Aldatıldim ne yapmalıyım?

Arkadaşlar çok kararsız durumdayım 19 aylık bir sevgilim var son aylarda sürekli tartışıyorduk o benim için benim yakınımda bir şehire taşındı ev tutup evlilik hayali kuruyorduk ama aileler istemiyordu ondan dolayı sürekli tartışma cikiyordu her kavga edisimizde sürekli arıyor konuşmak istiyordu ama hiç alttan alıp özür dilemiyordu ben belirtilmedikçe bir şekilde ben özlüyordum onun evine gidiyordun o yaziyordu her seferinde barisiyorduk sevgisinden emindim o kadar emindim ki kendimden daha çok aldatmayacagina da emindim kendimden daha çok emindim ki ben televizyonda kadın çıksa kafamı döndürüp bakmayan insandım ondan sonra o hayatıma girdikten sonra hiç bir kız bana çekici gelmedi daha sonra martin başında biz gene kavga ettik 1 hafta konuşmadık daha sonra ben dayanamadım evinr gittim özür diledim hata ben de olmamasina rağmen onsuzluk bana acı veriyordu barıştık ama değişmişti artık en ufak bir şeyde git diyordu eskiden 100 kere ariyan kiz aramiyordu daha sonra nisanda 1 hafta ayri kaldık ben gene dayanamadim gittim gitmesem yazacağı yoktu gittiğimde hiç beklemedigim bir tepkiyle karsilastim bitti artık anlaşamıyoruz olmuyor demeye başladı kapısına gittigimde korkup bir sey yapacağımdan ailesini aramış ama 19 aydır 1 kere bile elimi kaldirmadim kiyamazdım vurmaya kavgalarimizda bile arabayken inmek istiyordu ben evine bırakayım sonra yolda birakamam seni diyordum aşırı seviyorum her neyse yalvar yakar buluştum affetmeyecegini bizden olmayacağını söyledi sonra gitmeyeceğimi gerekirse arabada yatacağımı söyledim çünkü sevdigini biliyordum o da seviyorum diye yemin ediyordu ilk sevgili oldugumuzda bile bursada onun için sogukta sıcakta arabada yatıyordum sirf onu görmek için sabah cikiyordu ailesinin yaninda kaldığı için daha sonra bayram için ailesinin yanina gitti bana bursada ki evi alabilirsem gelirsin kaliriz birlikte dedi halam vermedi dedi ama bu arada ben yazmadan yazmiyordu ben yazıyordum hep ısrar ediyordum bizim bir şeyimiz var akşamları o korktuğu için hep görüntülü aramayla uyuruz önce o uyur sonra ben uyurum o bana bizden olmayack deyince ben onu görmek için görüntülü arama ile yatalim sabah konuşmasak bile aksam seni göreyim dedim bu sırada da barışmak icin 1000 takla atıyorum neyse bayram bitti evine geldi sonra ben dedim birisi varsa söyle sadece liseden arkadaşım var konuştuğum dedi benim basimdan kaynar su döküldü yalvar yakar bulusma istedim daha sonra okuldan bir çocukla flörtlestigini ve o liseden çocukla konustugunu ogrendim bunu da kendi demedi telefonunda gördüm bu buluştuğunu gördüm Instagraminda lisede ki cocukla paylasilan fotonun altinda ask bahcemle date yazmış ağladı niye yaptım bilmiyorum diye kafami dağıtmak için yazdim vs dedi ben şimdi aşırı seviyorum birakmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum bir fikir verin onsuz yaşayamam ben ama bu yaptigini da yutamiyorum mesajları silmiş ne yapacağımı bilmiyorum bugun dayanamadım ağladım teselli etti özür diledi barismayacan mi falan dedi ne yapacağım

Aldatıldim ne yapmalıyım?