Beni aldattı ne yapmalıyım?

son zamanlarda kavga ediyorduk ama buluştugumuz zaman hepsi sona eriyordu yan yana çok güzeldik. Üniversitede tanıştık 2 senedir çıkıyorduk orada her gün yanyanaydık şimdi İstanbul'a gelince yaşadıgımız yere iş güç derken çok zor görüşüyorduk. Bu yüzden de tartışmalarımız oldu. Ayrıldık bi ara 1 2 hafta falan sonra barıstık. Dün o ayrılık sürecinde iş arkdasım diye tanıttığı kıza yazdım hayır kafede otururken geldi numarasını kağıda yazdı verdi dedi. Garsondu kendisi ve böyle bir şey yapmış. Kız bana konusmuyoruz 1 hafta konustuk dedi. Gittim söyledim sen nasıl bir insansın 1 hafta ayrılıkta başkasını mı araya sıkıştırdın vs diye. O da ayrıyken konustuk barısınca sildim dedi. Tabşkide böyle bir şeyi kabul edemem başkasıyla denemişsin beni kaybetmeyi göze almışsın. Bir de hatasını kabul etmiyor ayrıykendi aldatmadım seni diye neyse. Şimdi kısaca arkadaşlar ben tabikide affetmeyeceğim onu çünkü asla bir daha güvenmem ama onun mutlu olmasını istemiyorum sürünsün baya peşimden koşsun yani pişman olsun istiyorum. Ne yapmalıyım? Sizce pişman olur mu?

Beni aldattı ne yapmalıyım?