorum kullanilmis hissi
Iste engellden cikrdi yazdim çekip gittin arkana dönüp bakma sayfama benim fotolarıma bakma haketmiyosun bile dedim ona
Saf temizliğini hicbiseyimi haketmiyosun
Ailevi sorunun ne
Tatile gidememek başka şehir gezmeye tozamamak babam hasta ablam hasta bide psikolojisi bozuk arabamız yok abimde desen oda gidik nebilim hayattan sıkıldım çok benim yasimdakiler herke hayatını yaşarken işten eve evden işe ben millet tatillere girsin icgiler içsin gezsin tozsun onun gibiler seviliyor
Nerde yasiyorsun
Bursada
Hepimiz birseyler yasamak istiyoruz heves ediyoruz ama herkesin kendine ait bir hayati var ve bunu kabullenmek lazim kabullemiyorsan ve baska bir hayatada geçiş yapamıyorsan cokta zorlamamak lazım çünkü bu bizi psikolojik ve vücut olarak çok yorar ve yenik düşeriz hayatımızı olumsuz etkiler hayattan tat almaya bak bence yaşın çok genç
Hayatmi varda Tatvan bahsediyor hangi Tatvan olmayan tatdanmi
Haayatanmi tat alcam
Evet almaya çalışacaksın
Alamıyorum kimse yüzümüze bakmıyor hicbisey olmuyor etmiyor
Sen ask sevgi vs tatdin mi
Hicbisey yaşamadım kimsenin aidi olmadim oyuzden sürekli ağlıyorum takıntım var durumuz iyi degil
Sen sevismeye evlenmeden karşı birimisin yoksa hemen olasin biraz zaman gecsin birbirimizi tanıyalım kafasinda misin
Ikiside degil
Ne ozaman sebebi travma mi var sende
Ben masum sevgi istiyom dokunmadan etmeden dokunmaya kıyan zaten sevmiyodur
Dokunmadanda sevsin Allah için
Haklısın bence inşallah öyle birini bulursun ama cok zor
Pislik erkekler kopek halankizginligim geçmiyor nie
Çoğul konusma lutfen
Sinirim geçmiyor bursada deprem oldu hiç arayıp sormadı bile halbuki biliyor deprem olduğunu sormadi etmedi merak etmedi
Harbiden gecmis olsun var mı birsey
Yok çok şükür olmadida uyuyodum yatak sallandi birden
Biz hissetmedik
Biz çok sallandi
Geçmiş olsun
Yengeçlerden uzak durun
Neden
1 senemi verdim çöp etti degmezler nankörler
Nasıl 1 senemi verdin ki noldu anlatirmisin merak ettim
Bir senelik ilişkim di işte gururlu egolulular tabi bu insandan insana değişir kislik meseleside var ayrldktan sonra parmağını oynatmaz ben ayrıldım haksizdi nankörlük etti bir seneme sanki hic sevmemisim değer vermemisim gibi yanstti herkeze
Yengecler doğru verir hediye falan alır ama bilmiom tabi